Saçma sapan bir değişiklik.
Saçma sapan bir değişiklik.
İleriye doğru adım atacağımıza arkamızı dönmüş depara kalkmışız haberimiz yok. Futboldan iyice soğuttular arkadaş bir tane zevkimiz vardı o da fazla geldi bazılarına. Bu işte yayıncı kuruluşun parmağı var diyenler (ki ben de katılıyorum bu görüşe) uygulamalarına balta vurmak bizim elimizde. Verelim dekoderleri geri veyahut paketleri kapattıralım. Bakalım o zaman nasıl oluyor. Ama işte aşkımızdan vazgeçemiyoruz...
Adini sampiyona filan yapsinlar madem ligin. Ne bu böyle altyapi turnuvasi gibi? Hangi gozu yukseklerde olan bir ligin statusu boyle?
gerçekten hiçbir tutar yanı yok. kulüpler buna nasıl destek verir anlamıyorum. ayrıca; lig maçlarında galibiyet 3 puansa play off da 6 puan oluyor. bölünecekse ikisinin de bölünmesi gerekir. galibiyete verilen pirmler değişiyor. ki bu bence eşitlik ilkesine aykırı. örneğin; gs bjk yi ligde yendi 3 puan alıyor. ama bjk gs yi play off da yenerse 6 puan alıyor. hiç adil değil..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben böyle saçmalık görmedim. Artık ligde 34 hafta tutunmaya gerek yok, yat yat, son haftalarda sık kendini atla playoff'a, yani geçen seneyi ele alsak, az biraz kassa tarihinin en kötü sezonunda Galatasarayda playoffta olacak. Yani geçen sene biz ile Fenerbahçe arasında şampiyonluk mücadelesi gibi bir heyecan olamayacak. En fenası da ligin kaderi en çok derbi maçlarında baskı yüzünden yanlış kararlar veren hakemlerin çok bariz şekilde şampiyonlupun kaderini etkileyeceği..
Neyse. 2014-15 civarında kalkacağını düşündüğüm bu olaya bir süre katlanacağız yapacak birşey yok..
birde şu var.
Trabzonspor'a da çok ağır eleştirilerde bulunan Başkan İlhan Cavcav, 'Anadolu'nin simgesi olan bir kulübümüzün başkanı ve yöneticisi, 'kupamız da kupamız' diye tutturdular' siteminde bulundu.
İlhan Cavcav.
valla İlhan abey evet kupa kupa diye tutturmuşuzdur. çünkü futbolun amacı kupadır. bizim klübümüz de ticarethane değil futbol mabedidir. senin gibi en iyi oyuncularımızı satmadık yıllarca, o yüzden sen başarılarını kasanda, biz müzede saklarız. öte yandan daha şike soruşturmasının başında federasyona gidip 'kimse düşmesin' dedin, aslında futboldan niyetini de belli ettin. konuşmasan en iyisi..
10 yaşındaki çocuk bile saçma sapan diyor bunun için.Kimse kasmayacaktır şampiyonluk için.Böylelikle de şikeye başvurma olmayacak.Son 4'e kalacak takımların aralarındaki maçlarda normal derbiye göre çok daha fazla olaylar yaşanacak.Özellikle finaldeki iki takım arasında.O gerginliği,olayları tahmin bile edemiyorum.Foruma da yansır bu olaylar sezon sonu çok can yanar burda da.Kimseye faydası olmayan saçma sapan bir uygulama.Tek iyi yanı artık büyük takımların şikeye başvurmayacak olmasıdır.
Aygün o zamanda ilk 4 için olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Play-Off sonrasında da puanlar eşit olursa penaltı çekişelim.![]()
İlk 3'ün artık garanti olduğunu söyleyemeyiz bence Aygün.Son yıllarda görüyoruz örneklerini bolca
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Türkiyede tek bir playoff eksiği var, o da Türkiye Kupası şampiyonu (ya da şampiyon ilk 4 de ise yerine göre finalist) ile lig 5. si arasında avrupa ligine gitmek için yapılması gereken maç. Ama o da hiç konuşulmaz.
Digitürk'ümü iptal ettirdim,mutluyum...
Tamamen belçikadaki sisteme geçmediğimize sükredelim orda ilk 6 play off'a giriyor mesela bu sene normal sezonu 4.bitiren genk play-offdaki bi silkinmeyle şampiyon oldu anderlechte noldu yazık oldu diğer saçmalık 7 ile 14 arası'da play-offa giriyor yani bir anda düşme korkusundan kurtulan bi takım gene bi anlık şans ve silkinmeyle avupa kupalarına gidebiliyor.rezalet-emek hırsızı-hiçbir katkısı olmayan-sadece yayıncı kuruluşun çıkarı doğrultusunda verilen bir karar.Eğer bu sistem gelirse buradan en karlı çıkan takım Beşiktaş olur bence çok iyi tanırım takımımı başlarda lige asılmaz bu sistemde 3-4.bitirir bi anda şampiyon olur![]()
Taahhütünüz varsa sorun çıkar, aksi takdirde bir sorun çıkmıyor. Biraz ısrar ediyorlar tabi, indirim yapıyorlar falan.![]()
Benim daha 1 yıllık taahhüt var. Yandık valla. Hiç zevk almadan bu sezonun birazını izleyeceğim. Allahtan 2012'de tecil bozuluyorda askerlik var. Artık taahhüt bitincede uzatmam zıkkımı...
Alırsam sadece aile kanallarını açtırır belgesel izlerim.
yok zor dedikleri digitürk iptal haberini duyunca hemen " aman efendim " olaylarına geçiyorlar.mesela paket 40 liraysa size 30 lira yapalım + bi tane kanal hediye.kararın kesinse iptal etmeme gibi bir şansı yok zaten bu sistem de 1 sene tutunur ondan sonra kaldırılır diye düşünüyorum değişiklik iyidir![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu saçmalıkta emeği geçen herkese helal olsun. Daha ağır saçmalayamazlardı. Bir futbol vardı eğlencemiz, onun da içine edildi resmen.
Bende kapattırdım Digitürk'ü.50 kere aradılar ettirmiyim diye ama yemezler.
Futbola böyle bir dönem getirip ne yapacaklar anlayamıyorum. Bu şekilde bir değişiklik hiçbir takımın yararına olmaz diye düşünyyorum.
bende kapattırdım niye kapatıyosunuz sebep nedir dediler dedim play-offlar başlayınca belki tekrar açtrırım sonra yok efendim kampanya yapalım sinemada verelim yanına bi paket ekleyip indirim yapalım ama nuh dedim peygamber demedim kapattırdım)
Böyle bir sistemi nasıl kuılüpler kabul eder akıl almıyor.Nerden musallat oldu arkadaş bu MAA yönetimi Türk futboluna.Neyse bizimde digitürkün taahhütü bitiyor.Kapatmak şart oldu.Yine kazanan onlar olucak.
MAA ve Lig Tv 'ye tavsiye 45 dakika bir günde , dğier günde diğer 45 dakika oynansın daha çok para kazanırsınız.
Puanlar bölünmeseydi daha iyi olurdu ama yine de iyi bence bu sistem.
![]()
So what?
Saike
Tff'nin degilde yayinci kurulusun Turk futbolunu yonetiginin kanitidir. Bu sene ilk defa ligtv almayi dusunuyordum ama istah birakmadilar millete
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly