1-Galatasaray
2-Liverpool
3-Atletico Madrid
4-Schalke
5-CSKA Moskova
1-Galatasaray
2-Liverpool
3-Atletico Madrid
4-Schalke
5-CSKA Moskova
FM 12 yi Alabilrsem veya çalabilirsem Fenerbahçe Sonra Premier Ligden Başlar Çin Liglerine kadar giderim![]()
Tabi Fener'le başlar daha sonra farklı fantezilere doğru yola çıkarım (:
...
denizlispor
Samsunspor !
Galatasaray
Samsunspor
devamlı bu takımlarla oyarım, çok sıkılırsam başka maceralara yelken açarım...
Fenerbahçe ile başlar Liverpool , Juve kariyerleride yaparım.
Beşiktaş,Juventus,Liverpool,Hoffenheim,Real,Marsil ya,Türk Milli Takımı...
tabikide norveç liginden başlarım ondan sonra lazio ile yola devam
geçmiş senelerde hiç şaşmadan yaptığım gibi fenerbahçe ile oyuna başlayacağım sanırım.ardından yine herzamanki gibi İngiltere Conference Liginden yamuklum olan takımlardan biriyle Premier lig sevdam için savaşacağım![]()
Önce Newcastle..Sonra Fenerbahçe..Ardından Göztepe..Sonra sıkılmaya başlarsam sampdoria veya westham(ikinci liglerin en kuvvetlileri..) Mersini bilmiyorum nasıl olacak?Atl Madrid de heyecan verici ama ispanya ligi sıkıcı..Bence bu kadar yeter..
2011'i Es Geçtik Sarmadı Oyun 2012'de Sararsa 2009 ve 2010daki Gibi Beşiktaş, Kırıkkalespor, Roma, Lazio, Chelsea ile Oynar Gaziantepspor ile Bırakırım![]()
Bakalım 2012'yi Sevebilecek miyiz...!
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
CM/FM kariyerimin en iyi kariyerlerinden birini bana yaşatan Konyaspor'la başlarım herhalde, vefa borcumuz var sonuçta![]()
Beşiktaş, Hamburg SV
Anzhi'yi yazmamış kimse, ben Anzhi ile başlarım...![]()
Samsunspor, Beşiktaş.
Sırasıyla; Beşiktaş,Juventus,Chelsea,Lazio ve Adana Demirspor
tabikide ES-ES, ESKİŞEHİRSPOR ilk sene lig şampiyonluğu ve şampiyonlar liginde gruplardan çıkma , 2nci sene süper ligte ve şampiyonlar liginde şampiyonluk ))
E benimki belli zaten![]()
Hatta kariyer açınca yapılacak yorumlar bile belli![]()
Yine mi Samsunspor![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Beşiktaş .
Fenerbahçe
Başlangıç her zaman olduğu ve bundan sonrada olacağı gibi Galatasaray ile olacak. Sonrasında da Anzhi, Malaga, Juventus gibi tercihler olabilir. Alt liglerden bir takımlada zirve denemesi yapmak güzel olur ama Galatasaray ile 10 sezon falan ilerledikten sonra olur ancak.
Culio ve Stancu Ordusporda yok..
Galatasaray, daha sonra Orduspor olabilir. Ayrıca Culio ve Stancu Orduspor'da kiralık ve satış opsiyonları ile mevcut olacak. Demoda olmamasının nedeni Fiorentina'nın pilot takımı olarak İtalya liglerinden gözükmesinden dolayı; kiralık oyuncu vasfında olduğu için gözükmüyor.
Demo'da Leeds Utd'yı denedim biraz, kanım ısındıgüzel kadroları var, ilk tercihim olacak gibi.
Ben işsiz başlarım. Kim işverirse ona.![]()
monaco sampdoria gibi takımlar olur zannımca..
westham, spurs