izlerken işkence gibi geliyor artık.O kadar basit hatalar yapıyoruz ki NBA oyuncularımız bile çok çok amatör hatalar yapıyor.Bu kez olmayacak gibi sırplar bizi parçalar
izlerken işkence gibi geliyor artık.O kadar basit hatalar yapıyoruz ki NBA oyuncularımız bile çok çok amatör hatalar yapıyor.Bu kez olmayacak gibi sırplar bizi parçalar
Önümüzde Britan'ya örneği var önemli olan Bizim kazanmamız ve bu oyunla kazanamayız ya akıllarını başlarına alacaklar ya alacaklar başka yolu yok bunun![]()
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sırbistan'ı yenebilirsek çeyrek finalist olacağımızı düşünüyorum. Yalnız hücüm yönünden çok sıkıntı çekiyoruz ve bunları gideremezsek kesinlikle işimiz çok zor .
Sırpları yenmeliyiz ancak şu takıma bakınca o ruh halini göremiyorum. Bugün O.Savaş leblebi gibi basket yerken girmedi, adamlar ellerini sallayarak basket attılar. Bu takım bu sene birşey yapamayacak...
Bir an önce eLensinLerde artık bizde bu işkenceye katLanmak zorunda kaLmayaLım. Serbest atış atamıyoruz, 3 sayı atamıyoruz, boş atışLar kaçıyor. Bu sürekLi oLuyor. Biz izLeyenLer resmen kanser oLuyoruz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tanjevic'in ilk yıllarını hatırlayan var mı? Yaptığı saçma sapan kadro seçimlerini falan..
Tanjevic yeni bir jenarasyonu yeni bir sisteme aLıştırmaya çaLışıyordu. O yüzden o zaman yaşananLar ne kadar çok eLeştirmiş oLsakta kabuL ediLebiLir durumLardı. Orhun Ene nin eLinde Dünya 2. ünvanı taşıyan bir takım var ve bu takıma iLave oLarak PreLdzic ve Enes gibi iki tane daha ekstra adam girdi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Amatör adamların yapmayacağını yapıyor oyuncularımız.Buda onların konsantrasyonlarının ne denli kötü durumda olduğunu gösteriyor.
Bu kadar serbest atış kaçırıldığına da ilk kez şahit oldum.
Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Eylül.2011 at 15:55 Reason: yazım yanlışı.
Şans yine yüzümüze gülecek bi süpriz yapıp Sırpları yenicez . Bugün o turu atlicaz inşAllah. O saatten sonra takım toparlanacak ve geçen seneki heyecanı bize yaşatacaklar. Ben buna inanıyorum.
Geçen sene 11Eylülde Sırpları yenip finale çıkmıştık.
365 gün sonra, yeniden. Ehueueh
Artık şu andan itibaren maçın anahtarının iyi savunmada olmadığını görüyoruz. Biz zaten iyi savunma yapıyoruz, penetre'lere ve ikili oyunlara karşı gayet iyi bir direncimiz var. Şimdi yapmamız gereken hücum organizasyonları. Otuzüçbindokuzyüzkırkdokuzuncu kere söylüyorum, artık pivotlarımızın potaya yakın bir şekilde birebir ve ikili oyunlara dönmemiz gerek. Ya da şu üçlükleri Cenk Akyol'a yaratmamız da olabilir. Serbet atıştan medet ummayalım artık, yapamıyoruz bunu. Bu kadar. Sırbistan'ı yenmemiz için napıcaz? Yaptıklarımızı. That's all.
Bizim maçı bilmem ama Litvanya Almanya'yı yenecek gibi bir his var içimde :/
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
e bizim işimize yarayan da o değil mi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gerçekçi olmak gerekirse şu oyunla Sırbistan'ı yenmemiz mucizelere bağlı.
Umarım yarın hücum'da iyi işler yaparız yoksa Sırbistanı yenmemiz zor ama yarın iyi oynayacağımızı düşünüyorum nedense kadar maçlarını iyi oynuyoruz
Şanssızlık peşimizi bırakırsa rahat kazanırız ama malesef peşimizi bırakmıyo.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Tarih Yine 11 Eylül Ve Yine Kader Maçı Rakip Aynı Başarılar 12 Dev Adam Yenicez Sırbistan'ı![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ben pek ihtimal vermiyorum yenebileceğimize ama hayırlısı...
kötü basladik, serbest atislari yine kaçiriyoruz
Şu serbest atış konusunda adamı kanser eder bunlar ya.
iyi guzel fark 3e kadar inmisti simdi 6
serbest atislari atsaydik öndeydik suan
farki 3 puan'a indirdik birazdan son çeyrek
hadi 4 saniye kaldi fark 1 puan
Geçen sene olan şey olur mu? Yürek dayanmaz vallahi yürek...
TariboWest
Kaybettik...
TariboWest