Muslera ciddi bir hata yaptı... Biraz balığına bir gol oldu açıkçası İBB adına...
Muslera ciddi bir hata yaptı... Biraz balığına bir gol oldu açıkçası İBB adına...
ilk yarı başında bi gol atamassak maç gider ilk yarı 1-0 bitti
taraftar musleraya tezahurat yaptı galiba ilk yarı bitiminde.
musleranin hatasi 1-0 basit bir toptu ama bilemiyorum bisey diyemicem umarim kazaniriz.
Bu kaliteli kadro içinde Gökhan Zan, Sabri çoook göze batıyor. Özellikle Sabri...tamam çok koşuyor mücadele ediyor savaşıyor ama takıma bir faydası olmuyor ki...Bir pozisyonda yaptı baskı topu kazandı, çalım attı, ceza sahasına girerken panik, ezbere bir pas rakibesonra dövün dur kendi kendine.
Çağlar yok resmen maçta.10 kişi oynuyoruz.Sabri'yide hiç beğenmedim.Boş boş geziyor orta sahada.Ceyhun ya da Yekta girmeli onun yerine.
Muslera şanssız bir an yaşadı.Kötü oldu devre sonunda yenen gol.İkinci yarı Sercan ve Riera girmeli oyuna.
Böyle golleri yemede ustalaştık resmen. Muslera'ya yazık olur eğer bu maçı kaybedersek, inanılmaz medya baskısı oluşur üzerinde.
Screw you guys, I'm goin' home
Bütün bu söylenenler bir yana Efe'nin ilk kaçırdığı pozisyonda (Holmen'in pası) Webo resmen belini kırdı Servet'in. Çok yavaş adam.
Beraberlik diyodum ama böyle giderse yenilir GS şu büyükler hala ögrenemedi İBB kontra takımı başka numarası yok.
Çağlar-Riera değişikliğini yapıp Eboue'yi beke kaydırsak iyi olacak.
Muslera kötü veya hatalı demiyorum da bizim kale mevkisi lanetli sanıyorum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gokhan zan yerine yekta girmeli ujfalusiyi gobege cekmek lazim sabriyide sag bek"e
Sabri sırf zarar olumlu tek hareketi yok.Çağlar'ın Hakan'dan tek artısı soyadının Balta olmaması.Servet'le Cam Adam Allah'a emanet.Bu defansla işimiz zor.İkinci yarı başlarında bir gol buluruz Fatih hoca iyi fırçalar devre arası.
İkinci devre atarız 2 tane.![]()
Belediye şimdi kapanacaktır bizde saldırırsak alırız en kötü 1 puan...
GS bu maçı kazanırsa sadece korkudan kazanır maç sonu Fatih Terim'le kapışmak istemezler heralde.![]()
Webo, Doka, Holmen 3'lüsü çok can yakar bu sezon. Bizde de Eboue'nin sağ tarafa geçmesi lazım, sol tarafta olmuyor Eboue, oynayamıyor.
ciddi anlamda yüklenmemiz lazım yoksa kitlerler maçı 1-0 a son pozisyon dışında kazım ve sabriyle çağları hiç oyunda görmedim heralde iyi oyun kuramıyoruz sabriden amc yaratmaya çalışmayı hemen bırakmassak daha çok pozisyonsuz dakka geçircez
sercan ve riera gircek galiba bu arada stad ta dedeler in müziği çalıyo(bkz. bozbaykuşlar
)
Dedeler yine yeni yeniden çalıyor![]()
Şu an çalan müzik ne ya öyle![]()
ohh yekta girdi sabri sağ beke oleeey![]()
Sercan maca giricek galiba tekmeligini vs vs takti bakalim
Zan çıktı oh be![]()
ah baros biraz daha sağlam dokunsan goldü
Şu an mağlup olsak da oyunumuz bana zevkli geliyor.
Melo süper getirdi ama Baros dönemedi.
sabri geridöndü cidden halbuki bi ara düzelmişti