Egemen oldu Ironman![]()
Egemen oldu Ironman![]()
Durma Kartal durma
Şuanda bizdeki görüntülerin aynısını israil kanalıda görüntülüyor demi ? Tribün şovlarınıda onlar görüyor mu yani ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Almeida sakatlandi Edu giriyor, aurelio cikip veli girse daha iyi olurdu daha bir iyi olur sanki orta saha
Ya arkadaş yeter firar denen dizimi ne başlıyormuş 2 dakikada bir onu söylüyor.İzliyeceğim varsada izlemem artık.
Tribünler süper. Yurt dışına çok güzel tanıttılar yine kendilerini. Liverpool maçında tanıtmışlardı şimdi hatırlatmış oldular![]()
Last edited by Nedvedmania : 15.Eylül.2011 at 23:15 Reason: Anlam karışıklığı giderildi (umarım :))
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sonra da vay efendim avrupa'da türk takımlarını desteklememek yasak.Yani bunu yazmak yasak.O avrupa takımı Aziz Yıldırım'la tamamen alakasız bir avrupa maçında,Aziz Başkan'a dümdüz gitsin ben o takımı destekleyim,çok bekler bunu düşünenler.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
besitas icin oyuncu degisikligi geldi bence aurelio yerine veli girmeli simao yerine holosko olabilir
Sananes: tribunlerde ayni seyi fenerbahce taraftarida yapiyor turkiyede normal bir durum artik
Fernandesi çok beğendim ben. Adam çok rahat oynuyor. Futboldan zevk alıyor resmen![]()
Stoke deplasmanda Dynamo Kyiv karşısında 1-0 önde.
Herkes kafa ile deniyor besiktasin kafasi bu aksam cok guzel![]()
Simao cikti veli kavlak girdi guzel degisiklik bence
5-1 oldu edu
Edu 5 oldu. helal. ama sahsen eduyu begenmedim Bobo daha iyiydi bana gore
oo cok iyi oldu kiev 1-1![]()
5-1 güzel oldu. Net skor![]()
İstediğim skoru yakaladık nihayet. Yalnız golden önce Edu'ya demediğimizi bırakmadık, adam çok güzel bir gol attı.Maç da bitti, tebrikler BEŞİKTAŞ'ım.
Taraftarın yaptıklarına gelince, kesinlikle yakışmadı.Böyle bir maçta yapılmamalıydı, hele ki maçın önemi biliniyorken ve esas yapılması gereken tezahüratlar yapılmalıyken. Bunun dışında çok iyiydi tribünler.
Teşekkürler Beşiktaş...İstediğimiz skoru aldılar...
Eskişehir'deki Beşiktaş nerde şimdi ki Beşiktaş nerde...
FM Gazetesi
Tebrikler Beşiktaş, tebrikler Çarşı. Tribünler bugün küfür olayı dışında çok güzeldi. Oda zaten 10 saniye sürdü. Yurt dışına yine kendilerini çok güzel tanıttılar.
Last edited by Nedvedmania : 15.Eylül.2011 at 23:10 Reason: Yanlış anlayanlar olmuş onlar için açıklama ekledim :)
Beşiktaş bu oyunla aynı farkı Ankaragücü'ne de atar...Q7 asist şhow yapmış...Almeida sakatlanmadı inşAllah çıkmışta ? Fantezi Futbol'da vazgeçilmez golcümEdu başlarda saçma sapan hatalar yaptı ancak attığı golle affettirdi kendisini...
Tek bir maçla bu iş oldu tamam geri döndük diyemeyiz ama Es-Es maçının etkilerini çabuk attığımızı söyleyebiliriz. Bunda taraftara olan borcun da önemi var , futbolcular bunun bilincinde oynadılar. Artık yavaş yavaş gerçek Beşiktaş'ı görmeye başlayacağız.
Quaresma Es-Es maçının acısını çıkartırcasına oynadı , çok iyiydi. Almeida'ya attığı pası akıl mantık almaz.
Her zaman söylemişimdir Almeida gol atınca ayrı bir mutluluk yaşıyorum diye. Geçen sene devre arasında geldi. Yarım sezonda 8 gol. Bu sezonun daha başındayız 4 gole ulaştı. Bu sene daha çok atacak çookk.
Bu sonucun üstüne Ankaragücü maçına gidilir işte. Tebrikler Beşiktaşım , devamının gelmesi dileğiyle..
He bu arada umarım Almeida'nın ciddi bir sorunu yoktur.
beşiktaştan anlamlı ve çok farklı bi zafer teşekkürler
artık eskişehirspor maçındaki beşiktaşa dönebilirsiniz![]()
RT @Muratozen1903: Almeida 3 hafta yok. 2. Derece kismi yirtik
Değerli ve anlamlı bir 3 puan oldu, teşekkürler Beşiktaş![]()
Tebrikler Kartalim yine biraz umut geldi![]()
Al işte arkadaş ya tam form tutmaya başlıyor bir oyuncumuz , tık sakatlık. Yetti artık !