Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Adamlar sahada kayak yapmasın onun dışında mesela organizasyon yapabilelim
    organizasyon deyince değişik organizasyon düşündüm ben.
    mesela r.madrid-inter-m.utd,gs 4 lü turnuva
    yada yeni bir lig.

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Ha işte ilgilenmediğin adamlar 148 pa. Niye bir Eto'o değil

Çok orjinal ve olması gereken şeylerdi yav aklıma gelmiyorlar, gelseler yazacağım.
    etoo işime yaramaz ki pjanic,gourcuff,kaka gibi orta saha adamı lazım bana.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    fareli pas sistemi olsun fareyle tıklattığımız oyuncunun üstüne pas atsın oyuncularımız

güzeldi.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Onun dışında birde soyunma odasını göstersin. Orada da fareyle oyuncuları dövebilelim.

Mesela tıkladığın adama tekme tokat dalalım felan
    soyunma odasını görmesek
    onun oyunları var,onu oyna.

yer kalmadığı için marty nin kini ekleyemedim.
    hakkaten ısın;oyuna giriyorsun,yada 3 oyuncuyu ısındırsak mesela o anda kaleci
    sakatlansa,o anda mecburen ısınmayan adamı sahaya sürsek
    olmaz mı?

Ve ayrıca varmı dır, bilmiyorum ama ; Bizim teknik direktörlük kazandığımız paralar nereye gidiyor ayıptır söylemesi?

Ben belki bu paraları biriktirip ileride memleketime yatırım yapmak isterim

Quote Originally Posted by alegz View Post
    Ve ayrıca varmı dır, bilmiyorum ama ; Bizim teknik direktörlük kazandığımız paralar nereye gidiyor ayıptır söylemesi?

sims e sarmayalım hocam onun için apayrı bir oyun lazım. orda artistlik kaynağı oluyor yeter şimdilik o

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by alegz View Post

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    sims e sarmayalım hocam onun için apayrı bir oyun lazım. orda artistlik kaynağı oluyor yeter şimdilik o
    2.kısma değilde 1.kısma katılıyorum.
    yani paralar nereye gidiyora katılıyorum,öbüründe zaten espri yapmış.
    çünkü oyunda para kazanmamızın bir manası yok.bişey yapamıyoruz onunla.

kardeşim tamam verkaç yapıyosunda ne kadar gerçekçi adam koşsun yav adam kaleye giderken buzda kayak yapıyo bir de antreman yerinde şampiyonlar ligi finali oynuyorum yada bu sorun bende var sadece

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben para konusunda şöyle düşünüyorum;

O paraları kullanacağımız bir ev-araba almak çok amaçsız olur. Ev almazsak ölüyor muyuz oyunda? Ben yine bi' ev alırım başka bi' şeye harcamam sonuçta hiçbi' işime yaramayacak. Yani yaşam kuracaksak da bu oyunun amacını saptırır. Bunun için uğraşacaklarına maç motoruna ve oyundaki hatalara, gereken yeniliklere yer vermeliler bence.

Parayı napacağız derseniz; oyun başlamadan önce başladığınız kulübe göre bir kazanç limiti koyun. Şu kadar miktar para kazanacağım demelisiniz. Ya da bir hikaye, 5 yıl içerisinde 10M kazanmak gibi, 10M kazanmalısınız çünkü aileniz tehlikede, borcunuz var, ya da karınız ölmek üzere ve bu para gerekiyor. Tabi bu misal. Bunu büyütebilirsiniz de. Alt liglerden başlarsınız, 15 yılda 10M kazanacağım dersiniz, başarıdan başarıya koşar, daha büyük kulüplerden yüksek maaş teklifi alırsınız, pazarlık yapar yükseltirsiniz. Bence o ayrıntıya takılmamak lazım, zaten 4 yılda bir kontrat teklifi geliyor, isterseniz en az yapın ve oyuna devam edin. Diğerlerinin dışında şu an kazancımızın nereye gitmiş olması pek de önemli değil gibi görünüyor

( Dipnot : Tabi kendi düşüncem bu, sizin düşüncelerinize karşı çıkmıyorum, no offense )

( Dipnot 2 : Ama haklıyım ehueuhe )

Nesil
    2005

Şu transferleri biz yapmayalım artık. Başkan mıyız pazarlık yapıyoruz. Bence bu adamı istiyorum denilmeli ve yönetim almaya çalışmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Şu transferleri biz yapmayalım artık. Başkan mıyız pazarlık yapıyoruz. Bence bu adamı istiyorum denilmeli ve yönetim almaya çalışmalı.
    En çok istediğim özellik bu.Gerçekteki gibi yönetime transfer listesi verilsin.Onlar uğraşsın transferlerle.
    Last edited by C h A o S : 03.Temmuz.2011 at 14:38

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    En çok istediğim özellik bu.Gerçekteki gibi yönetime transfer listesi verilsin.Onlar uğraşşsın transferlerle.
    Eğer böyle bir seçenek getirilirse mutlaka oyunun başında sormalı sizmi transferi yapmak istersiniz yoksa başkanmı yapsın şeklinde. Çünkü ben dahil bir çok kullanıcı transfer yapmaktan çok zevk alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya bide şu canımı sıkıyo
    oyuncuya büyük bi kulüpten teklif geliyor
    kabul etmiyorum menejeri hemen yeni sözleşme istiyo
    sözleşmesi yeni olmasına rağmen
    bu olay da biraz yapay zeka ile düzeltilmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Eğer böyle bir seçenek getirilirse mutlaka oyunun başında sormalı sizmi transferi yapmak istersiniz yoksa başkanmı yapsın şeklinde. Çünkü ben dahil bir çok kullanıcı transfer yapmaktan çok zevk alıyor.
    Dediğin gibi o seçenek eklenebilir.Çokta güzel olur açıkcası.Bende transfer yapmaktan zevk alıyorum ancak düşündüğümde oyuncuları araştırıp yönetime liste vermekde baya güzel olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya bide şu canımı sıkıyo
    oyuncuya büyük bi kulüpten teklif geliyor
    kabul etmiyorum menejeri hemen yeni sözleşme istiyo
    sözleşmesi yeni olmasına rağmen
    bu olay da biraz yapay zeka ile düzeltilmeli
    tmmda bu gerçektede olmuyor mu arda'nın daha 2013 e kadar sözleşmesi var yanlış hatırlamıyorsam ama şu transfer olaylarından sonra yeni sözleşme imzalayacaklarmış sanırsam daha iyi şartlarda.Tabi bu oyunda çok fazla oluyor.En azından her oyuncu değilde takımın en artist oyuncusu falan sözleşme istese daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    tmmda bu gerçektede olmuyor mu arda'nın daha 2013 e kadar sözleşmesi var yanlış hatırlamıyorsam ama şu transfer olaylarından sonra yeni sözleşme imzalayacaklarmış sanırsam daha iyi şartlarda.Tabi bu oyunda çok fazla oluyor.En azından her oyuncu değilde takımın en artist oyuncusu falan sözleşme istese daha iyi olur
    haklısın ama bende zaten devamlı olmasın istiyorum bi oyuncu bi sezonda dört beş defa sözleşme iyileştirmesi ister mi yav deli edicekler adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post

Arkadaşlar tamam bende transferi başkanın yapmasından yanayım ancak şuna bir açıklık getireyim.Türkiye de transferi başkanlar yapıyor.Ancak örneğin Amerika da tüm takımlar şirket.Takımın sahipleri çoğu belkide futboldan anlamayan isimler.Onlar takımın başına menajer olarak birisini getiriyor ve o tüm takımdan transferlerden takımı çalıştırmaktan vs. herşeyden sorumlu oluyor.O yüzden football Manager da bunu baz alarak yapılmış bir oyun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    haklısın ama bende zaten devamlı olmasın istiyorum bi oyuncu bi sezonda dört beş defa sözleşme iyileştirmesi ister mi yav deli edicekler adamı
    Evet,bu durum kötü oluyor.Bunun bir sınırı olmalı.Kulübün bütçesi de suyla dönmüyor ki!
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Arkadaşlar tamam bende transferi başkanın yapmasından yanayım ancak şuna bir açıklık getireyim.Türkiye de transferi başkanlar yapıyor.Ancak örneğin Amerika da tüm takımlar şirket.Takımın sahipleri çoğu belkide futboldan anlamayan isimler.Onlar takımın başına menajer olarak birisini getiriyor ve o tüm takımdan transferlerden takımı çalıştırmaktan vs. herşeyden sorumlu oluyor.O yüzden football Manager da bunu baz alarak yapılmış bir oyun.
    Amerika'da futbolcular takımın değil federasyonun malı. Başka ülkeden bir takım oyuncu almak istediği zaman federasyonla pazarlık yapıyor diye biliyorum.

Zaten transfer yapmayacaksan bu oyunun ne eğlencesi kalır ki. En zevkli yer transfer görüşmeleri bence. Zaten istersenin başkana da aldırabiliyorsunuz oyuncuyu.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oyunu ingilizler yapıyor. Dolayısıyla bu sistem amerikanın değil ingilizlerin menajerlik sistemi üzerine kurulu.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Biliyorum İngilizlerin yaptığını oyunu ama Amerika da da sistemin öyle çalıştığını anlatmaya çalıştım

Add manager yapıldığında şike soruşturması açılsın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Add manager yapıldığında şike soruşturması açılsın
    kilitlendim bi yaarım dakka gülmekten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Genç tesislerin yenilenmesinde artık kademe kademe ilerlemeyelim. Atıyorum elimizde 1 m € var tesis bir kademe iyileşsin ama 5 m € varsa bir kaç kademe ilerleyelim. Yani tesislere aktaracağımız parayıda biz belirleyelim. Böylece elimize para geçtikçe hızlı bir şekilde yenilenen tesislerden çıkan regenler ile oyun kendini daha fazla oynatır.

şike olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    şike olsun
    şike var zaten yeni menejer ekle geç karşı takımma maçımanifule et

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Genç tesislerin yenilenmesinde artık kademe kademe ilerlemeyelim. Atıyorum elimizde 1 m € var tesis bir kademe iyileşsin ama 5 m € varsa bir kaç kademe ilerleyelim. Yani tesislere aktaracağımız parayıda biz belirleyelim. Böylece elimize para geçtikçe hızlı bir şekilde yenilenen tesislerden çıkan regenler ile oyun kendini daha fazla oynatır.

aynen katılıyırum..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Valla helal olsun bu hiç aklıma gelmemişti...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence genç takımların oyuncu yetiştirme sistemi olsun, birçok Avrupa takımı felsefesine uygun oyuncular yetiştirmeye çalışıyor, en bariz ve başarılı örneği Barcelona.
    Bu sistem ilk 1-2 sene pek etki etmezken bir kaç sene içinde mesela sert, mücadeleci bir takım yaratmak için altyapısını hazırlayan takımın altyapısından sıklıkla bu tarz oyuncular çıkar, yaratıcı ve pas oyunu oynayan takımlar ona göre adam çıkarır, hızlıca rakip kaleye gitmek isteyen takımlar ona göre adamlar çıkarır altyapıdan.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hakikaten şike olmalı Şampiyonluğa oynayan takım gelip bize para teklif etmeli falan
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

türkçe işi bana öyle geliyoki zor umarım yapılan türkçe çalışması yama olarak sunulur ingilizce özürlüler mesela ben onlar için iyi olur

Sabrinin şutları için güvenlik önlemleri alınsın.

Guizanın finishingi artık tek haneli rakamlara düşürülsün

Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri