Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

12 70.59%
  • Berabere biter

1 5.88%
  • Beşiktaş kazanır

4 23.53%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: [3. Hafta] Bursaspor - Beşiktaş

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AsLında Quaresma nın performansına birşey diyemeyiz. Karakteri sorguLanabiLir. YaptıkLarı zaten karakteri iLe aLakaLı. Ama oyun içerisinde adam asLında yapabiLeceğinin fazLasını yapıyor. O topu aLınca Ekrem hiç bir zaman destek vermiyor, ayrıca sürekLi 2 adam iLe marke ediLiyor. Bazen o da pas atmak istiyor ama etrafında arkadaşı oLmuyor ve o da mecburen zorLamaya kaçıyor. Tayfur hoca geLince ona ayar çeker.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç bir yetenek 80. dakika da takımı yenilirken artislik yapmaz. Yapamadı rezil oldu o ayrı. Hadi onu geçtim. Yapamadı diye adamın ayağına kıracak gibi girip takımına ihanet etmez. Takım gerekli cezayı verir diye umuyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu söylediklerinin yetenekle uzaktan yakından alakası yok Görkem. Tamamen mental konular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kişilik meselesi. Onu kastetmeye çalıştım aslında yanlış yazdım oraya.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Beşiktaş'ın acilen Hilbert'i 11'e sokacak kalıcı bir formül geliştirmesi lazım; Quaresma gibi adamın var, içeriye doğru yönlendiremiyorsun.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 dakkada beşiktaş ,

Quaremsa yetenekli , kendi takımında olduğundu çok fazla seveceğin , tapacağın bir oyuncu görüntüsü , kaldı ki ben porto zamanlarında çok severdim ama milan baros için düşündüklerim onun için de geçerli , takıma yarardan çok zararı var.Milan Baros sakatlık konusunda , Quaresma da bildiğiniz gibi takım oyunu vb. gibi konularda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tayfur hoca geLince ona ayar çeker.
    Abi şu cümlen yeter.Başka bişeye lüzum yok
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quaresma bencil olsada gitmesini istemem her an tehlike yarata bilen oyuncu. Takimda onun gibi adam gecebilen oyuncu yok. Yillarca böyle bir oyuncu aradik ve bulduk. Geçen sene gördük
    Quaresma ve Guti olmayinca, daha az pozisyon üretiyorduk. Yukarda belirtildigi gibi diger oyuncular da ayak uydurmali. Forvette kimse olmayinca ve bekler destek vermeyince Quaresma'da birseyler yapmaya çalisyor. Quaresma bu takim için bir artidir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Adnan Bostancıoğlu'nun geçen hafta ki yazısından bir kısım paylaşayım dedim bu Quaresma muhabbeti üzerine. Oda sizin gibi düşünüyor neredeyse zaten böyle bir gerçeği görememek için kör olmak lazım sanırım.

Maccabi maçında Quaresma'nın iki güzel asisti vardı. O pozisyonları izleyince, Portekizliyi eleştirmeme kızanların bana bir "selam" gönderdiklerini hissettim. Ama o maçta da kanaatim değişmedi, Quaresma hâlâ takımdan çok kendi keyfi için oynamaya devam ediyor. İki güzel asiste eyvallah ama bir de "rakibin içinden geçme" takıntısıyla kaybettiği top sayısına bakalım. Hatta kısa bir enstantaneden söz etmeden geçmeyelim. Maçı statta seyredenler farketmiştir: Maçın son bölümlerinde Maccabi'nin iki sağ kanat oyuncusu Ekrem'i ortada sıçana çevirdiklerinde Quaresma 30 metre geride ve eli belinde pozisyonu seyrediyordu. Kalede bir tehlike yaşandı ve savuşturuldu. Ama Sivok ve Egemen durumun farkındaydılar ve ikisi birden aynı anda Quaresma'yı öfkeyle uyardılar. Adamın çok yetenekli olduğu aşikar, lakin bu yeteneklerini takımın hizmetine vermekte yeterince istekli değil. Anlatmaya çalıştığım bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir yanda 85 dakika mücadele eden ve skoru tutan Bursaspor diğer yanda son 5 dakika oyunu çeviren Beşiktaş. Süper bir maç oldu dün. Ama keşke 11'e 11 devam etseydi daha gollü mücadele olabilirdi. Ligde biraz daha sert hakemler olunca mental olarak zayıf olan oyuncularda kendini belli etmeye başladı. Şu kartları halı sahada görmüyorduk biz okul turnuvalarında. Profesyonel futbolcuların kulağını çekmek lazım. Takımı satmak bu kadar basit olmamalı. Q7 yetenekli, iyi oyuncu ancak ben sahada takıma yararının yeterli derecede olduğunu düşünmüyorum. Ben olsam 1-2 maç dinlendirirdim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

önemli olan kazanmaktı. beşiktaş ta bunu yaptı. tebrikler Beşiktaş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

90 dakika küfreden seyircisini öven ertuğrul sağlam adamsın!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    90 dakika küfreden seyircisini öven ertuğrul sağlam adamsın!
    Hakikaten bak onu atlamışım. 90 dakika küfür eden bir taraftara, kendilerine yakışan bir şekilde maçı güzelce izlediler dedi Ertuğrul Sağlam. O da maçın ilginçlerinden biriydi
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Hakikaten bak onu atlamışım. 90 dakika küfür eden bir taraftara, kendilerine yakışan bir şekilde maçı güzelce izlediler dedi Ertuğrul Sağlam. O da maçın ilginçlerinden biriydi
    Demek ki o adam kendilerine bunu yakıştırıyormuş. İnönü'de kendisine gösterilecek tepkilerden sonra gelip ağlamasın medya önünde madem öyle.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri