Ben de kapatmıştım maçı, sanıyorum penaltı doğru kararmış. Yorumlar o yönde. Rıdvan yaptırmış anladığım kadarıyla, sağolsun ne diyeyim. Bu arada Melo golü attı iyi güzel de, Selçuk gol atar bahsi almıştım gitti güzelim 7 oran.![]()
Ben de kapatmıştım maçı, sanıyorum penaltı doğru kararmış. Yorumlar o yönde. Rıdvan yaptırmış anladığım kadarıyla, sağolsun ne diyeyim. Bu arada Melo golü attı iyi güzel de, Selçuk gol atar bahsi almıştım gitti güzelim 7 oran.![]()
Abi üzüldüğün şeye bak ya![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Penaltı olunca Selçuk yazacak aslanım benim diye sevinmiştim, yarım kaldı ne yapayım.![]()
Şu 3 dakikada bir gol atalım başka bir şey istemiyorum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mac 1-1 bitti 10 kisi ile 1 puan almak guzel, iyi oynamadik onun nedenide zaten 10 kisi kalmakti 10 kisi kalmadan once bir kac pozisyonumuz vardi nese saglik olsun 1 puanda iyidir deplasmanda
ek bilgi ;
muslera profesyonel kariyerinde ilk defa kırmızı kart gordu
Bu maça yani bizim oyunumuza 1 puan bile fazla. Kırmızı karttan önceki dönemi baz alırsak, iyi yönde gelişme var takımda.
Bu iş böyle olmaz.Hep rakip takımın hata yapmasınımı bekleyeceğiz.Elmander yırtıyor kendini yardıma giden yok hadi yadıma gitmiyorsun defans yap.Nasıl oluyorsa 9 adamın olduğu defansta adama uzaktan şut çektiriyoruz.Bizim takıma gelen her kalecinin bir ayarsızlığı var zaten.Gökhan Zan niye oynuyor bütün topları taca atmak içinmi?Koy Ceyhun'u oraya hiç değilse güven verir.Zaten artık sol kenar çizgisinde yuva yapmış bir Hakan Balta var.Sercan ve Kazım koşmaktan başka bir işe yaramıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maçı izlemedim ama Galatasaray erkenden 10 kişi kalmış ve 1-0 geriye düştükten sonra buna rağmen 1 puan oldukça iyi bence.
Maça iki takım da çok iyi başladı önemli ataklar oldu.Tam zevkli bir maç olacak diyordum ki olanlar oldu.Muslera çok amatörce davrandı.Kendini de sakatladı.Böyle bir hataya tekrar düşmeyecektir.Yerine giren Ufuk ilk kez güven verdi bana.En az 2 maç kalecimizde olacak umarım sorun olmaz.Kırmızı karttan sonra oyunun tüm zevki kaçtı.Takımı 4-4-2'yle izlemek güzel olacaktı ama kısmet değilmiş.Kırmızı kart görmesek maçı kazanma şansımız çok yüksekti ama yine bir aksilik çıktı.Ne diyelim kısmet değilmiş.Bir de gittim fantezi futbolda Muslera'yı kaleye koyup kaptan yaptım ah ah![]()
Bence 1 kişi eksiğe ve geri düşmeye rağmen iyi skor, Karabük bu sene çok vasat
...
Hakemi tebrik ederim(kirmizi kart icin degil, o dogru bir kart). Geri dusmemize sebep olan Hakan Balta ve Ufuk Ceylan(cok sevdigim bir kaleci), size herseyi saydim artik söyleyecek bisey bulamiyorum valla. Alt yapidan Hakan Balta'nin yerine birini cikarsak yeridir, puanlar kaybedeceksek alt yapidan cikan birinin yuzunden olsunda Hakan Balta'nin yuzunden olmasin be. Golu atan adama girisen yok ya herkes bakiyor bu ne ya. Acilen bisey yapilmali bu böyle olmaz. Muslera icin ise cok uzuluyorum, böyle yetenekli bir kaleci yeni bir ulkede yeni basladigi bir maceraya en kötu sekilde basladi, insallah morali bozulmaz, kesinlikle arkasinda durmaliyiz onun, moralini dusurmemek lazim taraftar olarak bu is bize duser.
Ucuz atlattık diyebilirizKarabük çok güzel oynamadı aslında. Ben 10 kişilik bir takım karşısında baya bastırırlar diye düşünüyordum ama yapamadılar. Muslera'nın sakatlığı umarım ciddi birşey değildir.
Sercan çok çekingen oynuyor. Cesaretini toplamalı biran önce. Kazımın şık hareketleri de çok şıktı gerçekten![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Muslera'ya kırmızı çok ağırdı o pozisyonda Gökhan Zan kademeye geliyordu çünkü. Kale yine Ufuk'a kaldı ne diyelim birde doğrudan kırmızı kart çıktığı için 2-3 maç kalede olamayacak sanırım. Takım olaraksa kadro kalitesi geçen seneye göre çok üstte ama ben oynanan oyunda pek fark göremiyorum Stancu yerine Elmander , Mustafa Sarp - Ayhan yerine Melo - Selçuk olsa geçen senede bu oyunu oynardık.
Konuyla ilgisiz olacak ama, çarşamba günü neden lig maçı yapılıyor artık?
Premier lig gibi işte TFF'nin saçma salak özentiliği,hani play-off'uda NBA'de var diye getirmişlerdi ya..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fikstürü bahane etmedim de kardeşim, rakibinde fikstürü sıkışıyor, tek taraflı sıkıntı yok ki... Kaldı ki İngiltere ligi yıllardır böyle oynuyor kaç takım şikayet etmiştir acaba?
Fatih Terim maç başı öncesi yaptığı değişiklik ve kırmızı kart G.Saray'ı yaktı bu gün...
Rıdvan Galatasaray'a 1 puanı altın tepsiyle ikram etmiş desem yanlış olmaz sanırım.Muslera'nın pozisyonunda müdahale var ama kırmızı kartlık bir müdahale mi emin olamadım doğrusu.Eğer son adam olmasından dolayı verdiyse hakem o zaman karar doğru diyebiliriz.
So what?
Saike
Herhalde maçta başka türlü gol olmazdı.
Karabük o kadar bastırdı ama kısır bir baskı. Sonuca gidecekleri yoktu. Topun yön değiştirmesiyle havada golü buldu. 10 dakika sonra da G.Saray'ın kısır atakları devam ederken penaltı oldu, o da olmasa G.Saray'da gol atamayacaktır.
0-0'lık 0 bir maçtı ama 1-1 bitti, gerçekten izlemeyenler hiç birşey kaçırmadı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence maçtaki tek eksiklik Karabükspor'un sadece 1 puana razı bir oyun oynamasıydı. Attıkları golde sadece uzaktan vurulan bir şutla geldi. Zaten ancak o şekilde bir gol atabilirlerdi. Yoksa 0-0 lık skora razıydılar. 1-0 öne geçincede son 15 dakikada yan paslarla zaman geçirmeye kalkıştılar. Sonrasında ise penaltı geldi. %1000 penaltıydı. Bence maçın hakkı iki takımın oyununa bakıncada beraberlikti. (Tabi GS'nin 10 kişi kalması çok etkili oldu)
erman toroğlu : gelelim muslera'nın atıldığı pozisyona. eğer hakem onu, bariz gol şansından ötürü attıysa; yanlış. yok, rakibe tekme attığı için attıysa, o da yanlış. çünkü muslera, santrhaflarının yapamadığını yapıp, topa vurmaya geliyor. topa vurmak için ayağını sallıyor. hareket başlıyor. o arada araya, rakip giriyor ve darbe ona geliyor. bu kontrolsüz bir harekettir, fauldür. ama kırmızı gerektirmez. bu pozisyonlar da hakemlerin futbolu ne kadar bilip, bilmediklerini gösterir.
selçuk dereli : muslera'nın rakibine yaptığı hareketi bariz gol şansı olarak değerlendiren gezer çok yanlış bir karar verdi. çünkü muslera'nın müdahalesiyle yerde kalan shelton'un bu pozisyonda sırtı kaleye dönüktü ve henüz topa da tam olarak hakim değildi.
yakınında ve hizasında savunma oyuncusunun da bulunduğu shelton'un bana göre net gol atma şansı yoktu. dolayısıyla muslera'ya gösterilen kartın rengi, rakibine yapmış olduğu sert hareketinden dolayı sadece sarı kart olmalıydı.
serdar tatlı : kusura bakmasınlar ama ‘mhk’nın prensiplerine ne olduğu’ ciddi merak konusu gerçekten. aynı bünyamin gezer, maçın 14’üncü dakikasında muslera’ya, shelton’ın bariz gol şansını engelledi diye öyle bir kırmızı kart gösterdi ki evlere şenlik. olay ceza alanı dışında, topun yönü taca doğru, iki galatasaraylı oyuncu yakında, hareketin şiddeti yok, sadece faul.kontrolsüz hareketten de ancak sarı kart olacak pozisyonda direkt kırmızı gösterince belli ki aklı geçen yönettiği maçında kalmış. o zaman kim haklı! aklı geçen maçta kalmış hakem mi, yoksa yönettiği önceki maçı başarılı bulmuş mhk mı?
ali aydın : 82. dakikada g.saray lehine verdiği penaltı ve kartını kullanmaması doğruydu. gezer, dünkü maçtaki tek yorum hatasını g.saray kalecisi muslera'ya 14. dakikada gösterdiği kırmızı kart ile yaptı. sarı-kırmızılı ekibin kalecisi muslera'nın rakibi shelton'a yaptığı bir müdahale var. bu pozisyonda topun yönü kornere doğru gidiyor. mesafesi kaleden uzak. top, rakibin kontrolünde değil. hemen yanı başında gökhan zan'ın ve arkasında tomas ujfalusi'nin rakibi net bir şekilde karşılama şansı var. yani kesinlikle bariz gol şansını doğuran hiçbir kriter oluşmamıştı. belki diyebilirsiniz ki, bu pozisyonda kırmızı kartı bariz gol şansından değil de, şiddetli hareket ya da ciddi faullü bir oyundan dolayı verdi. burada da kırmızı kart gerektiren bu ihlallerin hiçbirisi doğmadı. çünkü muslera, topa uçarak müdahale ediyor gibi gözükse de, niyeti tamamen topa vurmak ve ayakları direkt topa doğru yönlenmiş durumdaydı. ancak gövde direkt rakibin üstüne düştü. yani bu pozisyona nereden bakarsanız bakın, hangi pencereden yorumlarsanız yorumlayın her şekilde karşılığı sarı kart ve direkt serbest vuruştu.
mustafa denizli : bu pozisyonda kırmızı kart göstermesine hayret ettim.
Kırmızı kart hakkında bazı yorumlar. Hakem bayağı ağır bir karar verdi ama olsun hakemler de insan sonuçta hatasız insan olmaz.10 kişi kaldığımız bir deplasman maçında takımın oyununu tartışmak gereksiz olur. 1 puanı almamız iyidir.