Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 53.57%
  • Berabere biter

5 17.86%
  • Eskişehirspor kazanır

8 28.57%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 112 arası toplam 112 sonuç

Konu: [4. Hafta] Galatasaray - Eskişehirspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Veysel topu dışarı atmadığı için sarı kart gördü sanırım. Başka bi şey gelmedi aklıma çünkü izleyince olanları.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yekta Girdi - Engin Cikti Dogru bir degisiklik bence Engin sakatlandi ve sari kartidada vardi yani

Bence bi elmander-baros degisikligi iyi olur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Selcugun yaptigi hareket bence kirmiziydi pozisyonda veysel faul yapti ama selcuk ole yapmamasi gerekirdi baya bi karsilik verdi bence selcugun pozisyonu kirmiziydi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Abartma Arif birden üstüne atlıyor durup dururken tamda göstermedi zaten...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Top müthiş yere gidiyormuş

Edit:Herkes topu formasıyla siler Sabri eliyle siliyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Riera Cikti - Emre colak girdi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sarı kartlara sarı kart vermeyip sarı kart olmayan pozisyonlara sarı kart veriyor Tolga Özkalfa

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ceyhun Girdi Kazim Cikti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre'nin çok ince bilek hareketleri var

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu Emre'de çok yetenek var çok...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Güzel bir galibiyet oldu Melo yine iyi işler yaptı Gerçi takımca iyi oynadık.Gökhan Zan'da gol attığından yırttı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2-0 Skor olarak guzel, ama oyun Tat vermedi bana guzel paslasiyoruz ama hucumda gereken katkiyi pek yapamiyoruz hucumda cogalamiyoruz falan iste ilerliyen haftalarda daha iyi olcaz insallah tebrikler galatasarayim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gökhan Zan'ın hata yaptığı pozisyonda Aykut iyiydi...Aykut'luk bir şey yoktu pek bu maçta Ujfalusi müthişti gerçekten savunmada...Genel anlamda hemen hemen herkes iyiydi ilk defa gol yemeden kazandık tebrikler aslanlarımıza...Uyum sorunu da bitince bu takım çok can yakacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oyun anlamında vasattık Elmander çok yalnız kaldı ama iyi mücadele ettik. İstedik, hakettik ve kazandık. Transferlerini eleştirdiğim Ujfalusi ve Melo bu maç dahil olmak üzere takımın en iyileri. Özellikle Melo bu maçın yıldızı, çok büyük oynuyor. Farklı bir kişiliği var, fazla agresif oluşu eksi özelliği ancak ligimizin üzerinde bir oyuncu olduğu kesin. Taraftarın tezahüratlarına kafasıyla eşlik etmesi süperdi.

Bir başka iyi isim şaşırtıcı bir şekilde Hakan Balta'ydı. Eski rezil haline nazaran oldukça faydalı oynadı. Selçuk'un Veysel ile girdiği tartışma gereksizdi, kırmızı verilse şahsen ben itiraz etmezdim. Yardımcı hakem artık ne söylediyse iki oyuncuya da sarı vererek geçiştirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ujfa - melo müthiş riera - selçuk iyi gerisi ortalamaydı bence bu maçta (sabri hariç)

Galatasaray'da istenen hırs, mücadele oluşmaya başlamış, Kazım'da dahil olmak üzere çoğunlukla savunmaya yardıma geldi hücum oyuncuları, önde basıp rakibin oyun kurmasına engel olmaya çalıştılar. Hak ettiği 3 puanı aldı Galatasaray. Yalnız gözüme çarpan ve beni çokça rahatsız eden ( sadece bu maç için değil, genel olarak) şeylerde oldu. Engin sinirlerine hakim olamayan, dengesiz oyuncunun teki. Her kaptırdığı toptan sonra rakibe topla karışık girişleri oldu kaç kez, oyundan atılmadığı için şanslı saymalı kendisini. Kazım'da öyle, birçok gereksiz faul yaptı, hakemin ekstra tolerans gösterdiği kişilerden birisi oldu. Selçuk-Veysel pozisyonu nedir öyle?! Top oyunda, devam ediyor pozisyon, çirkin hareketler... O sahada görevli 4 hakem var, oyun durması gerekirse onlar durdurur, buna oyuncular karar veremez. Ben kesinlikle hakemlerin tarafsız karşılaşma yönetebildiğine inanmıyorum. İnandıramıyorlar beni. İsimlere, markalara kesinlikle takılıyorlar -olumlu ya da olumsuz- hiç bir şekilde belli bir standartları yok büyük çoğunluğunun. Bu da her yönden oynanan futbolu da kalitesinin de baltalıyor... Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ama bir şeyler yapılmalı.
    Ek paragrafta Ujfalusi'ye açayım. İlk alındığında sokağa atılan para, gereksiz bir transfer olarak düşünmüştüm ama laflarımı yutturdu bana Tomas. Galatasaray savunmasını tek başına ayakta tutuyor, yanındaki süper kazma Gökhan Zan'a rağmen bugün gol yemediyseler buna en başta Ujfalusi'ye borçlu Galatasaray. Mükemmel oynadı yine, nerede görev verilirse en iyi şekilde yerine getiriyor, müthiş disiplinli, akıllı, kaliteli bir futbolcu harikaydı yine bugün.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ujfalusi'ye herkes geldiğinde sıcak bakmamıştı ama kendisi Galatasaray'ın en iyi transferi olduğunu gösterdi...Rahat en az 3 sene oynar bence...Futbola aç sanki futbola yeni başlamış 18 yaşındaki gençler gibi

Ujfalusi diyorum baska bisey demiyorum. Hakettigimiz 3 puandi. Ama daha iyi oynayabiliriz buna adim gibi eminim. Selcuk bildigimiz Selcuk degildi, Selcuk ve Melo ayni anda gununde olsalar manyak bisey olur, demeden gecemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Günün en iyisi Felipe Melo
    En kötüsü hakem 4lüsü (özellikle selçuk'un pozisyonu)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Günün en iyisi Felipe Melo
    En kötüsü hakem 4lüsü (özellikle selçuk'un pozisyonu)
    Aynen selçuğun pozisyonunda 2 oyuncuda kırmızı görmeliydi yanlış karar.

Genel olarak diğer maçlara göre iyi oynadık ben beğendim takımı.Özellikle Melo ve ujfalusi çok iyiydi.Umarımım böyle devam ederiz.Gökhan yerine servet,sabri yerinede eboue geldimi daha iyi olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu sol bek işimiz hallolsa süper olacak.Hakan Balta'ya ara sıra parlamalar geliyor ama kalıcı değil.Eski düzenini oturtabilse -ki artık oturtabilmesi çok zor- çok çok kaliteli bir sol bek ama kendine bakmıyor.Umarım Fatih Hoca biraz olsun toparlar Hakan'ı.Çağlar ise sakatlandığından beri ne iyi ne de kötü bir performans sergiliyor.Kapalı kutu yani.Defansta solda hücümda sağda sıkıntılarımız var.Acaba Sabri'yi sola alıp Hakan'ı mı sağa mı alsak?

Bugün Hakan Balta mükemmel oynadı. Birde gözüme çarpan Emre Çolak oldu. Fatih Terim artık kolay kolay şans vermez ona. Gereksiz hareketlerde bulundu sürekli. Bugün forvette Elmander yerine Sercan oynasaydı skor üst olurdu. Yani maçın genelinde kontra ataklara çıktık sürekli ara paslarıyla ataklara kalktık. Hız üstünlügünden dolayı Sercan oynasaydı eğer veya Milan Baros kesinlikle skor daha farklı olabilirdi.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri