ilk defa topukla gol attım![]()
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=5MDHU9iu7V0"]asdf[/YOUTUBE]
ilk defa topukla gol attım![]()
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=5MDHU9iu7V0"]asdf[/YOUTUBE]
Last edited by ToRoSKaPLaNı : 08.Ekim.2011 at 01:15
tamamdır yeniledim videoyu![]()
demo ile orjinal herşeyi aynı mı olacak farklı özellik felan gelecek mi? şimdi demo ile kariyer açıp orjinal ile devam etmek istiyorumda
Team Meeting bölümünü çok beğendim. Farkettiniz mi bilmiyorum ama orada yaptığınız konuşmaya ve davranışlara göre takımın başlangıç moreli değişiyor. Sezona daha verimli başlamak için harika bir adım olmuş. Oyuncuların sizi daha iyi tanıması sağlanıyor.
FM Gazetesi
Kondisyon için hazır antrenman var. Bu sezon başlangıcında uygulanan çok iyi bir yöntem olacak. Oyuncuların kondisyon kazanması, sakatlıklarında önemli bir pay. Ne kadar kondisyon sağlanırsa o kadar az sakatlanırlar.
FM Gazetesi
şu anda makul bir hızla inmekte.oynayıp izlenimlerimi aktaracagım daha sonra.inerken ki yüzdeyi de saymak ölüm21 ine kadar demoyla idare edelim siparişi verdik nasıl olsa.
valla o kadar begendımkı demoda ılerlemek ıstemıorm aama kendımı tutamıormbu arada eskısı gıbı takıma ve oyuncuya gırınce dırek profıl goruntuleme ayarıda mevcut.. bekledıgım gıbı cıkmıs
![]()
Dün akşamdan beri oynuyorum,gerçekten çok iyi olmuş 2012Hemde daha demo olduğunu düşünürsek şimdiden 10 ve 11'e fark attığını söyleyebilirim.
Korner sorunu yine devam ediyor. İlk maçımda 2 korner golü attım.
arkadaşlar 1gb download yaptm steamden hala %50 gösteriyor ilerleme çubuğu. ne kadar ki bu demonun boyutu? indirenler bi söyleyebilir mi
3d çok güzel olmuş kamerada süper![]()
ayrıca skin colour bölümü çok güzel olmuş renkleri istediğimiz gibi ayarlayabileceğiz
![]()
Last edited by RasAnt : 08.Ekim.2011 at 21:44 Reason: ekleme
Kariyer hikayeleri bölümü açılsın bence artıkDemo kariyerler yapılabilir.
teşekkürler
Oyun güzel olmuş, bütün gün oynadım
Ancak sorunlar peşimi bırakmıyor, 3D vazgeçtik şimdide profillerinde resmin altındaki alan(tercih ettiği ayak, maaşı vs. yazan yer) çıkmıyor.
Ayrıca kornerleri, frikikleri kimin kullanacağını belirleyemiyorum.Sürükleyip bırakıyorum ama gözükmüyor...
Oyunun tek kötü yanı şimdilik steam.Her oyunu açışımda, steam açılıyor(güncelleme yapıyor) sonra çevrimdışı olduğumu anladığında nihayet çevrimdışı çalıştırabilip oyuna girebiliyorum.
kontrat sorunu hallolmuş mu acaba dikkat eden oldumu? 1 milyonluk adamları 10 milyona satmamalar, ya da 3000 dolar ile oynayan adamın sizden 1 milyon yıllık istemesi falan devam ediyor mu?
Arkadaşlar Steam olarak indirildi demo ya peki normal linkler ne zaman eklenir ?
Maaş ve/veya imzalama ücretini düşür ve kilit tuşuna bas her biri için. Diğer ek maddeleri yükselterek oyuncusuna ek ücretler kazandırmayı düşünür ve anlaşır büyük ihtimal ya da olmaz der geçer. Zannetmiyorum tabi olmaz diyeceğini.
Kesilinkle aynı fiyatı kabul etmez, SI Games bunu düşünmüştür bence. Fiyatı az da olsa yükselt. Detayını kimse ile paylaşmadıkları için ben de fikir yürütüyorum, bildiğimden değil.
Menajer elbette senden fazla isteyecek, çünkü menajerlerin tamamı uçuk fiyatlara kazıklamaya çalışırlar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yahu vallahi ayıp ya.Avusturya İsveç Ligi ni koyuyorsunuz.Türkiye Ligi yok.Bizim Ligimiz o kadar mı prestijsiz be arkadaş? Böyle devam edilirse ben bu oyunu orjinal almam.Biz Türkçe dil desteği yapsınlar diye bekliyoruz.Adamlar elin vasat olmayan liglerini koyup bizi koymuyorlar demoya.Vallahi bravo
Yazıldı veya sorurdu ise silebilirsiniz mesajı.
Bazı arkadaşlarda Türkçe oyun onlar eski yamaları mı kullanıyor acaba öyle gelmiyor sanırım oyun..
Gözlemci yolladığınızda, örnek vermek gerekirse, kulübe en az 5 M Euroluk bir teklif yapmanız gerekiyor ve maaş olarak 1.5 ile 2.3 M Euro arası bir maaş vermeniz halinde anlaşabileceğinizi düşünüyor tarzı ibareler var gözlemci raporunda. Zannedersem gözlemciniz ne kadar iyiyse, o kadar kısa bir aralık veriyor. Ve işin en önemli kısmı, adamla masaya oturduğunuzda kapıyı 4 M Eurodan bile açsa, sırayla 1 önerin, 1.5 önerin, en kötü ihtimal 2.3de anlaşacaksınızdır. Eğer diğer şeyleri yükseltirseniz 1.5'a anlaşırsınız.
oyun türkçe ingilizce karışık bir menü çıktı, 98 nolu mesajı yollayan arkadaşta olduğu gibi. OYsa oyunda İngiltere ligi açmıştım, sonra onu kapatıp İspanya ligi açtım bu sefer hepsi İngilizce.
Oyun güzel olmuş özellikle deep lying midfielder'ın oyuna daha çok katılması hoşuma gitti. Geçen seride sadece al gülüm ver gülüm yapan adamlar bu seride ceza sahasına daha çok giriyor şut deniyor ara pası veriyor. Beklerde aynı şekilde daha çok atağa katılmaya başlamış. Sanırım bu sefer güzel bir oyun bizi bekliyor.