Fransa ligini seçince de trabzonsporun kadrosu çıkıyor...
Sega karadenizli mi ne?
Fransa ligini seçince de trabzonsporun kadrosu çıkıyor...
Sega karadenizli mi ne?
Profesör Alex'in Profesör Değerleri Bu Adam Oyunda Dağıtır Maşşallah Nerdeyse Hepsi 18-19
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Pilot Takımla İlgili Onun Açıklaması
Fiorentina'nın Pilot Takımı Orduspor Olduğu İçin Görülüyor Vitesse'de Chelsea'nin Pilot Takımı
Kim Demiş Trabzon Açık Göstersin Bakalım
Trabzon Bir Tek Zokora Var Fransada Açılınca Var Diyen Arkadaşın Elinde Heralde Press Versiyonu Var
Merak Ettim Trabzon'u Nasıl Açtın Alegöz
![]()
Konun amacından sapmayaLım. Birbirimiz iLe tartışacaksak biLe bunu beLLi bir üsLub iLe yapmaya özen göstereLim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Muhammed'e laf söyleyenler gerçekten Muhammed'in kaç maçını izledi? Bu çocuk alt yapıda kendinden 3-4 yaş büyükleri çalıma diziyor, sıradışı soğukkanlı çalımlar atıyor ve bu şekilde kendini daha da geliştiren bir isim oluyordu. Lütfen bunu unutmayın. Daha bacak kadarken ki videolarını izlerseniz görürsünüz. Şimdi bu çocuğu Türkiye Kupası'nda bir maça tak diye çıkarınca döktürecek hali yok heralde ki o maçta da ayağında top tutmadı. Hep sağa sola pas dağıttı. Takım oyunu şeklinde çok iyi oynadı bence. Gereksiz kasmadı kendini. Eğer balon olsaydı kasardı kendini ve sürekli çalıma gitmeye çalışıp kendini göstermeye çalışırdı.
Ayrıca Muhammed'i Alex ile karşılaştırdığınıza göre demek ki bir korkunuz var bu çocuktan. "Eyvah Beşiktaş'ın alt yapısından bir yıldız doğuyor" diyorsunuz demek ki. Yani bence gereksiz bir karşılaştırma Alex ve Muhammed'in tekniği flan. Ona bakarsanız diğer özellikleri vasat bir hayli. Mesela gücü "1". Buda ileri ki FM yıllarında sürümlerinde kendini gösterdikçe artacak bir şey.
Kısacası diyeceğim bu konudalarda tarafsız olunmalı. Sen fenerlisin, sen galatasaraylısın, sen vs takımlısın diye bu şekilde anlamsız karşılaştırmalar yapılması yanlış geliyor bana. Alex bir numaralı teknik oyuncumu yani Türkiye Liginde? Ondan iyi tekniğe sahip genç oyuncu olamaz mı? Tabi olur niye olmasın? Ama gençtir, diğer özellikleri vasattır ve yaş ilerledikçe kendini geliştirirse belki wonderkid bile olabilir. Bunlar olağan şeyler.
FM Gazetesi
Görende sanacak harbiden ikisini karşılaştırıyoruz... Bizim burda meselemiz, bjk araştırmacısı neden 19 puan veriyor a2 takım topçusuna... FB araştırmacısı ise, neden 18 veriyor Alex'e...
Alex gibisi Dünya'da yok(dünya'nın en iyisi demiyorum bak)
Alex gibisi bir daha gelmez zaten Dünya'ya...
Last edited by DisCo : 07.Ekim.2011 at 18:47
Last edited by DisCo : 07.Ekim.2011 at 18:49
onu bunu bırakın da,şu profili verilen gökhal gönülden bana iki tane lazım![]()
Andre Bahia
![]()
Aristide Bance
![]()
Cristian Riveros
![]()
Kris Boyd
![]()
Mathew Amoah
![]()
Karcemarska
![]()
Maalesef en utanc verici hata. Karcemarskas, oyunda oldu Karcemarska. Saniyorum son kontroller yapilirken bir yerde yanlislikla backspace dugmesine basildi ve son s harfi uctu.
Oyun cikinca ufak bir yama cikartacagiz, bu gibi ufak ama moral bozacak sorunlari duzeltmek icin.
bance cok iyi olmus, full surum ciksin galatasaraydan sonra ordu ve kayseri kariyeri yapcam..
De Gea'nın profilini koyabilir misiniz ? Yanında Chicharito'yu da koyarsanız makbule geçer.
De Gea:
Chikarito:
Başka istediğin varsa koyabilirim oyundayken
FM Gazetesi
@gorkem88 eyvallah hocam.
Ömer Toprak ve Gökhan Töre var mı arkadaşlar rica etsem?
Gökhan Töre Hamburg'a transfer oldu diye biliyorum.
Töre Hamburg'da, Toprak da Leverkusen de. Eren Derdiyok ve Mevlüt'ü de merak ettim şimdi de neden çıkmıyorlar yahu![]()
Last edited by meddah : 07.Ekim.2011 at 16:38 Reason: İmla
alegz , şuan senin bu yorumlarını görünce gerçekten çok sinirlendim.Galatasaray'lı olmama rağmen biliyorum ki Muhammet çok büyük bir yetenektir ve iyi özelliklere sahiptir.
Hagi Alex'ten kötüymüş , biri 25 yaşında Dünya'nın en iyi kulüplerinden birinde ( BARCELONA'da ) oynadı , diğeri 25 yaşında Fenerbahçe'ye geldi.Kötülemiyorum Fenerbahçe'yi ancak tartalım bir Barça'yla Fener'i.Zaten Alex'in istatistikleri birçok yıldızdan daha iyi ( dünya çapında. ) ee tamam o zaman Dünya'nın en iyisi Alex'tir.Gelmiş geçmiş , Lampard falan yanında hiçbir şey.
HEE unutmadan , Maradona Hagi hakkında ;
"Hagi'nin futbolunu özlüyorum" demiştir.
Yine şu videoyu izleyip karar verebilirsiniz , kim iyi diye.
http://www.dailymotion.com/video/xcy...-vs-alex_sport
kelimeler kifayetsiz kimse bana tek bir şeyi açıklayamaz... muhammet teknik 19 alex 18 kimse bana tek bir şey anlatamaz. bunun hiçbir yerinde gerçekçilik yok.. kimse de bana bunu açıklayamaz kimse!
Nasıl bir tabudur bu? Alex'ten daha iyi tekniği kimsenin olamaz tabusu bu resmen!? En dandik liglerde bile tekniği bir Alex'ten, Hagi'den bile daha iyi oyuncular olabiliyor. Sadece teknik kimseyi büyük oyuncu yapmaz. Muhammet'in tekniğinden neden rahatsız olunuyor? Aramızda onu en çok izleyen,araştıran insan Beşiktaş araştırmacısı arkadaşımız. Peki siz doğru düzgün kaç kere izlediniz Muhammet'i kaç idmanına gittiniz? Altyapı hocalarıyla mı görüştünüz?