Gist şu Adana doğumlu çift pasaportu olan Amerkalı demi ?
Gist şu Adana doğumlu çift pasaportu olan Amerkalı demi ?
Evet Rasant o...
29. Cumhurbaşkanlığı Kupası GS - FB arasında oynanıyor, güzel maç oluyor.
37-33 ilk devre ondeyiz.
Güzel bir seri yaptık son kısımda ve ilk yarıyı önde kapattık.Bu şekilde devam edersek kazanırız diye düşünüyorum bakalım.
arroyo ve gordon fark yaratan isimlerdi , domercant ve jawai daha form tutamamislar sakatliktan dolayi bunlarda duzelirse bu yil cok buyuk fark koyariz euroligde.
Önemli olan Şampiyon kadroyu korumaktı bi kaç takviyeyle de gücümüze güç kattık bu kupayı alarak sezona moralli başlamak lazım hafta sonu Efes maçı haftaya da Eurolig maçımız var bu 2 zorlu maça moralli çıkmak lazım.
maç oncesi hazirlikta olmus
@coachozyer: Jawai nın ısınmada parmağı çıktı
Çeyrek sonlarını çok kötü oynuyoruz, maç sonu da aynı şey olacak mı bakalım.
Kupa bizim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Maalesef tahmin ettiğim gibi oldu, güzel maçtı Fenerbahçelileri tebrik ederim. Kenan Sipahi'yi çok beğendim, sağlam transfer olmuş. Maçın adamı da Emir bence.
Emir"i o turnikede nasil bos birakirlar anlamis degilim tebrikler fenerbahce ulker.
Kupa iyi oldu, moralli başladık sezona. Emir ve Kenan gerçekten iyi oynuyorlar.
2 takım da hazır değil, sakatlar ve eksikler de fazla. Ama Obradovic farkıyla en kısa sürede hazır oluruz.
18'de 3 üçlük %16 yüzde ile maç kazandık. Son topları Emir çok iyi oynadı. Obradoviç'in de hazırladığı oyunlar gerçekten çok farklı. Emir'in boş turnikesi buna bir örnek.
We have Obradovic, they don't !![]()
Tam da bu! Emir'in son anlarda ki iyi oyunu ve takımın genel bazda ki çabası galibiyeti getirdi. Rezalet bir üçlük yüzdesi + 4 ( 3ü as ) oyuncu sakat ve takım daha tam kadro ilk antremanlarını yeni yapıyor olmasına rağmen derbiyle kazanılan kupa büyük moral kaynağıdır. Bogdanovic'ten yeteri kadar yararlanamadık erken faul problemine girdi. Kleiza durdu durdu son anlarda ki üçlüğüyle can verdi. Zoric gayretliydi takımı beğendim açıkcası. Rakipte ise Gordon olağanüstü bi performans sergiledi özellikle üçlük yüzdesi inanılmazdı. İskelet kadroyu korumanın avantajı vardı iyi işler yapabilirler Euroleague'de bu sene Türkler'den en az 1'i F4 oynar bence.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Tebrikler Fenerbahçe Ülker'e,sağlık olsun alamadık ama![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zejko reyiz farkı. Allah utandırmasın![]()
Tribündeydik. Sesimiz nasıl çıktı bilmiyorum ama iyi yorulduk. Maç da zevkli gitti. Tebrikler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved