Mehmet Topuz bundan sonra milli takıma çağrılsa da gitmeyeceğini açıklamalı.
Mehmet Topuz bundan sonra milli takıma çağrılsa da gitmeyeceğini açıklamalı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Halil'in olmasına şaşırdım.Sırf Türkiye'de oynuyor diye çağırılmış belli ki.Bu sefer senaryo ters işlemişÖnceki maçlardaki ruh devam ederse sahaya çıkacak kadronun pek de bir önemi kalmaz.
semih olsaydı harika olurdu çünkü hırvatistanı piskolojik baskı yapardık semih oyunda olduğu zaman birde eğer sakat olmasaydı yektayı beklerdim ben çünkü çok iyi oynamıştı kayseri maçında harika işler yapmıştı 45 dakika da eğer sakatlanmasaydı girerdi bu kadroya
Bence Semih'in olmaması çok iyi olmuş. Bu seneki Semih resmen bitmiş sahada olmuyor 10 kişi oynuyormuşsunuz gibi duruyor.
Bunun haricinde kadro çok iyi Caner ve G.Töre oynarsa kanatlarda rakibin dağılacağını düşünüyorum.
Selçuk-Mehmet Topuz olsaymış çok iyi olacakmış. Kazım Galatasaray'a geldiğinden beri iyi oynuyor,yadırganmamalı artık bence. Kadroyu beğendim
Geçen sezon Volkan, Sercan, Ozan gibi üç genç, yenetekli oyuncumuz vardı. İkisi daha ön plandaydı Ozan'a kıyaslaO ikili ayrıldı, şimdi birisi Galatasaray, birisi Trabzonspor'da. Ama milli takıma takımıyla yola devam eden Ozan çağırılıyor. Sıra Serdar Aziz'e de gelecek, ama şimdi değil. Şu iki kritik maça çağırılmamasını çok doğru buldum. Ne kadar formda olursa olsun milli maç tecrübesi çok ayrı birşey. Tartışılabilecek bir iki seçim olmuş yine klasik ama genel anlamda memnunum Hiddink'in seçimlerinden. İnşallah yüzümüz güler finallere gideriz.