Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 97 arası toplam 97 sonuç

Konu: 2012 Avrupa Şampiyonası Play-Off'ta Rakibimiz Hırvatistan

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Topuz bundan sonra milli takıma çağrılsa da gitmeyeceğini açıklamalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Halil'in olmasına şaşırdım.Sırf Türkiye'de oynuyor diye çağırılmış belli ki.Bu sefer senaryo ters işlemiş Önceki maçlardaki ruh devam ederse sahaya çıkacak kadronun pek de bir önemi kalmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

semih olsaydı harika olurdu çünkü hırvatistanı piskolojik baskı yapardık semih oyunda olduğu zaman birde eğer sakat olmasaydı yektayı beklerdim ben çünkü çok iyi oynamıştı kayseri maçında harika işler yapmıştı 45 dakika da eğer sakatlanmasaydı girerdi bu kadroya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Semih'in olmaması çok iyi olmuş. Bu seneki Semih resmen bitmiş sahada olmuyor 10 kişi oynuyormuşsunuz gibi duruyor.

Bunun haricinde kadro çok iyi Caner ve G.Töre oynarsa kanatlarda rakibin dağılacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Selçuk-Mehmet Topuz olsaymış çok iyi olacakmış. Kazım Galatasaray'a geldiğinden beri iyi oynuyor,yadırganmamalı artık bence. Kadroyu beğendim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Keşke Mehmet Topuz,Necip Uysal,Alper Potuk ve Semih Şentürk'te olsaydı.

Mevcut kadrodan form durumlarına göre (bi de bana göre) 11

Volkan Demirel

Gökhan Gönül Ömer Toprak Egemen Korkmaz İsmail Köybaşı

Hamit Altıntop Selçuk İnan Emre Belözoğlu Caner Erkin

Arda Turan

Burak Yılmaz
    caneri ilk 11'de oynatacağını sanmıyorum ardayı canerin yerine çekip umut burak yapabilir yada kazım burak

Geçen sezon Volkan, Sercan, Ozan gibi üç genç, yenetekli oyuncumuz vardı. İkisi daha ön plandaydı Ozan'a kıyasla O ikili ayrıldı, şimdi birisi Galatasaray, birisi Trabzonspor'da. Ama milli takıma takımıyla yola devam eden Ozan çağırılıyor. Sıra Serdar Aziz'e de gelecek, ama şimdi değil. Şu iki kritik maça çağırılmamasını çok doğru buldum. Ne kadar formda olursa olsun milli maç tecrübesi çok ayrı birşey. Tartışılabilecek bir iki seçim olmuş yine klasik ama genel anlamda memnunum Hiddink'in seçimlerinden. İnşallah yüzümüz güler finallere gideriz.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri