Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 244 sonuç

Konu: FM 2012 İçin Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Blackpool çok zevkli bir kariyer olur , ben ingiltere ve türkiye oynuyorum hep ve sıkıldım onlardan..küçük ligler de çok zevk vermiyo bana fazla..acaba yeni kariyerimi hangi takımla yapsam ki :/

NOT : Benim için bir takımdaki en önemli şey paradır.Çünkü takımı geliştirmenin en kolay yolu zengin olmaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Blackpool çok zevkli bir kariyer olur , ben ingiltere ve türkiye oynuyorum hep ve sıkıldım onlardan..küçük ligler de çok zevk vermiyo bana fazla..acaba yeni kariyerimi hangi takımla yapsam ki :/

NOT : Benim için bir takımdaki en önemli şey paradır.Çünkü takımı geliştirmenin en kolay yolu zengin olmaktır.
    Marsilyayı öneririm.Az bir bütçeyle başlıyorsun fakat devre arasında yönetim onu 35-40 milyon dolara cikariyor.Sezonu şampiyon olu şampiyon bitirisen ardından 60 milyon dolarlık bütçeyle başlıyon

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Marsilyayı öneririm.Az bir bütçeyle başlıyorsun fakat devre arasında yönetim onu 35-40 milyon dolara cikariyor.Sezonu şampiyon olu şampiyon bitirisen ardından 60 milyon dolarlık bütçeyle başlıyon
    Marsilya da çok güçlü yaa.Ben daha güçsüz takımları tercih ederim İngilterede çok var bu takımlardan ama ordan da sıkıldığım için şu an Wolfsburg ve Heerenveen arasında kaldım

Edit : Rennais süper takımmış onunla başlıyorum.Hem euro cup ta hem mali durumu iyi hem de altyapısı süper hem de büyük bir takım değil..kariyerimi rennais le açmamak için bir sebep aradım ama bulamadım
    Last edited by omersal : 01.Ocak.2012 at 12:39

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bana iki takım çok zevk veriyor fmde
    bir kendi şehrimin takımı
    iki kendi tuttuğum takım
    diğer türlü kariyerlerden hiç zevk alamıyorum profesyonal değilim sanırım

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Fransa Liginde Rennais var,0 bütçeyle başlıyor klüp borçsuz ve avrupa liginde keyifli bir takım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hollan'da ligine'de baktım ama takımların maaş bütçeleri çok düşük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Normal'de Rusya Liginden çok zevk alırım ama bu kariyerim den pek keyif almıyorum. Takımdan bazı oyuncuları satarak iyi para yaptım ve karşılığında taksitlerle Bender, Dante'yi falan aldım Spartak'a. Taş gibi takım var ama pek keyif alamıyorum.

Aklımız 5 sene Hertha, 3 sene Hoffenheim ile mücadele ettiğimiz Bundesliga'da olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İstanbul Büyükşehir Belediyespor. Takım ilk senesinde zayıf ama alacağınız 2-3 oyuncuyla şampiyonluğun adayı olabilirsiniz. Defansta Kamil Zayatte ortasahada Holmen, Doka, Visca gibi adamlar var. İleride Webo benim taktiğime uymamıştı Feczesin almıştım. Müthiş performans gösterdi ilk yılımda şampiyon yaptı. 3. sezonda 2 lig şampiyonluğu 1 Türkiye kupası 1 UEFA 1 Super kupa yaptım. Oyuncu araştırmayı sevenler için ideal kulup.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 Sene Spartak Moskova, 1,5 sene Napoli, 1,5 sene Hertha Berlin, 3 Sene Hoffenheim ile oynadım.

Yeni takım arıyorum 2-3 gündür ama pek ısındığım takım olmadı. İngiltere Ligi hariç öneri alabilirim.

Aslında kafamda La Liga var ama Barcelona ve Real'in olduğu bir Lig tat vermez.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    2 Sene Spartak Moskova, 1,5 sene Napoli, 1,5 sene Hertha Berlin, 3 Sene Hoffenheim ile oynadım.

Yeni takım arıyorum 2-3 gündür ama pek ısındığım takım olmadı. İngiltere Ligi hariç öneri alabilirim.

Aslında kafamda La Liga var ama Barcelona ve Real'in olduğu bir Lig tat vermez.
    Portekiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Portekiz
    Portekiz Ligini sevmiyorum hocam pek çekişmeli bir Lig olarak gelmiyor bana enteresan yani Brezilya ligi gibi sanki.

Büyük ihtimalle artık memlekete döneceğim gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Portekiz
    Portekiz Ligini sevmiyorum hocam pek çekişmeli bir Lig olarak gelmiyor bana enteresan yani Brezilya ligi gibi sanki.

Büyük ihtimalle artık memlekete döneceğim gibi.
    Dayanamadım birde Porto ile'de oynadım 2.Benfica ile aramda 18 Puan fark ile Şampiyon oldum. Lig'de Benfica ve Sporting Lizbon'u yendin mi kesin şampiyonsun gelene 5 attım, gidene 5. CL'de yarı finalde R.Madrid'e eledndim.

2.Sezon öncesi 20 Milyon € bütçe verdiler. Devam etsem mi etmesem mi bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Dayanamadım birde Porto ile'de oynadım 2.Benfica ile aramda 18 Puan fark ile Şampiyon oldum. Lig'de Benfica ve Sporting Lizbon'u yendin mi kesin şampiyonsun gelene 5 attım, gidene 5. CL'de yarı finalde R.Madrid'e eledndim.

2.Sezon öncesi 20 Milyon € bütçe verdiler. Devam etsem mi etmesem mi bilmiyorum.
    Arkadaşım o her lig de öyle ingiltere ligi hariç Hem de Braga da var onu da unutma. Benim sana tavsiye etmemin sebebi Portekizde ki takımların alt yapıları iyi oluyor 1. lig de kötü bir takım al ve onu geliştirerek ilerle Aşt yapılarına önem ver ondan sonra göreceksin çok iyi oyuncular çıkacak

buyrun kardeşim göztepeye cm 01-02 den beri ilk aldığım kulüp taraftarlık açısından tabi ama taraftarsa 2 katı tesisse -2 katı onu boşverin geliştirirsiniz finanssa hayır o da fazla yok zevkse en iyisinden

Malaga'yı deneyin. Arkanızda petrol zengini araplar var. Lig seviyesi 4.5 yıldız sırf bu yüzden çok iyi oyuncuları getirebilirsiniz. En büyük başarıları 7. olmak. İlk maç Sevilla ile 3-3 berabere kaldık. Bir haftadır omuzlarda geziyorum Öyle bir enteresan takım. Ayrıca zamanın yıldızlarıyla yeniden birlikte olmak güzel. Baptista, Nisterlooy, Joaquin, Maresca. Nostalji, mücadele, para, hırs, aşk, uzun soluklu bir kariyer. Film gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım o her lig de öyle ingiltere ligi hariç Hem de Braga da var onu da unutma. Benim sana tavsiye etmemin sebebi Portekizde ki takımların alt yapıları iyi oluyor 1. lig de kötü bir takım al ve onu geliştirerek ilerle Aşt yapılarına önem ver ondan sonra göreceksin çok iyi oyuncular çıkacak
    Her lig demeyelim mesela Almanya öyle değil. Ama dediğin doğru Alt yapılar çok iyi. Aslında Portekiz'de Sporting Lizbon ile oynanılabilir, Benfica ve Porto'ya karşı koymak adına.
    Quote Originally Posted by ozgenoc View Post
    Malaga'yı deneyin. Arkanızda petrol zengini araplar var. Lig seviyesi 4.5 yıldız sırf bu yüzden çok iyi oyuncuları getirebilirsiniz. En büyük başarıları 7. olmak. İlk maç Sevilla ile 3-3 berabere kaldık. Bir haftadır omuzlarda geziyorum Öyle bir enteresan takım. Ayrıca zamanın yıldızlarıyla yeniden birlikte olmak güzel. Baptista, Nisterlooy, Joaquin, Maresca. Nostalji, mücadele, para, hırs, aşk, uzun soluklu bir kariyer. Film gibi
    Hocam o Lig'de Barcelona ve Real Madrid gerçeği var istersen arkadanda en kral Zengin olsun. Bu takımlara bi yolu bulunup karşı koyulmuyor.

spanya Ligini'de zevksizleştiriyor bu durum kendime adıma.

Her lig demeyelim mesela Almanya öyle değil. Ama dediğin doğru Alt yapılar çok iyi. Aslında Portekiz'de Sporting Lizbon ile oynanılabilir, Benfica ve Porto'ya karşı koymak adına.

Hocam o Lig'de Barcelona ve Real Madrid gerçeği var istersen arkadanda en kral Zengin olsun. Bu takımlara bi yolu bulunup karşı koyulmuyor.

Barça ile Reali birbirine kırdıracaksın Zaten olayın güzelliği orada şampiyonluk için en az 3 yıl gerekli. O süreçte messi-ronaldo ayarında oyuncular bulamasan da ortalama olarak real ve barçadan daha potansiyelli olabilirsin. Ayrıca iki takımın oyun mantalitelerini çözmeye çalışmak ona göre önlemler almak beni etkliyor. Sürekli bir kovalamaca olması her puanı altın değerinde yapıyor. Yoğun stres severler için, gerçi kim oyunda stres arar orası da enteresan, güzel bir tercih olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgenoc View Post
    Barça ile Reali birbirine kırdıracaksın Zaten olayın güzelliği orada şampiyonluk için en az 3 yıl gerekli. O süreçte messi-ronaldo ayarında oyuncular bulamasan da ortalama olarak real ve barçadan daha potansiyelli olabilirsin. Ayrıca iki takımın oyun mantalitelerini çözmeye çalışmak ona göre önlemler almak beni etkliyor. Sürekli bir kovalamaca olması her puanı altın değerinde yapıyor. Yoğun stres severler için, gerçi kim oyunda stres arar orası da enteresan, güzel bir tercih olabilir.
    Bu dediklerin dahilinde Malaga düşünülebilir işte.

Aynı duruma Hoffenheim ile girmiştim Almanya'da.

1. Sezon ; 3

2. Sezon ;2

Ve 3. Sezon'da Şampiyon olmuştum.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Aa bak mesela ben FM 2007 oynarken İspanya liginde Getafe yi almıştım en kötü takım diye... 10-15 sene sonra ligin en iyi takımı artı 1 Milyar Euroluk bütçeye sahip olmuştum

Sende bilirsin ama sana tavsiyem artık büyük takımlar ile oynayıp oyunu harmanladıysan küçük takımlar ile onları geçmeye çalış. daha çok zevk alırsın

Seri B ' den Livorno deneyen oldumu acaba hiç?

Livorno güzel takım. Misyonu var. Kadrosu da ligden çıkmaya yetecek seviyede.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi baktım Sporting Lizbon 10 yıldır Şampiyon olamıyor Portekiz'de.

Kadroları da çok kötü değil, bir kaç takviye ile çok iyi hale gelebilirler. 425k Maaş bütçesi, 4 Milyon € Transfer bütçeleri var, Altyapı'da sağlam.

1 Sezon Porto ile Portekiz'de oynadığım için kararsızım şuan başlayıp başlamamakta.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Question

Türkiye'den zevk verecek takım istiyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kendi şehrinin yada semtinin takımını alabilirsin alt ligler editörünü indirip

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kendi şehrinin yada semtinin takımını alabilirsin alt ligler editörünü indirip
    O kadar düşük seviyeli takımları başarıya ulaştırabileceğimi sanmıyorum ...

Güzel bir Ankaragücü kariyerim vardı dikkatsizliğim yüzünden gitti ... Sezon başında kilit oyunculardan birçoğunun sözleşmesinin bittiğini fark edemedim.Devre arası geldi takım çok başarılıydı ... Oyuncular kaçtı benimde kafam attı kapattım kariyeri biten kariyerlerden bakabilirsin.

Acaba bir Ankaragücü kariyeri daha mı yapsam çok zevkli oluyor birde Angaralı olunca tabi ...

Ne diyosun bi kez daha deneyim mi ? Yoksa takım önerecek misin?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu seride çok free ve kaliteli oyunu var kesinlikle dene
    ben bu oyunları duygularımla oynarım yani ya tuttuğum takımla ya da şehrimin takımıyla oynarım en az 10 sezon oynarım tavsiye ederim ankaragücünü free elemanlara dikkat edersen bütçeyide baya düzeltebilirsin

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bu seride çok free ve kaliteli oyunu var kesinlikle dene
    ben bu oyunları duygularımla oynarım yani ya tuttuğum takımla ya da şehrimin takımıyla oynarım en az 10 sezon oynarım tavsiye ederim ankaragücünü free elemanlara dikkat edersen bütçeyide baya düzeltebilirsin
    Bir Ankaragücü kariyeri daha geliyorrr herşey çok farklı olacak ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İngiltere alt liglerinden bir takım geliştirmek istiyorum. Taraftar grubu iyi olsun renkleri amblemi ... Takım kendini bana bağlasın istiyorum
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Stadı küçük ama başarı potansiyeli büyük bi takım arıyorum..

30. Default

İtalya Serie B'de Sampdoria'da iyi kesin çıkarsınız zaten ilk yıl çıkınca takviyelerle sonraki sezon Avrupa'ya gidersiniz

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri