Ligde 17. Hafta
Rakipten daha iyi oynamamıza rağmen erken gelen gol yüzünden Denizlispor'a mağlup olmaktan kurtulamadık...Küçük bi not: Yeni transferler bu maçtan sonra alınmıştı...
Ligde 18. Hafta
Yeni transferlerin alışma maçıydı...Üstün bir oyun ortaya koymamıza rağmen penaltı golüyle Akhisar'a mağlup olduk...
Ligde 19. Hafta
Paşa karşısında çok kötü oynadık ve sonunda haklı bir şekilde yenildik...Artık toparlanmalıyız...
Ligde 20. Hafta
Ligde sonunda galip gelebildik...66. Dakikada Levent Demiray'ın golü ile Bolu deplasmanından 3 puanla döndük...
5 Haftalık mağlubiyet serine son vermişsin şampiyonluk zora girmiş olsada playoftan süperlige çıkacağını düşünüyorum.
Şampiyonluk zora girmedi yahu kıyasıya kapışma var ligde ssleri ekleyince görürsünüz![]()
Bu kadar zenci kelimesini ardarda görünce bian kendimi Tolga'nın kariyerinde sandım
Ah nerde Tolga reyizim yahu.Agbetusuyla,Zenkesiyle olacak Tolga dediğin.
Yine Horoz'a yenilmiş bu şahıs.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Yine derkenbu mağlubiyet ilk ve son unutma
![]()
Ligde 21. Hafta
Evimizde Elazığspor'u Ernani ve Gökhan Vuran'ın ilk yarıdaki golleriyle 2-0 yendik...Zaten goller gelmeden önce rakip 10 kişiydi rahatlamıştık...
Ligde 22. Hafta
Kani berbattı her gelen şutu içeri aldı zaten mecburiyetten oynuyor Harun ve Cüneyt sakatama mücadelemiz takdire şayandı 4-1'den sonra kopmadık en azından...Direkten dönen 1 topumuz vardı gol olsa 1 puanı alabilirdik...
Ligde 23. Hafta
Göztepe karşısında 54. dakika da Berat'ın attığı golle 1-0 galip gelmeyi bildik...Maç sonu Berat yaptığı açıklamada "Futbolu burada bırakacağım hedefimiz bu sezon Süper Lig'e çıkmak dedi..."
Ligde 24. Hafta
Tavşanlı Linyit'i İlkay( 2 ) ve Zafer Aydoğdu'nun golleriyle 3-1 yendik...Bu galibiyet ile ligde 3. sıraya oturduk...İlkay maç sonu yaptığı açıklamada "Futbol kariyerimin en iyi sezonunu geçiriyorum amacım bu sezon gol kralı olmak..." dedi.
Ligde 25. Hafta
Buca karşısında tek kale oynamamıza rağmen Şaban'ın 2 penaltı yapmasıyla sahadan mağlup ayrıldık...Şaban maç sonu çok üzgün görünürken yaptığı açıklamada "Çok üzgünüm sezonun geneline bakarsak iyi oynadığımı düşünüyorum bu maçta kendime nazar değdirdim hocam da beni haklı olarak oyundan aldı kendimi affettireceğim..." dedi.
Ligde 26. Hafta
Maalesef 2 kere beraberliği yakalamamıza karşın 90+3'te Gaziantep BB'nin duran top golüne engel olamadık ve sahadan puansız ayrıldık...
Ligde 27. Hafta
Giresunspor'u 2-0 yenerek 2 maçlık mağlubiyet serimize son verdik...Ligde kıyasıya mücadele devam ediyor...Puan durumunu 31. haftada ekleyeceğim...
Ligde işler iyi gidiyor inşallah süper ligdeyiz.
gazi belediye maçı tam bi facia oldu![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aynen kanka ya sinir oldum![]()
Ligde 28. Hafta
Konyaspor maçı da aynı Gaziantep BB maçı gibi oldu...Ama bu sefer 3 puanı kaçırdık...Şu duran toplara önlem almak lazım yeter vallabu arada ligdeki ilk beraberliğimizi aldık
Ligde 29. Hafta
Müthiş geçen Adana maçından galip ayrılan taraf olduk...Galibiyeti ne kadar istediğimizi gösterdik bu mücadelemizi devam ettirirsek Süper Lig'e çıkarız...
Ligde 30. Hafta
Küme düşmeyi garantileyen Güngören'i rahat bir skorla geçtik...Maçtan sonra konuşan Yunus Akman "İnanan bir takımız herkes bizi lig maçında küçümsemişti ancak şimdi Süper Lig'e çıkma iddiamızı devam ettiriyoruz...Umarım çıkacağız Süper Lig'e..." dedi.
Ligde 31. Hafta
Olacak iş değil vallaha...2-0 Öndeyiz 84 ve 89'de Adem Sarı bizi yaktı ve maç 2-2 bitti...Yahu adamlar 10 kişi attılar zaten sinir oldum...
Lig Puan Durumu
Kıyasıya bir kapışma var ligde bakalım hangi takımlar Süper Lig'e gidecek ?
Şampiyonluktan altı bize yakışmaz getir bu kupayı bize kanka![]()
Bakalım 2. olsakta sorun olmaz
Bu arada son 3 maçımız şöyle :
Karşıyaka(Ev)
Rizespor(Deplasman)
Denizli(Ev)
İlk 6 da kalmayı düşün sen abi 2.lik senin neyine![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Görelim bakalım kaçıncı olcaz sezon sonunu birazdan ekliyorum![]()
Sezon bitti birazdan ekleyeceğimbir haber yapalım :
-Muhabir : Evet Yunus sezon tamamlandı neler diyeceksin ?
-Yunus : Şampiyon ol....
Devamı sezon sonunda
Spor Toto Süper Ligdeyiz !!!
Ligde 32. Hafta
Ligde 33. Hafta
Ligde 34. Hafta
Lig Sonu :
*Son çıkan takım Gaziantep BB oldu...
Oyuncu Verileri
Takım Verileri
Yılın Takımı
Yılın Genci
3 zorlu maçı da kazanarak Bank Asya 1. Lig'i 2. sırada bitirerek Süper Lig'e gittik...İnananların asla kaybetmeyeceğini bir kez daha gösterdik...İlkay tek kelimeyle muazzam bir sezon geçirdi Denizlili Bi'nin ardından gol krallığında 20 golle 2. oldu...Yılın takımında bekler bizden seçildi...Bu sezon kadrodan çoğu isim kalacak transfer yasağımız açılsa bile bütçe alamadık o yüzden kontratı biten oyunculara yükleneceğim 2-3 tane de kiralık oyuncu alabiliriz...Transfer bombalarını yarın paylaşırım...Ayrılmayın
helal olsun kanka şampiyonluk yakışmış. bu sene ilkayı çok iyi yapmışlar demek ki 20 gol atmış ligde..yalnız gerard gohou bi dikkatimi çekti 27 gol atmış fil dişili sanırım aç susuz yırtıcı sezon sonu transfer etmek lazım. fazla parada gerekmez bir tepsi baklava 2 bidon su ile 5 yıllık kontrata imza atar
![]()
Kaan ' ım tebrik ederim Sakarya'nın yeri Süper Lig yahu ne öyle alt liglerde.Gerçekte de gelseler keşke.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sakaryaspor 2012-2013 Sezonu Transfer Dönemi
Paramız olmadığından bu kadar transfer yapabildik...Kadroda 31 oyuncu var bazı isimleri yedek takım attım 25 kişiliğe indi kadro birazdan tanımadık oyuncuların profillerini ekleyeceğim...
Muhammed Demirci orta sahayı çekip çevirir. Keşke bonservisini alabilsen.
1.5 sezonluğuna kiraladım21-22 yaşına kadar hep kiralarım sonra bırakmaz zaten BJK
para olsa valla ne topçular alırdım Cernat,Shelton falan
İlkay ve Görkem'i satsammı sizce Cernat'ı alabilirim
![]()
Transferler süper kaan abi ankaragücünden iyi yararlanmışsınKeşke GÖZ-GÖZÜM de çıkabilseydi
![]()
Aynen daha alırdımda maaş sorununa takıldım...Uğur Uçar çok çok iyi olacaktı ama yetmedi maaşGöztepe umarım seneye gelir...
![]()
Boli
Dudas
Martins
Simon Pontdeme
Parraga