evet arkadaşlar oyunu actım gelişmeler birazdan..!!
evet arkadaşlar oyunu actım gelişmeler birazdan..!!
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Son Dakika..!!
Şanlıurfaspor'un üstün performansın dan sonra; Kadroda bulunan tüm oyunculara Üst liglerden özellikle süper ligden teklifler yagarken Tecrübeli teknik adam Yetkin'in eli kolu baglanmıs durumda...
Kocaeli maçı güzel olmuş.Bankasya yolu göründü.Bankasya'da da zenci bekliyoruz![]()
Vayy takım havaya girmiş.![]()
güzel ilerlemiş kardeşim. ceyhunsuz falan ama uçan kaçan kurtulamamış elinden.Bu ara da daha hızlı ilerlemen dileyiğleTakipteyim
![]()
Ben küçük takımlarla alınan başarıları daha tatminkar bulduğum için forum takip ettiğim bi kaç kariyer var.Senin kariyerde bunlardan bana göre en başarılı ilerleyeni o yüzden hergün bakmaya çalışıyorum ben de ondandır hızlı ilerlemeni istemem. BankAsya da senden bi bomba transfer bekliyoruz ha bilesin![]()
![]()
Haha stadyuma bak yaaartık yoruma gerek yok heralde resmen şampiyon olmuşun
tebrikler
![]()
![]()
o nedir öyle yahu kötü olmuş mağlubiyet ama skıntı yok zirvenin tek sahibiyiz
![]()
Hocam işler iyi gidiyor gibi tebrik ederim.Bayadır bakamıyordum kariyerine ilerlemiş bayaSon maç kötü olmuş ama toparlarsın
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Vay kankam gene açmış Urfası ile kariyerini takipteyim![]()
Puan durumu alabilirmiyiz? Baya iyi gidioyorsun başarılar...
Baya iyi gidiyosun Turgaycım. Bu arada o saha neydi öyle ya![]()
ccc ye baktığımızda bursa seker spor biraz daha becerikli oyunculara sahip olsaymış seni sıkıntıya sokarmış
Oyuncularının iyilerinede hemen sözleşme önerde kaçmasın elinden![]()