Arif sen sus hani 10 kişiydi BJK Simao kötüydü![]()
adam sana yolladı direk cevabı
![]()
Arif sen sus hani 10 kişiydi BJK Simao kötüydü![]()
adam sana yolladı direk cevabı
![]()
Fener yenilmez![]()
valla kaan direk cevap verdi bana adamyalniz q7"nin sari gormesi kotu oldu kirmizi gorebilir...
Sivok değilde Pektemek vursaydı orda kafayı gol olabilirdi...
İşte Aykut Hoca'nın sistemi.Çocukluğumun gerçek ve tek efsanesisin hoca,yazık etme buna. Kazansan da kaybetsen de haftalardır söylüyorum böyle sistem olmaz. Ben savunma yapıyım da skoru zaten Alex kazanıyo sistemin işlemiyo bu sene,artık korkat oynatma şu takımı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahce kacirdi egemen cizgiden cikartti
Gökhan Gönül ne oynamaya çalışıyo anlayamadım gitti? Hayatımda Gökhan'ı hiç bu kadar kötü görmemiştim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kral'dan ligimizde zor görülecek kalitede bir pas geldi ama Bienvenu'ya izin vermedi Cenk.
alex cok guzel pas atti ama cenk guzel kurtardir
Mustafa defansımıza atılan tüm topları topladı..
ilk yari bitti besiktas daha istekli daha baskliydi ama bu mac 2.ci yari cok gol olur gibime geliyor.
bence besiktastan ernst cikip necip girmeli ernst baya bi pas hatasi yapti ve mac eksigi var.
Mustafa kalitesini belli ediyor müthiş kontrol yapıyor valla ligimizde ender görülür böyle Türk forvet...
Şu golü yapsa Alex işler güzelleşecekti ama olmadı. Eskiden asla es geçmezdi şu pozisyonları ama bi form düşüklüğü yaşıyor bu sıra.
Gökhan Gönül'ün sorunu fiziki değil,aklı maçta değil adamın.Fiziki eksiği olan oyuncu maçın atıyorum 3üncü dakikasında ya da 19uncu dakikasında daha bundan etkilenmemiş olur. Bu kadar aşırı etkilemez futbolcuyu 2 seneyi falan sakat geçirmediği sürece. Böyle oynayacaksa Mehmet Topuz-Özer ikilisini deneyelim sağ kanatta daha iyi.
Stoch girsin demek istiyorum ama Caner böyle oynarken de haksızlık olur bu.
Maç böyle zevkli gitsin kaybetmeyi sorun etmem.Harika maç oluyor.İlk 15 dakikadan sonra açılabildi sağolsun webtv yedi 15 dkmı ama sonrasını izleyebildim.İzlediğim bölümde Fenerbahçe baskındı skorun da etkisiyle Beşiktaş kontra arıyordu.Ama spikerin söylediğine göre Beşiktaş baskılı başlamış izlemedim o kısmı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Maç çok keyifli ve heycanli geçiyor. Iyi oynuyoruz pozisyon buluyoruz hepsi sol kanattan ama Simao ve Quaresma biraz daha hizli davranmalilar. Mustafa çok iyi kosular yapiyor bir kaç kes dikatimi çekti ama pasi ona geç veriyorlar
ilk yarı mükemmele yakın oynadık ama adam simao beyler. o tür özel gollere karşı yapacak bir şey yok.
Son yarım saat olmasada son 20 dakika falan oyuna istediğimiz gibi hükmettik. Golden sonra bir süre barcelona gibi oynadı beşiktaş ama Q7'nin çok çok vasat oyunu sayesinde pozisyon bulmakta zorlandılar. Simao'da gol atmasına rağmen kötü.
Galatasaray'ı oynamadan yendiğimiz maçlar gibiydi maçın son 20 dakikası ise, sadece roller değişikti ve biz oynayıp kaybeden taraftık.Umarım ikinci yarı bu oyuna devam edebiliriz ve futbol şansı da bizim yanımızda olmaya başlar.
Fenerbahçe aşırı yüklendiğinden kontra ile geliyor Beşiktaş evet.Arada onlar dışında arayan deneyen takım görünümüne Fenerbahçe sahip.Beşiktaş iyi kapanıyor ama tebrik etmek lazım.Yenilirsek pek üzülmem şu halde oynayınca ama yenileceğimizi de sanmıyorum şanssızlık olmazsa.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.