Maçı 10 kişiyle bitirebilecek miyiz acaba?
Maçı 10 kişiyle bitirebilecek miyiz acaba?
Bu hakem MHK'nın bize şakası mı ya sinir krizi geçirmeden bitirirsem maçı iyidir.
Emre topun havası inik diye dısarı yollayıp yeni topu alıyor sarı kart alıyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emre'nin sarı kartı hayatımda gördüğüm en komik sarı kart.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Harbi harbi Mutu yazıyor orada![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe oyuncularında böyle mangal gibi yürek olduktan sonra bizi Aytekin Durmaz gibileri de durduramaz. Alex'in pozisyonundaki Karabüklü gitsin tiyatrocu falan olsun, sahalarda boşuna harcanıyor. Bienvenu gole gidiyor hakem ortasahadaki faulü veriyor; avantajdan bihaber adam.
Emre, Caner, Mehmet'ten başlayarak tüm oyuncularımızı ve böyle bir ekip oluşturan Aykut hoca'yı kutluyorum. Fener'le kimse başa çıkamaz tezahürattan ibaret değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
U nun sağ yarımı yok
emre gercektende kontrolden cikti yeter ama artik susmakta biryere kadar.
Ters pankart , Ortega ve bu da üçüncü oldu enstantanelik
Bu arada Emre konusunda ne gelişmeler var herkes O'ndan bahsediyor?
Emre adamda öldürse o sahada veremez daha kırmızı
Emre'ye çıkarması gereken kartı başka bir pozisyonda çıkararak yine yanlış yaptı hakem. Fakat Emre'yi kaybediyoruz.
emre cikti selcuk girdi bienvenu cikti semih girdi
Melih Sendil ciksin takimi yönetsin bence bu kadar yanli bi anlatim olamaz.
Mutu'nun twitter adresini bilen?
Tebrikler Fenerbahçe,10 kişi kalmalarına rağmen galibiyeti aldılar. Haftaya daha zorlu olacaktır.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
mac 1-0 bitti 10 kisi ile tebrik ederim fenerbahceyi hakemlere gelirsek yabanci hakem sart oglu sart oldu. gecen hafta sabri hakeme itiraz bile etmedi topa vururken elini yere vururken , emrenin hakemi dovmedigi kaldi hakemlerimiz gercekten cok kotu umarim devre arasinda egitim falan alirlar yabanci hakemlerden.
Çok merak ediyorum acaba bizi kim yenicek ?
İnşallah galatasaray veya bursa yener onlara yenilmez es kaza trabzon yenerse bizi yandık.
yargı+uefa+hakemler+tff bu adaletlere karşı Fenerbahçe maçlarına tek bir adalet ile çıkıyor o da Allah'ın adaleti;ilahi adalet , sonuç ? puan tablosuna bakabilirsiniz