Bernabêu Gümledi
Bu zevkli maça beni davet eden Madrid Başkanı Florentino Pêrez teşekkürlerimi sunuyorum. (Uçak masraflarıda ona ait çaktırmayın![]()
)
![]()
Bernabêu Gümledi
Bu zevkli maça beni davet eden Madrid Başkanı Florentino Pêrez teşekkürlerimi sunuyorum. (Uçak masraflarıda ona ait çaktırmayın![]()
)
![]()
Last edited by lexoqe : 11.Kasım.2011 at 21:34
Seriye Son !
Nağmağlup serisini 7 maça çıkartmak isteyen Gladbach patronu istediğini başaramadı. Gladbach takımı 2 kere 6 maç yenilmeme rekoru kırdı. Gladbach patronunun ödül alamaması kötü.
![]()
Yeşil'den Rahat Galibiyet
![]()
Arne Friedeich
![]()
22 maç 34 puan iyi toparlamışşsın takımı![]()
Sezonun Maçı Mağlup !
![]()
Sezon Bitti
![]()
Stadyum Planı !
Yeni planı kulüp duyurdu. Masrafı 2.1M pound olan 16.145 adet koltuğun 5 ayda tamamlanması bekleniliyor.
![]()
Türkiye Maçındayız !
Tek yürek olduğumuz bir maçtayız. Ekincan Yeşil Almanya birinci lig'de mücadele ediyor ve ülkesi olan Türkiye maçına destek veriyor. (İstanbul'dan beraber gidildi Lviv Arena Stadına)
Ve ilk 11 ler.
![]()
Last edited by lexoqe : 12.Kasım.2011 at 04:25
Milliler İyi Oynadı
Maç bir sağa bir sola gitti ama her iki takımda net pozisyon yakalayamadı. Türkiye'nin 35. dk.'da Mevlüt Erdinç ile bulduğu tek %100'lük pozisyonu değerlendiremedi.
![]()
Türkiye'den beraberlik.
Son maçı Hollanda ile olan Milliler 3 puan alma durumlarında gruptan çıkıyor.
![]()
Yılın Futbolcusu
Tarafatlar yılın futbolcusunu seçti.
Profili
![]()
Yuh ne zormuş o Türkiye'nin gurup öyle Alamanya,Fransa,Hollanda yuh!
Wesley'li Robben'li hollanda'yı yenmek zor olur
Türkiye 2-1 Hollanda
Maçın Yıldızı Hamit Altıntop (8.1)
Yazımın üstüne bu ss fena oldu![]()
Çeyrek Final
Milliler çeyrek finali Rusya ile cumartesi günü oynayacak
![]()
Öyle bir maç oynanılıyor ki Olympiyskyi Stadında heyecan dorukta.
Türkiye 4-2 Rusya
İnanılmaz bir maçtı.
Dk. 1 - Semshov'un ceza sahasının içine derinlemesine müthiş pasını Kerzhakov karşılıyor ve topu Volkan'ın üstünden dışarı atıyor.
Dk. 13 - Colin Kazim ceza sahasının içine gönderdiği pasta Mevlüt Erdinç karambolden vurdu 1-0
İlk Yarı Eşitlik
Dk. 57 - Ignashevich Frikik kullanıyor ve Semshov direkten dönen topu gole çeviriyor 1-1
Dk. 65 - Semshov'un köşe vuruşundan gelen kafa golünü Berezutskiy atıyor. 1-2
Dk. 90 - Gökhan Süzen topu uzaklaştırma adına ileri vuruyor ve topu iyi takip eden Mevlüt Erdinç kontrol ediyor ve kaleci ile baş başa olunca topu ağlarla buluşturuyor 2-2
Uzatmalar
Dk. 95 Anyukov Penaltı yapıyor. Emra belezoğlu bu fırsatı değerlendiriyor 3-2
Dk. 115 - Selçuk inanın ara pasıyla topla buluşan Burak Yılmaz sert bir vuruşla kale dibinden iyi vuruşla skoru 2 farka çıkartıyor. 4-2
Maçın yıldızı Mevlüt Erdinç (9.3)
Türkiye Mağlup Oldu
Sirbistan'a yenildik
![]()
2. Sezona başlıyoruz ve Transferlerimizi erken yaptık.
Tamâs Kâdâr
Newcastle Takımına 300.000 pound ödedik. Böylesine tanıdığım bildiğim oyuncuyu ucuza almak güzeldi. Geleceğe yönelik müthiş bir transfer.
Demba Ba
Demba Ba için bonservis bedeli olarak 4.500.000 pound ödedik. Güzel para ama temiz bitti transfer.
![]()
Kaldı 1 M pound. Maaş bütçemizde ara açıldı. Eğer 1 M pound paranın hepsini maaş bütçesine yatırır isek 21.000 K açığımız oluyor.
Şu anda 400.000 K açığımız var.
Sizce transferler nasıl ?
Tamas Kadar gelecege yönelik iyi. Ba Aşırı gol kaçırıyor composure düşüktü yanlış hatırlamıyosam. mecburen target man support oynatıyodum. umarım verim alabilirsin ondan.