nihat ümit karan
nihat ümit karan
FL tuncay sanlı(eger hakan gibi kafacı arıyosanız ''mert nobre'')
FR nihat kahveci
nihat-necati bu arada bi üstteki arkadaşım nicki güzelmiş çakalyavrusu![]()
ümit karanla hakan olmalı forvetin arkasındada nihat yada tuncay olsun
gökhan ünal-nihat kahveci
gökhan ünal nihat
nobre-fatih tekke
fatih tekke gökhan
umıt halil altıntop
fatıh nıhat ve halılın sakat oldugunu dusunursek en ıyı ıkılı gokhan unal ve tuncay olur
Ümit Karan - Halil Altintop
walla bu sorunun cevabı okadar zorki.
Nihat kesin yanındaki adam tartışılmalı bence.Bu Fatih Tekke, Halil Altıntop, Ümit Karan, Hakan Şükür, Necati Ateş hatta iyileştiği zaman Serhat Akın' dan biri olur ama hangisi![]()
hakan şükür nihat tartışmasız hem de.
fatih tekke , ümit karan ve tuncay şanlı bunlardan hangi ikilinin oynayacağı konusunda kararsız kaldım. Daha nihat, halil, gökhan ünal ve ersen de var aslında çok seçenekli bir forvetimiz var ama iyi kullanamıyormuyuz ne ayrıca ümit karan neden milli takımda şans bulmaz bilmiyorum fatih terim ne düşünüyor.
hakan şükür-oktay derelioglu... degil tabii
benim forvetim ümit karan-nihat olurdu..yedeklerde gökhan ünal,halil,fatih,necati maşallah Allah arttırsın
tabiki de
Ümit Karan-Nihat
yedek:Fatih Tekke-Halil Altintop
ewet nihayet başvurum kabul edildi şimdi....bir kere hakanı kesmesi lazım ve erseni alması lazımdı adam 5 de 5gol atmış 4ü derbi...ama ersen geçti...peki gokhan ünalı nie almıyo gol kralı 2...hakan kendi takımında sadece dikiliyo 3.
nihatla ilk 11e baslarsa ayıp adam formsuz.formda olan gokhan ve erseni almassan ssnn tek yapçağın dua etmek fatih terim...
ayrıca forvette ersen gökhan oynatırdım...ama şimdi ümiti 2yarıda alır ilk 11e fatik ve halille çıkardım...
Ümit Karan, Nihat, Serhat üçlüsünden ikisi
eweet zaten dünkü maçtan sonra hakanın olmayacağı kesin
Nihat-Fatih Tekke-Halil Altıntop-Serhat Akın-Ümit Karan-Necati Ateş gibi çok değerli forvetlerimiz hangisini karar verirdim bilemiyorum ama hangi ikisi formdaysa onu oynatırdım.Ayrıca Hakan Şükür'ü %100 kadroma ALMAZDIM...
Nobre,Fatih Tekke,Gökhan,Halil Bunlardan 2 sini Koyardım
fatih tekke sakatlandı ve kadrodan çıktı...onun yerine kimse gelemez ama halil ümit olur
bende halil i almazdım kadroma ... ama ü.karan nobre iyi olurdu ...
Tuncay ..... Ümit
halil ve ümit
Umut Bulut u cagirip onu oynatirdim
bence Nihat - Ümit olmali
Karan ve Halil
ümit karan - nihat
ümit karan ile fatih tekke..
ohooo türk milli takımı da yol gecen hanı her Türküm diyeni alıın kadroya anasını satıyım.. abi bizimkilerin suyu mu cıktı yaa oynasınlarda kötü oynasınlar.. kendi çocugun kendi evladın vatandasın.. para versinler ikna etsinler de nerde futbolcu varsa brezilyalısı amerikalısı nijeralısı oynatsınlar..
Ümit Karan - Nihat..
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !