Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 183 sonuç

Konu: FM 2012 Takımınız Ne Durumda?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

beşiktaşın ekonomik durumunu bi düzeltemedim gitti arkadaş

Nesil
    2006
    Yer
    11

Oyuna İngiltere tarihi ile başlayan Norveç'ten Viking ile giriş yaptım.Takımın başına geçtiğimde ligin ilk yarısına yaklaşıyorduk ve 12. sıradaydım.Yaklaşık 15 maça çıktıktan sonra Rosenborg'dan teklif geldi ki belki bunu bilenler bilir forumada yazmıştım.Gidip gitmemekte kararsızdım çünkü.Viking'den ayrılırken takımı 7. sıraya kadar yükseltmiş ve 2. ile aramdaki farkı 4 puana düşürmüştüm.Şahsen ligi en kötü ilk 3 de bitireceğime inanıyodum.Viking'de verilen maaş bütçesinden daha azını vermesine karşın Rosenborg'un teklifini kabul ettim.Çünkü kadrosu benimkinden daha iyiydi takdir edersinizki.

Takımın başına geçtiğimde lider Tromso'nun 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyodu.Kalan 6 lig maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik almama rağmen Tromso'nunda 2 puan kaybı yaşamasıyla, ligi 2. olarak bitirip şampiyonluğa ulaşamadım maalesef.Tabi takım Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı başarmıştı sezon başı elemeleri geçerek.Ben takımın başına geçtiğimde gruba ilk 2 maçta 2 mağlubiyetle başlamışlardı ve 3. maçım Emirates'de Arsenal'leydi.3-1 yenildim ve ilk 3 maç sonunda 0 puanım vardı.4. maçta Arsenanl'den aldığım 1 puan umut ışığım oldu ve nitekim Lille'i deplasmanda 2-0, Benficayı son maçta evimde 2-1 yenerek 7 puanla Uefa Avrupa Ligine katılmaya hak kazandım.Şanssız bir kurayla ilk turda Schalke'yi çektik.Deplasmanda 3-1, evimde 2-0 yenerek bir üst tura yükseldim.Bir sonraki tur şanssızlığımızı devam ettirerek Tottenham'ı çektik.Deplasmanda 0-4 evimde 2-2'lik skorlarla elendim.Sonra yeni sezon başladı ve gerisi SS'lerde mevcut.Amacım şuan 36 maç olan yenilmezlik serimi +50 maça çıkartabilmek, sonrası ya nasip

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

mushaga bakenga'dan haber ver
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Boyle bir performansda beklemiyordum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Az önce FB ile 3. sezonun sonunda ŞL finaline kaldım
    2. sezonda ŞL yarı finali yapmıştım, Barcelona'ya elenmiştim. Bu sezon da Barcelona geldim ve imkansızı başarıp Barcelona'yı geçtim yarı finalde az önce.

İlk maç deplasman Barca 1-0 Fenerbahçe, ikinci maç Fenerbahçe 4-1 Barcelona!!! Geçen sene de ilk maçı deplasmanda kaybedip (7-0), ikinci maçı kazanmıştım (2-1). İnanamadım ben bile hâlâ.
    Last edited by Cengo : 02.Temmuz.2012 at 02:26
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

tebrikler.. finalde rakibin kim hocam?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    tebrikler.. finalde rakibin kim hocam?
    Manchester United.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Barcelona'ya göre kolay sayilir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ile ilk sezon Lig ve Türkiye Kupası'nı aldıktan sonra 2. sezon takıma Türkiye Ligi'ndeki yetenekli oyuncular başta olmak üzere 11 tane transfer yaparak Avrupa Kupaları'nda iddialı bir takım olma yolunda adım attık derken 2. sezon Şampiyonlar Ligi'nde şanssız bir kura ile Bayern , City ve St.Etienne ile eşleştik. Aldığımız 8 puan bizi UEFA'ya götürdü . UEFA'da önce Anderlecht sonra Nice engellerini aşarak çeyrek finalde PSG'nin rakibi olduk.Yenilmeden elenerek evimize döndük.Ligi ve kupayı tekrar kazandık.3. sezon yine talihsiz bir kura çektik Real , Milan ve S.Prag var grubumuzda.Ancak mükemmel başladık ; evimizde Real ve Milan'ı geçtik , Prag'ı da deplasmanda yenerek 3'te 3 yaptık.Ligde de 10. hafta itibariyle 27 puanla liderliğimiz söz konusu.Hücum hattı Fierro , Conca , Stoch , Gökhan Töre'den oluşuyor.Şampiyonlar Ligi'nde en az yarı final şart bu sezon
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Fenerbahçe ile ilk sezon Lig ve Türkiye Kupası'nı aldıktan sonra 2. sezon takıma Türkiye Ligi'ndeki yetenekli oyuncular başta olmak üzere 11 tane transfer yaparak Avrupa Kupaları'nda iddialı bir takım olma yolunda adım attık derken 2. sezon Şampiyonlar Ligi'nde şanssız bir kura ile Bayern , City ve St.Etienne ile eşleştik. Aldığımız 8 puan bizi UEFA'ya götürdü . UEFA'da önce Anderlecht sonra Nice engellerini aşarak çeyrek finalde PSG'nin rakibi olduk.Yenilmeden elenerek evimize döndük.Ligi ve kupayı tekrar kazandık.3. sezon yine talihsiz bir kura çektik Real , Milan ve S.Prag var grubumuzda.Ancak mükemmel başladık ; evimizde Real ve Milan'ı geçtik , Prag'ı da deplasmanda yenerek 3'te 3 yaptık.Ligde de 10. hafta itibariyle 27 puanla liderliğimiz söz konusu.Hücum hattı Fierro , Conca , Stoch , Gökhan Töre'den oluşuyor.Şampiyonlar Ligi'nde en az yarı final şart bu sezon
    Sen sen ol, Conca'dan şaşma Coşkun'um

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Simdi rakip Chelsea oldu ilk mac evde

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Sen sen ol, Conca'dan şaşma Coşkun'um
    2. sezon aldım , ilk kez sürekli oynadığım bir kariyerde kullanıyorum.Ligde falan çok karşılaşmışlığım vardı tabi o ayrı da İlk geldiği sezon 31 maç 10 gol 19 asistle oynadı.Bu sezon daha 13 maça çıktı , 8 gol 11 asist . Adama aşık oldum Berkay'ım
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Manchester United'ı da geçtim, Fenerbahçe ile ŞL aldım. 3. sezon sonu 30 yaşında World Class bir teknik direktörüm artık : ))))

Mourinho styla..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Manchester United'ı da geçtim, Fenerbahçe ile ŞL aldım. 3. sezon sonu 30 yaşında World Class bir teknik direktörüm artık : ))))

Mourinho styla..
    Kadroda kimler var abi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Mourinho styla..
    Bende 4. ve 5. sezonlarda aldım şl'yi ondan öncede birer tane yarı ve çeyrek final var ama hala world class olamadım

Biri benimle ortak kariyer yapabilir mi ver 12.0.4 lig takı fark etmez yeterki uzun soluklu olsun...
    LÜTFEN..

Oyuna Panionios'la başladım. İlk sezonu 8. bitirdim. İkinci sezon UEFA Avrupa ligine kalırım dedim. 12.hafta sonunda 10.sıradayken kovuludum ve devre arası Levadeiakos ile anlaştım 12.sıradaydık ben geldiğimde ve 9. sırada bitirdik ligi. Lig bitince istifa edip ayrıldım. zaten sezon sonu ligde bırakır giderim demiştim. Bu arada Levadeiakosla Yunan Kupasında final oynadım. Olympiakos ile oynadık ki bu ligin tozunu attıran 5-6 hafta kala ligi garantileyen bir ekipti. 2-1 önde iken 85te yedik ve maç uzadı. Uzatmanın başında attım 3-2 yaptık. Ama 120de gelen gole engel olamayıp penaltılara gittik. Penaltılarda kaybettik maçı. Bir bakıma Bülent Korkmaz kariyeri yaşamıştım diyebiliriz. Uzun bir süre işsiz gezdikten sonra büyük beklentilere rağmen ligin son sırasında bulunan Kerkyra ile anlaştım. 12. haftada ligin dibini görmüşlerdi. Devre arası birkaç takviye ile ligde kalırız diye düşünmüştüm ama geldiğimde takımda as oyuncuların çoğu sakattı ve ben ancak işler umduğum gibi gitmedi. 8 hafta kaldım takımın başında. Çok önemli fırsatlar teptim. Üstümdeki takımlarla maçlarda öndeyken son dakikalarda yediğim gollerle berabere kaldım. İstifamı bastım ama sezon sonuna kadar bir takımla anlaşamadım. Yazı boş geçirdim bakalım ne olacak. Bir Yunan Ziya Doğan olma hedefim var
    Bu arada arkamda bıraktığım Panionios 2, Levadeiakos 3.sırada bitirdi ligi. Benim kurduğum takımlarla başarılı oldular. Bana sabredemeyen Panionios yönetimini kınıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Göztepe kariyerimde ilk yıl bank asyadan çıktık 2. yıl türkiye kupasını ve süper ligi aldık bu hızla gidersek seneye şampiyonlar ligi şampiyonuyuz darwin 43 maça çıktı ve 84 gol atmayı başardı şimdi 3. yılımıza hazırlanıyoruz ama Bursaspor şuanda kötü durumda ve ordaki koltuk boşalırsa oraya gidebilirim.

Oyuna Finlandiya 2012 tarihinde işsiz olarak başladım. İlk teklif oyunun başında Rostock'tan geldi ama kabul etmedim. Daha sonra Duisburg bir kontrat önerisinde bulundu. Sezon sonuna kadar takımda kalmayı kabul ettim.

Ama 7 resmi lig maçında gelen 2 galibiyet, beni istifaya sürükledi. 1 yıl boşta gezdim. 1 yıl içinde birçok takımdan teklif geldi ama kiminin rengini, kiminin formasını beğenmedim kabul etmedim En sonunda Sheff Utd cazip bir teklif sundu bende imzayı attım. Takımın başına geçtiğimde 16 hafta sonunda 16 puanla 23. yani sondan bir önceki sırada bulunuyordu. Ben başa geldikten sonra her maça galibiyet parolasıyla çıktık.

Play-Off maçları dahil 32 maçta 20 galibiyet 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldım. 32 maçta 82 gol attık ki bu muhteşem bir istatistik. Play-Off finalinde Derby County'e 2-1 mağlup oldum malesef İstemesem de 2. ligde daha fazla vakit geçirmek istemediğim için istifayı bastım. Şu an tekliflere açığım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kadroda kimler var abi ?
    34 maçta 103 gollük lig rekorunu da kırdım
    162 maçta 127g 25b 10m
    Kupa sayısı 1 eksik gözüküyor sanırım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben de 3. sezonumda ŞL finaline kaldım şuan.2. turda St.Etienne , çeyrek finalde Porto'yu geçmiştik rahat skorlarla.Yarı finalde ise Bayern gelmişti.İlk maç evimizde eze eze 3-0 kazandık.Final geldi derken rövanşta ezilme kelimesi az kalır harika oynadılar neredeyse eleniyorduk

Türkiye Kupası'ndan bu kez elendik yedeklerle çıka çıka.Ligde ise zaten şov 32 maç 29 galibiyetimiz var.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@ABOOO

Abi valla kadroda oyle yildiz felanda yok Is sende bitmis, SL'yi almisin

Sampiyonlugu Fenerbahceye kaptirincaya, SL icin guclu rakipler gecmemiz lazimdi. CSKA Moscow cok zorlamadi ama Napoli rakip oldu. Sonuc ortada maci ben aldim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

@Bordo61Mavi

Oyun 12.2.2 ama oyun 12.1'den kalma. Yavaş oynarım. Düşün profilleri, zorluğunu, Sow yok

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Jordan Ayew (forvet olan) hic alip oynatan varmi takimlarinda ?

Jordan Ayew (forvet olan) hic alip oynatan varmi takimlarinda ?
    Bayern'e almıştım ligi 19-20 golle bitirmişti fakat attığı kadar kaçırıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

@ABOO

Abi bassong 36 gol atmış işini kolaylaştırmıştır korner bug

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
    Bayern'e almıştım ligi 19-20 golle bitirmişti fakat attığı kadar kaçırıyor
    Iyi basladi 2 kupa macinda 6 gol atti , good business yapmisim ozaman Henrique'yi 3.7ye verdim, 3.4e Ayew aldim

Bakin netten ne buldum

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Galatasaray ile 2. sezonun devre arasındayım.

Tolga Ciğerci, Emre Can, Kaboul, Branescu, Erick torres, Yiğit incedemir, V.Weiss, Thiago Neves, Kara, Deniz Naki ve Hargreaves'i bonservisleriyle, Ömer Toprak, Lorenzo Crisetig, Kana-Bıyık, Tomas Necid'i ise kira yoluyla takıma aldım. Az önce Kaboul'u Kana-biyik i kiralamam ile birlikte at. madrid'e 13,75'e sattım. 50 M'nun üzerinde transfer bütçem var. Orjinal kadrodaki tüm yabancıları sattım. Selçuk İnan gibi para edecek yerli futbolcuların hepsini gönderdim.

Hedefim 5 sene içerisinde çok iyi yerlere gelmek. Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Arsenal ve Anderlecht'in olduğu gruptan ikinci çıkıp Porto ile eşleştim. Porto'nun Hulk'u Arsenal'e satmasına şükrediyorum şu an. Grup maçlarında hallaç pamuğu etti defansı.

Özet olarak finans durumu çok iyi takımın. Fakat kadro şu an için yetersiz ve çok genç. Yine de performans olarak çok iyi durumdayız.

Thiago Neves sakatlandı bir de. Porto maçlarında oynayamayacak.

Hargreaves ise takımın abisi oldu. Tutoring yaptırıyorum kendisine. Onun için aldım desem yeridir. Gerçi iyi performans gösteriyor ve 1 senedir sadece 1 kez kısa dönemli sakatlık yaşadı.

Onur Kıvrak ile ilgileniyorum ama Ts çok istiyor. 4. sezona kadar büyük paralar harcamak istemiyorum. 5. sezonda ise fırtına gibi eserim herhalde. Fm'in kaderi bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Kariyerimi zaten sitede paylaşıyorum ama son durumu ekleyeyim

3. Sezon, İlk sezonda Fenerbahçeyle Şampiyonluk, 2. sezon kayseriyle ligde kaldım, şimdi Avrupa Ligine oynamaya Çalışan Galatasaray'ı şampiyon yapmaya çalışıyorum. Takım iyi de Fenerbahçe'yi yenmek gücüme gidiyor :/

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri