Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 349 sonuç

Konu: "Gerçekçi Bir Kariyer | Hedefimiz Copa Libertadores'te Başarı | 2014/2015"

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

1. Hazırlık Maçı

İyi oynadığımızı söyleyebilirim. Onların golü kornerden ve son dakikalarda diye serzenişte bulunmayacağım, çünkü bizim golümüz de kornerden geldi. Sıkıntılı olduğumuz sağ bekte bir de Okan Alkan'ın sakatlanması adeta şok etkisi yarattı. Okan'ın ne zaman iyileşeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam çok kalabalık olmuş kadro ya . Bazılarını kiralık gönder bence.
    malatyAdana!

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Diego Biseswar Kayserispor'da

Bonservis bedeli ödemeden kattığımız Hollandalı futbolcunun takıma hayırlı olmasını dileriz. Bu arada kadromun geniş olması benim için büyük avantajdır. Tabi ki satacağımız ve kiralık göndereceğimiz futbolcular da olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Dodô Kiralanmak Üzere

Geçen sezonun devre arasında takıma kattığımız 20 yaşındaki genç sol beki kiralamaya karar verdik. Gelen üç tekliften Fiorentina'nınkini reddettik çünkü diğer tekliflerde daha çok forma şansı bulabileceğini ve böylece daha fazla gelişeceğini düşündük. Dodô Eskişehirspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan birini seçecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Coelho Transferi ve Genel Durum Değerlendirmesi

Hazırlık maçında sakatlanan Okan Alkan 2 ay sahalardan uzak kalınca sol bek arayışlarımızı hızlandırdık ve Karabükspor takımından Coelho'yu bulduk. Yerli oyuncu bulamadık bu bölgeye ve mecburen dışarıya açılmak zorunda kaldık. Kendisini € 110.000 bonservis bedeli ödeyerek transfer ettik.

Bu sezon geniş bir kadro kurduk. Bir sezon boyunca sakatlıklar ve olabilecek cezaları düşünerek yaptık bunu. Oyuncuların formlarına ve performanslarına göre çoğu maçta değişecek ilk 11'imiz. Bu sezon yaşanacak olan forma kapışmasının takıma olumlu yönde etki yapacağına inanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Dodô Kiralandı!

Kendisi, Büyükşehir Bld.Spor'da daha fazla şans bulacaktır. Gelişeceğini düşünüyorum. Gelecek sezon bambaşka bir Dodô olarak dönmesi dileğiyle...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Cangele'nin sakatlığı maç sonrasında geçti fakat dinlenmesi gerek.

Coelho ve Biseswar transferleri güzel olmuş.
    Ama Dodo'yu onbirde oynatarak kazanabilirdin...
    Coelho isabetli olmuş fakat sık skatlanıyor dikkat et

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Coelho ve Biseswar transferleri güzel olmuş.
    Ama Dodo'yu onbirde oynatarak kazanabilirdin...
    Coelho isabetli olmuş fakat sık skatlanıyor dikkat et
    Dodô'yu oynatmayı planlıyordum fakat Subasic ve Hasan Ali Kaldırım onun yerini gayet iyi tamamlayacaklardır. Hem gittiği takımda sürekli oynama fırsatı bulacağından daha iyi gelişecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta

Kötü başladık.Takımın birbirine uyum sağlaması için zamana ihtiyacımız var. Bu maçtan 3 puan almalıydık, çünkü önümüzdeki maçlar bizi zorlayacak. 3 hafta boyunca ciddi ekiplerle oynayacağız. Neyse nazar boncuğu olsun diyerek yolumuza devam edelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta

Geçen sene yapamadığımız olay... İlk yarıda bulduğumuz 4 CCC ile süper bir maç çıkarttık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Buradan aldığımız 3 puan çok işimize yarayacak. Sırada Trabzonspor ve Beşiktaş maçları var. Bu maçlardan en az iki puan çıkarmalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta

Trabzonspor'u güzel oyunla net bir şekilde devirdik. Bu maçta da 4 CCC'miz var. Bu arada 3 haftadır her maç birer golümüz verilmiyor.

Hocam pek takip edemiyordum şu aralar siteyi, şöyle bir gireyim dedim bugün. Başlık ilgimi çekti baştan sona inceledim. Gayet güzel + özenli + klişeden uzak bir kariyer olmuş, bu yüzden sizi tebrik ediyorum. Fenerbahçe deplasmanında puan alamamak bizi üzmemeli ama Kasımpaşa ve ligin ilk haftasında yenilgi aldığın maçın telafisini yapman gerekebilir. Takipteyim

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Hocam pek takip edemiyordum şu aralar siteyi, şöyle bir gireyim dedim bugün. Başlık ilgimi çekti baştan sona inceledim. Gayet güzel + özenli + klişeden uzak bir kariyer olmuş, bu yüzden sizi tebrik ediyorum. Fenerbahçe deplasmanında puan alamamak bizi üzmemeli ama Kasımpaşa ve ligin ilk haftasında yenilgi aldığın maçın telafisini yapman gerekebilir. Takipteyim
    Telafiyi mutlaka yapmamız gerek söylediğiniz gibi. Takım son haftalarda bol gol atmaya başladı ancak hala çok gol yiyoruz bunun bir çözümünü bulmamız gerek. Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta

Bu oyunda gördüğüm en sıkıcı maçtı diyebilirim. Ne doğru düzgün bir gol pozisyonu, ne de gol vardı maçta. Bu maçta çok gol atmayı bekliyordum ancak inişli çıkışlı bir performans gösteriyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Amrabat'ın Sakatlığı Ciddi Değil

Takımımızın Gökhan Ünal ile birlikte en önemli gol silahı olan Nordin Amrabat, Adanspor maçının 90+2. dakikasında sakatlandı. Ancak takım doktorumuzun maçtan sonra yaptığı açıklamada Amrabat'ın 3-4 gün sonra tekrar antrenmanlara başlayacağını bildirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

9. Hafta Sonunda Spor Toto Süper Lig'de Oyuncu İstatistikleri

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar Carlos Carvalhal Beşiktaş'tan kovuldu. Beşiktaş ligde 7. sırada bulunuyor ve teknik direktörlük için yaklaşık 10 isimle -biri de ben- adları anılıyor.Teklif gelirse aslında normalde kabul ederdim, çünkü ben kariyerlerimde uzun süre bir kulüpte kalamıyorum. Değişiklik severim. Ama bu sefer kabul etmeyeceğim, çünkü Kayserispor'dan sıkılana dek bu takımda devam etmeyi istiyorum. Avrupa'ya gidip orada bir başarı yakalarsak adım başka kulüplerle de anılacaktır zaten. Bu yüzden şimdilik teklif gelirse reddedeceğim. Ama adımın Beşiktaş gibi büyük bir kulüple anılmasından dolayı gurur duydum. İnşallah ileride daha büyük takımlarda anılırım.

Bu gecelik yeter, herkese iyi akşamlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

İlhan Eker De Sakatlandı!

İşte bu kötü oldu. Traoré'nin sakatlıktan çıkmasına 3 gün kaldı. Sivasspor maçında Ömer Kulga'yı stoper olarak oynatmayı planlıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Biseswar 1 Ay Yok!

Biseswar, bana Türkiye'ye alışamadığını söyledi ve dolayısıyla kafasını toplamak için benden izin istedi, ben de verdim. Dolayısıyla kendisi 32 gün boyunca aramızda olamayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 10. Hafta

Önemli olan 3 puanı almaktı. Pek iyi oynamasak da 3 puanı aldık, mutluyuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig'de 10. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Daha başarılı olmamanın nedeni forvet ve kaleci mevkiilerinde eksiklik çekmen yoksa transferlerin ve takımın gayet iyi yarı transferde bomba bir fw almanı diliyorum, saygılarımla

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by babafm View Post
    Daha başarılı olmamanın nedeni forvet ve kaleci mevkiilerinde eksiklik çekmen yoksa transferlerin ve takımın gayet iyi yarı transferde bomba bir fw almanı diliyorum, saygılarımla
    Şu an forvette eksikliğimiz yok Gökhan Ünal ve Amrabat 7 golle ligde gol kralları. Dediğin gibi kalede biraz sorun yaşıyoruz. Devre arasında iyi bir kaleci almamız gerek, Avrupa hayallerimizi şansa bırakmamak için. Teşekkürler.

Kaleye takviye için bütçen azsa Itumeleng Khune'yi önerebilirim, paran varsa Tim Krul diyebilirim...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Kaleye takviye için bütçen azsa Itumeleng Khune'yi önerebilirim, paran varsa Tim Krul diyebilirim...
    Transfer bütçem şu an maksimum 3.2 M. Tim Krul'un fiyatı ne kadar eder? Bugün oyuna giremeyeceğim de.

Bende tim krul 2. sezon 48 ayla 3 m ye geldi çok iyi kaleci bende tavsiye ederim kardeş.Kariyeri başından beri takip ediyorum güzel gidiyor herşey.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by babafm View Post
    Bende tim krul 2. sezon 48 ayla 3 m ye geldi çok iyi kaleci bende tavsiye ederim kardeş.Kariyeri başından beri takip ediyorum güzel gidiyor herşey.
    Bugün oyuna gireceğim büyük ihtimal. Bakarım Tim Krul'a. Teşekkürler bu arada.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta

Galatasaray'a ilk mağlubiyetini tattırdık. İkinci yarıya başlamadan yeni taktiğe geçtik ve geriden gelip 2 gol attık. Mutluyuz. Şu anda ligde 3. sırada bulunuyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Tim Krul'un fiyatı bizim transfer bütçemizden fazla. Khune'ye de teklif götürdüm adamlar 6.5 M istiyor.

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri