Kırmızı kart çok ağır bir karardı, maçı izlerken çok kızdım kırmızı kartlık bir pozisyon değildi bence. Ama yinede zorlu deplasmandan üç puanı aldık teşekkürler Galatasarayım
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Avrupa'ya gideceğim diyordu ısrarla , yalan yok Avrupa yakasına geldi zaten![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Selçuk'un Galatasaray'a gelme sebebi çok yakın arkadaşı olan Arda Turan'dır.Arda Turan'a hiç bir öfkem yok hatta müthiş bir sevgim var ama hem Galatasaray'ı hem Selçuk İnan'ı sap gibi ortada bırakıp gitmiştir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arkadaşlıktan dolayı gitmiş olsa Burak'da yıllardır arkadaşı Manisa'dan beri ama o iş arkadaşlıktan değil.Şimdi oturup burda onu tartışmanın bir manası yok.Giden gitmiştir.Kimsenin yeri dolmaz değil.Madem o bu şekilde gitmeyi tercih etti ne kadar kızsam da yapacak birşey yok.
Tebrikler Galatasaray.Bu sezon bizim için arık gitti ki zaten gitsede gitmesede hatta ligde şampiyonda olsak bir anlam ifade etmeyecekti.
Bu arada Tolga'ya o şişeyi atanların elleri krılsın inşallah.Bunlar taraftar falan değil zarardan başka birşeye yaramıyorlar.
4.5 yıl sonra ilk frikik golümüzü atmışız bu aradaEn son Rize'ye Volkan Yaman atmış 4,5 yıl önce
![]()
maçı izleyemedim. ama ağır bir yenilgi almışız. özellikle yenen gollerde ve ikinci yarında inanılmaz boşlamışız. yumuşayan takım felaketi getirmiş.
en başta bizim hatalarımız çok. yanlış transferler yaptık. özellikle defans iyi değil. ilerde top tutacak tek bir adam yok. Henrique-Adrian ikilisine 10 milyon vermek M.City için bile gereksiz derecede olur gibi şu ana kadar. hiç verim alamadık. he daha kötüsü geldikleri güne göre düşüyorlar.
maçta kırmızı kart ağır. hem de çok. bazı hakemler cesaretlerini biz de topluyor. umarım uzun süre ayrı kalmaz takımdan Zokora. bir de onun eksikliğini çekmeyiz.
bir de taraftar olarak geçmişimizi çok çabuk unutuyoruz. başkalarını anlamadan hüküm veriyoruz. dün akşam Selçuk'a, Engin'e yapılan tepkiyi bir Galatasaraylı anlayamaz. çünkü Galatasaraydan bir oyuncu daha iyi klübe gidecem diyip ülke içinde kalamaz. Aynı şey Beşiktaş ve Fenerbahçe için de geçerli. o yüzden bu klüp taraftarlarında 'ne olmuş sözleşmesi bitti geldi. bu tepki neden?' diye ahkam kesmek kolay oluyor.
geçen haftalarda Egemen'e tepkiyi anlayamadı Beşiktaş taraftarı misal. garipsedi, ayıpladı. ben de Tümer tepkisini anlamamıştım zamanında. yani olunca her takıma olur bunlar. sadece Trabzonspor'a olmuyor bu.
Trabzonspor büyük düşüş yaşıyor,bu formlarıyla play-off'a giremeyebilirler eğer eskişehir, manisa gibi takımlar böyle devam ederse.Ben manisaspor'un değil ama eskişehir'in playoff için çok iddialı olduğunu düşünüyorum.
Tolga çok iyi kaleci.Onur için tüm Türkiye bunu söylerken katılmıyordum ama Tolga kusursuza yakın bir kaleci gerçekten.Umarım o şişeyi atan ya da atanlar her kim olursa bir daha stadlarımıza alınmazlar.
Galatasaray çok iyi gidiyor.Acilen ligin bir araya girmesi lazım ritmlerini yitirmeleri için, devre arasına ne kadar kaldıŞaka bi yana Emre Çolak ve Semih'i kullanması Fatih Hoca'nın çok olumlu bir hareket.Olmuyorsa zorlamayacaksın Servet'in kapasitesi yetmiyor işte. Aynısı Selçuk,Bekir için geçerli bizim takım için. (Rıdvan Dilmen'e bağladım
)
Galatasaray'a tebrikler bakalım kaç hafta daha aynı tempoda devam edecekler,puan kaybı yaşamayıp yakınlarında kalmalıyız puan sıralamasında.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maçın ilk yarısını ve ikinci yarısının sonlarını izledim. Mükemmel oynuyoruz , son 5 günde 2 derbi oynayıp biri Fenerbahçe ile biri de 3 gün sonra Trabzon'dayken toplam 6 gol atıp 1 gol yiyorsan denecek bir şey kalmamıştır. Son 6 maçın 4'ünü kazanıp 2 'sin de de yenilmedik. Deplasmanda Avrupa'da en az gol yiyen takımlar arasındayız galiba.
Bugünlerde Galatasaray'ı yenmek çok güç.
Deplasmanda 6 maçtır gol yemiyoruz Avrupa'da deplasmanda en uzun süre gol yemeyen takımız...