Bu savunmayla olmaz arkadaş.
Bu savunmayla olmaz arkadaş.
Yok hacı ben umudu kestim Liverpool'dan :/
Liverpool'dan 2 gol yemek üzücü fakat 1 müthiş fevkalede mükemmel ötesi gol olmak üzere toplamda 3 golle Liverpool'u yenmek büyük zevkti![]()
Aygün tam dayaklıksın öyle böyle değil![]()
geçende dediğim gibi bu takımın kaderi maalesef torres'in 2 sezondur kötü performansından dolayı gerrard'a bağlı. bi türlü 2. yıldızı bulamadık. ama mesela manuda bi gün berbatov çıkar,rooney çıkar,nani çıkar,park çıkar maçı kurtarır. şimdi maçı kim kurtaracak kyrgiakos mu? lucas mı? poulsen mi? raul meireles mi?
25 Eylül Arsenal - West Bromwich Albion
25 Eylül Liverpool - Sunderland
25 Eylül Blackpool - Blackburn
25 Eylül Fulham - Everton
25 Eylül Man. City - Chelsea
25 Eylül West Ham United - Tottenham
25 Eylül Birmingham City - Wigan
26 Eylül Wolverhampton - Aston Villa
26 Eylül Newcastle Utd. - Stoke City
26 Eylül Bolton - Manchester United
Chelsea City deplasmanında da kazanırsa artık bir daha zor kaybeder.
West Brown'u şöyle 4-5 golle yenip Sunderland'e 90+5'te kaybettiğimiz puanları teleafi edelim.
Biraz önce yorumcu City'nin Tevez aşkı bambaşkaa dedi çıkarken alkışlıyorlar diye hem de tempolu şekilde. Hiç güleceğim yoktu bomba bir yorumcumuz daha oldu![]()
Daha kaliteli bir maç bekliyordum. Doğru düzgün pozisyonun olmadığı bir City - Chelsea maçı oldu. City Tevez'le çıktığı kontrayı iyi değerlendirdi ve maçı 3 puanla tamamladı.
Maçı Ali Ece yorumladı. Spikerden daha fazla konuştu herhalde. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben de nispeten daha zevkli bir maç bekliyordum.Man City güzel bir şekilde kontratağa çıkarak Tevez ile 3 puanı aldı.
İlginç goller de hep Liverpool-Sunderland maçlarına denk geliyor. Daha önceden sahaya atılan balona çarpan top gol olmuştu. Bu sefer de Liverpool garip bir gol attı. Youtube'a düşer herhalde.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Chelsea bu hafta "buuuuuum" : 1-0
Premier Lig'de 6. hafta karşılaşmasında Manchester City Chelsea'yi Manchester'da 1-0 mağlup ederek ligdeki koyu mavi fırtınayı bir süreliğine dindirdi.
1-0 İngiltere Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester City'nin City of Manchester Stadı'nda konuğu ligin dizginlenemeyen takımı Chelsea'ydi. Premier Lig'de 5 haftada 15 puanı 21 gol atarak elde eden Chelsea 6. hafta durdu ve deplasmanda City'e 1-0 kaybetti. Maçın tek golünü 59'da Carlos Tevez kaydetti.
Chelsea'de bu karşılaşmada Frank Lampard yine sakatlığı sebebiyle forma giyemedi. Manchester City'de İtalyan teknik adam Roberto Mancini ise önemli savunma elemanı Micah Richards ile birlikte, takımın etkili oyuncuları Mario Balotelli ve Aleksandar Kolarov'dan bu maçta yararlanamadı.
Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da birbirine üstünlük kuramazken oyun Premier Lig temposunun uzağındaydı. İkinci yarının başında tempo yüksek değildi fakat maça hareket getiren isim 59'da Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Carlos Tevez oldu. Ceza sahasına doğru hızla hareketlenen Tevez yayın önüne geldiğinde yerden bir vuruşla kaleci Cech'i avlamasını bildi ve City'i 1-0 öne geçirdi.
Bu gol 2006 yılında İngiltere'ye ayak basan Carlos Tevez'in Premier Lig serüveni boyunca Chelsea ağlarına gönderdiği 6.gol oldu ve Arjantinli Chelsea ağlarını o dönemden beri en fazla sayıda sarsan oyuncuların başında geliyor.
Bu golden sonra herkes Chelsea'nin geri gelmesini bekliyordu ama Manchester City'nin takım halindeki diri savunması karşısında bu kolay olmadı. Chelsea teknik diretktörü Carlo Ancelotti'nin oyuna ilk müdahalesi ise 69'da oldu ve Mikel'in yerine oyuna Yuri Zhirkov'u dahil etti.
Önemli ve şaşırtan ikinci hamle ise 75'te Didier Drogba'nın oyundan alınışı ve Daniel Sturridge'nin oyuna dahil edilişi oldu. Fildişili oyuncu bu karardan sonra direk soyunma odasına gitti ve surat ifadesiyle şaşkınlığını gizlemedi.
Maçta geride kalan dakikalarda Chelsea istediği net fırsatları bulamadı ve Manchester City 1-0 kazanmasını bildi. Bu karşılaşmadan önce Manchester City teknik direktörü Roberto Mancini ilginç bir açıklama yapmış ve Chelsea'nin ligde rahat bir şekilde şampiyon olacağını söylemişti.
Bu sonucun ardından son transfer döneminde 187 milyon dolar Manchester City ligde puanını 11 yaparken, Chelsea 15 puanda kaldı.
Sporx
Nasri, Arsenal'i kurtaramadı: 2-3
Premier Lig'de Arsenal bu hafta kendi sahasında West Browmwich Albion'a 3-2 mağlup oldu.
2-3 İngiltere Premier Lig'de 6. hafta mücadelesinde Arsenal ile West Bromwich Albion karşı karşıya geldi. Emirates Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk takım West Bromwich 3-2 kazanarak haftanın sürpriz skorlarından birine imza atmış oldu.
West Bromwich'e deplasmanda galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Peter Odewingie, 52. dakikada Gonzalo Jara ve 73. dakikada Jerome Thomas kaydetti. Arsenal'in golleri ise 75. ve 92. dakikada Samir Nasri'den geldi.
Bu sonucun ardından West Bromwich Albion paunını 10'a yükseltirken; Arsenal 11 puanda kaldı.
Premier Lig'de bir sonraki hafta Arsenal, Chelsea deplasmanına konuk olurken; West Bromwich Albion evinde Bolton'u ağırlayacak.
Sporx
şöyle maca bir 5 dakika bakayım dedim arsenal 2-0 geriye düştü. üzüldüm desem yalan olur pek sevmem arsenali
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Arsenal maçının son 15 dk sını izledim, İnanılmaz bir son dakikalardı. Nasri'yi uzun zamandır izlemiyordum Ama Arsenal'ın Messi'si olmuş görmeyeli. İnanılmaz çalımları,vuruşları,Pasları.
Samir Ben Said Nasri'm benimNasri o kadar parlak değildi bu sezon ama West Brown maçında iyi oynamıştır Osman.
Şu hafta mutlaka kazanmalıydık ama rezalet bir puan kaybı yaşadık.Chelsea puan kaybı yaşadı kazansak tek puan fark kalıyordu ve Chelsea ile karşılaşacaktık ama olmadı.Chelsea yenip bu maçı unutmak lazım.
Bu hafta 4 büyüklerin 4'üde puan kaybetti...
Newcastle ilk yarıyı Kevin Nolan'ın penaltı golüyle 1-0 önde tamamladı.
25 Eylül 2010 Cumartesi
M.City 1 - 0 Chelsea
Arsenal 2 - 3 West Brom
Birmingham 0 - 0 Wigan
West Ham 1 - 0 Tottenham
Liverpool 2 - 2 Sunderland
Fulham 0 - 0 Everton
Blackpool 1 - 2 Blackburn
26 Eylül 2010 Pazar
Bolton 2 - 2 M.United
Wolves 1 - 2 Aston Villa
N.Castle 1 - 2 Stoke City
bu takım iflah olmaz arkadaş.
Tarihinin en kötü lig başlangıcını yaptı L'pool bu sene.
02 Ekim 2010 Cumartesi
Wigan 14:45 Wolves
Stoke City 17:00 Blackburn
West Brom 17:00 Bolton
Birmingham 17:00 Everton
West Ham 17:00 Fulham
Sunderland 17:00 M.United
Tottenham 17:00 Aston Villa
03 Ekim 2010 Pazar
M.City 15:30 N.Castle
Liverpool 17:00 Blackpool
Chelsea 18:00 Arsenal
Van der Vaart böyle istedi
İngiltere Premier Lig'de Tottenham evinde Aston Villa'yı Van der Vaart'ın golleriyle 2-1 yendi.
İngiltere Premier Lig'in 7. hafta mücadelesinde Tottenham, evinde Aston Villa'yı konuk etti. Tottenham'ın Hollandalı yıldızı Van der Vaart'ın yıldızlaştığı maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmayı başardı.
White Hart Lane'de oynanan mücadeleye konuk ekip hızlı başladı. Henüz dakikalar 16'yı gösterirken Marc Albrighton Aston Villa'yı 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla bitecekken sahneye çıkan Van der Vaart durumu eşitledi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.
İkinci yarıda oyunun hakimiyetini ele geçiren Tottenham 75. dakikada Hollandalı yıldızıyla bir gol daha buldu ve ev sahibi ekip sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.
Bu sonuçla Tottenham puanını 11'e çıkartırken, Aston Villa 10 puanda kaldı.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Vaart gerçek performansını gösteriyor Spurs'te
Liverpool:0 Blackpool:2 ilk yarı sonucu
Liverpool anlık puan durumunda düşme potasında gözüküyor.
Ne güzel bir sonuç böyle![]()
epl'de bu sene en büyük düşme olasılığı olan blackpool'a evimizde 2-1 yeniliyoruz. benitez'i arayacağımı düşünmezdim.