Sayfa 4 / 130 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    La olum.Bir adam için 80 tane başlık açıyorsunuz. Hamit ile ilgili haberleri bu başlık altından paylaşalım,yorumlayalım.Böyle takip etmesi daha kolay olur.
    Pardon şampiyon Farketmemişim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Pardon şampiyon Farketmemişim
    Üstüne alınma dostum.Nuri transferinde de aynı şey oldu.O yüzden söyledim. Birden fazla başlık olunca bir konuyla ilgili karışıklık oluyor.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Mayıs.2011 at 02:54
    So what?
    Saike

hamit iyi ama bence biraz kaba bir oyuncu , güçlü , uzantan iyi şutları var mücadeleci ama teknik oyuncu değil. ben pek madrid de oynayabileceğini zannetmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Yahu madride beni koyun ben bile oynarım, hamit mi oynayamayacak .d

Sheriff Misafir

Ben teknikte olduğunu düşünüyorum. Hatta yukarıdakilerle birlikte saydığın özellikleri barındıran Seedorf'la birlikte 2 oyuncudan biri olduğunu düşünüyorum(ortasaha).

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hamit'mi oynayama Madrid'de? Bence fazlasıyla bu kapasiteye sahip bir oyuncu. Artı birden çok mevkide alternatif olarakta oynayabilirliği var. Ve güçlü bir oyuncu. Milli takım ve Münih referansıda var. Bence bitti bu transferde

Madrid Ronaldoyu Kakayı felan gönderip Arda'yı da alsa sola sonra orta saha aniden Türk olur

Seneyede G.G, Servet Balta geldimi tamamdır

hamit bonservisi yok. bu yüzden cazip . işi ticarete dökersek hamit bonservissiz , alacağı ücret nuri 2.5m ise hamit 1.75m gibi olur. Tr de madrid e karşı empati artar ve forma gelirleri ile hamit ucuza gelmiş olur. bu yüzden ben transferine yüksek ihtimal veriyorum ama hamit madrid de düzenli forma giyebileceğini sanmıyorum , skoru korumak amacıyl mücadeleci orta saha olarak sonradan oyuna girer genelde tahminim budur. bir Türk olaak elbette transfer olmasını isterim hatta gökhan gönül de barça da olursa dünyanın en çok izlenen - takip edilen barça - madrid maçlarında 4 Türk oyuncu görebilirz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Nuri açıklamalarında böyle bi girişimin olduğunu açık etti aslında yani "hamit abi ile de telefonda konuşuyoruz inşallah o da seneye burada olacak." benzeri bir cümle söyledi.Yani bence mantıklı bir transfer javier zanettiyi orta saha oynatarak 3 kupa kazandı çünkü bu adam.Hamit Mourinho'nun tarzı bir oyuncu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Nuri açıklamalarında böyle bi girişimin olduğunu açık etti aslında yani "hamit abi ile de telefonda konuşuyoruz inşallah o da seneye burada olacak." benzeri bir cümle söyledi.Yani bence mantıklı bir transfer javier zanettiyi orta saha oynatarak 3 kupa kazandı çünkü bu adam.Hamit Mourinho'nun tarzı bir oyuncu.
    Bende onu diyecektim. Nuri tam olarak öyle demedi aslında. Yani ne evet dedi nede hayır. Lafı biraz eveleyip geveledi açıkcası. Umarım oda Madride gider Nuri gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nuri tam olarak şöyle demişti:

HAMİT ALTINTOP DA REAL MADRİD'E GİDECEK Mİ?

Hamit Altıntop'un Real Madrid'e transfer söylentileri hakkında Nuri "Hamit ağabeyle de görüşüyorum. Hamit ağabeyle de bu konuları konuşuyoruz. Bakalım, inşallah olur" açıklamasını yaptı.
    Bende ilk okuduğumda böyle bir görüşmenin olduğunu düşündüm. Zaten benim düşünceme göre Hamit'te çoktan bittide sadece bi açıklama olayı kaldı gibi..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hamitin ingiltereye gitmesini isterim orda oyuncumuz yok

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Daha öncede demiştim hayırlı olsun Hamit transferi diye... 2 Tür milli takımında oynayan oyuncuyu Football Manager'de de Real Madrid'de yönetmek eşşisz bir duygu olacak. Acaba olası bir yüksek performansta özelliklerinde değer artışı olur mu ki? Özellikle Nuri'nin ben en çok orasını merak ediyorum aslında.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bide manşette ne yazıyor anlasam Acaba sadece bu manşeti okumak için İspanyolca kursunamı gitsem
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Biraz çevirttirmeye çalıştım orta sahayı bir başka türk orta saha oyuncusu ile güçlendirmek için cart curt dedi... Başlıkta ta

Objetivo diyor oda nesnel anlamına geliyormuş ama altintopu eklersen sonuna Altintop Gol oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Biraz çevirttirmeye çalıştım orta sahayı bir başka türk orta saha oyuncusu ile güçlendirmek için cart curt dedi... Başlıkta ta

Objetivo diyor oda nesnel anlamına geliyormuş ama altintopu eklersen sonuna Altintop Gol oluyor
    Objetivo amaç,hedef anlamında olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir kaç internet sitesinde çıkan haberleri paylaşayım:

"Hamit pazartesi imzalıyor" iddiası
    Marca, Hamit Altıntop'un pazartesi günü Real Madrid ile sözleşme imzalayacağını yazdı.

İspanyol spor gazetesi Marca, Bayern Münih'te oynayan Türk futbolcu Hamit Altıntop'un pazartesi günü Real Madrid ile sözleşme imzalayacağını iddia etti.

28 yaşındaki Türk futbolcunun, Real Madrid ile sezon başına 2,4 milyon avrodan 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürülürken, Hamit'in oynadığı maç sayısına ve takımda olduğu süre içinde kazanılan kupalara göre maaşının artacağı belirtildi. Haberde, Hamit'in konuyla ilgili hiçbir basın mensubuna konuşmadığı hatırlatılırken, Bayern'deki takım arkadaşları, eski Real Madridliler, Robben ve Ribery'nin de Türk futbolcuyla ilgili soruları cevapsız bıraktığı kaydedildi. Ancak Marca, Robben ve Ribery'nin "yüz mimiklerinden Hamit'in Real Madrid'e geleceğini belli ettiklerini" savundu.
    İspanyol basınında şimdiden Hamit'in Real Madrid'te oynayacağı mevki tartışılmaya başlandı. As ve Marca, teknik direktör Jose Mourinho'nun bu sezon Pedro Leon'da deneyip başarısız olduğu taktiği Hamit'te uygulayacağını yazdı. Pedro Leon'un sezon sonunda gönderileceği onun yerine gelecek Hamit'in ise orta sahanın hem sağ hem de solunda görev yapacağı bazen de defansa destek veren bir rolü olacağı ifade edildi. Real Madrid'in Hamit'in ardın da başka orta saha oyuncusu transfer etmeyeceği de öne sürüldü.
    Öte yandan, Real Madrid'in yeni transferi Nuri Şahin'in gelecek sezona tam hazır olmak için günde 3 saat çalıştığı belirtildi. Dizinden sakatlığı bulunan Türk futbolcunun 2 ay içinde tamamen iyileşmiş şekilde Mourinho'nun karşısında olacağı kaydedildi.

Sporx.com
    Hamit mutlu sona yaklaştı !..

İspanyol basını, Bayern Münih'te oynayan Türk futbolcu Hamit Altıntop'un pazartesi günü Real Madrid ile sözleşme imzalayacağını iddia etti..

28 yaşındaki Türk futbolcunun, Real Madrid ile sezon başına 2,4 milyon avrodan 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürülürken, Hamit'in oynadığı maç sayısına ve takımda olduğu süre içinde kazanılan kupalara göre maaşının artacağı belirtildi. Haberde, Hamit'in konuyla ilgili hiçbir basın mensubuna konuşmadığı hatırlatılırken, Bayern'deki takım arkadaşları, eski Real Madridliler, Robben ve Ribery'nin de Türk futbolcuyla ilgili soruları cevapsız bıraktığı kaydedildi.

Ancak Marca, Robben ve Ribery'nin "yüz mimiklerinden Hamit'in Real Madrid'e geleceğini belli ettiklerini" savundu.

İspanyol basınında şimdiden Hamit'in Real Madrid'te oynayacağı mevki tartışılmaya başlandı. As ve Marca, teknik direktör Jose Mourinho'nun bu sezon Pedro Leon'da deneyip başarısız olduğu taktiği Hamit'te uygulayacağını yazdı. Pedro Leon'un sezon sonunda gönderileceği onun yerine gelecek Hamit'in ise orta sahanın hem sağ hem de solunda görev yapacağı bazen de defansa destek veren bir rolü olacağı ifade edildi. Real Madrid'in Hamit'in ardın da başka orta saha oyuncusu transfer etmeyeceği de öne sürüldü.

Öte yandan, Real Madrid'in yeni transferi Nuri Şahin'in gelecek sezona tam hazır olmak için günde 3 saat çalıştığı belirtildi. Dizinden sakatlığı bulunan Türk futbolcunun 2 ay içinde tamamen iyileşmiş şekilde Mourinho'nun karşısında olacağı kaydedildi.

Ajansspor.com
    Mesut onayladı, Hamit geliyor !..

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'e transferine kesin gözüyle bakılan Hamit Altıntop'un gelmesi konusunda Madrid'deki Türk kökenli diğer bir futbolcu Mesut Özil'in de onayının alındığını iddia etti..
    ''Mesut, Hamit'in gelişine yeşil ışık yaktı'' başlığı altında verilen haberde, Mesut'un Türk Milli Takımı yerine Almanya Milli Takımı'nı seçmesinden dolayı yaklaşık 1 yıl kadar önce Hamit'in bazı eleştirileri olduğu hatırlatıldı. Hamit'in ''Sadece para için seçti'' şeklinde Mesut'u eleştirdiği ifade edilirken, iki futbolcu arasında çıkan gerginliğin zamanla aşıldığı ve Mesut'un Hamit'i Real Madrid'de görmekten mutlu olacağı savunuldu.

Real Madrid Kulübünün, Hamit'e teklif götürmeden önce Mesut ile aralarında geçen olayı araştırdığı öne sürülürken, ''Özil, Real Madrid Yönetim Kurulunun gözbebeklerinden biri ve eğer Hamit'in gelişinin onu rahatsız bir duruma düşüreceğine ilişkin ufacık bir kanı olsaydı transferi hemen durdurmaya hazırdılar'' yorumu yapıldı.

Hamit'in Alman basınına verdiği demeçlerde de ''Herşey yoluna girdi'' şeklinde konuştuğu belirtildi. İspanyol basını, Hamit'in bu cumartesi günkü maçta Bayern Münih taraftarına veda edeceğini ve gelecek hafta Real Madrid'e geleceğinin açıklanacağını yazdı.

Ajansspor.com

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default "Hamit pazartesi imzalıyor"

İspanyol spor gazetesi Marca, Bayern Münih'te oynayan Türk futbolcu Hamit Altıntop'un hafta başında La Liga ekibi Real Madrid ile sözleşme imzalayacağını yazdı. Hafta içerisinde Borussia Dortmund'da forma giyen Nuri Şahin, Real Madrid'e transfer olmuştu.

İspanyol spor gazetesi Marca, Bayern Münih'te oynayan Türk futbolcu Hamit Altıntop'un pazartesi günü Real Madrid ile sözleşme imzalayacağını iddia etti.
    28 yaşındaki Türk futbolcunun, Real Madrid ile sezon başına 2,4 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürülürken, Hamit'in oynadığı maç sayısına ve takımda olduğu süre içinde kazanılan kupalara göre maaşının artacağı belirtildi. Haberde, Hamit'in konuyla ilgili hiçbir basın mensubuna konuşmadığı hatırlatılırken, Bayern'deki takım arkadaşları, eski Real Madridliler, Robben ve Ribery'nin de Türk futbolcuyla ilgili soruları cevapsız bıraktığı kaydedildi. Ancak Marca, Robben ve Ribery'nin "yüz mimiklerinden Hamit'in Real Madrid'e geleceğini belli ettiklerini" savundu.

Ntvspor.net

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid'in Hamit'i alacağını sanmıyordum ama Marca yazmışsa iş bitmiştir. Mesut ve Nuri transferlerinde de Marca ne dediyse o oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hamit iyi yedek olur aslında Madrid'de...İlk 11 için geliyorsa kötü bir transfer olur ancak ülkemiz adına tabii ki sevindirici bir olay...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neyse en azından her takım taraftarı hayal kuruyordu 29-30 yaşında ülkemizde büyük takımların birine gelecek diye. O ortadan kalkmış oldu. Basında da epey bir süre (35-36 yaşına kadar) Tr'ye transfer haberlerini göremeyeceğimiz kesinleşti R.Madrid bu adamı alıp 1 maçta daha oynatsa Tr'deki takımların tekerine çomak sokmuş olacak. Çünkü piyasa yapmış ve daha değerlenmiş bir Hamit olacak. Muhtemelen Madrid'den de En aşağı Ş.L'nde yada A.L'de oynayan bir takıma gidecektir. Dediğim yaşlarda da belki Tr'ye döner

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız isimlerinden Hamit Altıntop'un Bayern Münih'ten ayrıldığını Alman devinin başkanı Rummenigge doğruladı. Real Madrid'in Hamit ile görüştüğü açıklanırken, Hamit'e Stuttgart maçında plaket ve çiçek verilerek veda edileceği ifade edildi.

Fatih Demireli - NTVSpor.net - Almanya - Son günlerde adı Real Madrid ile anılan Türk Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Hamit Altıntop, Bayern Münih’ten resmen ayrılıyor. Alman kulübünden yapılan resmi açıklamada, Hamit’in Cumartesi günü VfB Stuttgart ile oynanacak maçta, Bayern Münih’e veda edeceğini açıkladı. Bayern, oyuncusundan taraftarı önünde çiçek ve plaket vererek, vedalaşak.
    Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge yaptığı açıklamada "Hamit bu sezon sadece üç maçta ilk 11'de oynadı. Bu onun için çok düşük bir oran ve bu konuda ona saygı gösteriyoruz. Hamit'in isteği doğrultusunda sözleşmesini uzatmıyoruz" ifadesini kullandı.
    "REAL HAMİT İLE GÖRÜŞÜYOR"
    Rummenigge, Alman basınına yaptığı açıklamada ise, Real Madrid’in Hamit ile ilgilendiğini doğruladı. Rummenigge konuyla ilgili "Real Madridli yöneticiler buna mecbur olmamalarına rağmen bize Hamit ile görüştüklerini söylediler" açıklamasını yaptı.
    Hamit, 2007 yılında Bayern Münih'e transfer olurken, kırmızı beyazlı formayı 63 kez giydi. Bu sezon 14 maçta iki gol atan Hamit'in Haziran'da sözleşmesi bitiyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

pazartesi açıklanacakmış transfer. ben şimdiden değiştiriyorum başlığı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçek mi bu ya neler oluyor..

sakary Ali Misafir

Başlığı görünce yok artık dedim..

Çok büyük onur ülkemiz için..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başlığı görünce hemen ntvspor.net'e girdim yokmuş resmen keklendim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kaçıncıkez hayırlı olsun dedim hatırlamıyorum ama tekrardan hayırlı olsun bu transferde. Arda'yıda bekliyoruz artık ayıp olur onuda almazlarsa

Sheriff Misafir

Helal sana Hamit. Gururlanmaya devam ediyoruz gerçekten.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda Real'in ezeli rakibine gidecek Nuri,Hamit vs Arda maçlarını izlemek gerçekten çok zevkli olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Vay be helal olsun,hayırlı olsun...

Sayfa 4 / 130 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Mesaj Yetkileri