Arjantin ligi çok temposuz Meksika ligi falan daha ekstrem kedi gibi kalecileri de var.
Arjantin ligi çok temposuz Meksika ligi falan daha ekstrem kedi gibi kalecileri de var.
Sadece ben seviyorum diye değil. Bu maçı izleyen herkes için bir eziyet oluyor. Neyse bir şey demeyeceğim , anlatamıyorum her şey de puana bakılıyor artık azcık oyuna bakılsa keşke. Premier Lig'in neden en iyi lig olduğunu anlıyoruz.
Oyun kuralları içinde yapılan taktiksel değişkenleri eleştirmek mantıksız. Beşiktaş'ta atmasın dursun desin Ankaragücü. Niye kaleme geliyon desin. Varmı böyle birşey. Sonuçta herşey kurallar dahilinde olduğundan sorun yok. Herşeyi maç sonundaki tabela belirliyor.
Dostum yanlış anlıyorsun hala, eğer dediğin FB-BJK yada Bursa-GS gibi maçlarda olsa haklısın sonuna kadar ama bu maçın 2 gidişat şekli vardı zaten ya Beşiktaş 4-5 gol atar yada Ankaragücü 10 kişi savunma yapar aradan sıkıştırmaya çalışır. 2.si tuttu.
Mevcut kadro Bank Asya seviyesinde bile değil ne yazık ki. Ellerinden geleni yapıyor oyuncular, bu takım bundan başka taktik ile oynamaz.
Ayrıca artık çoğu maç aynı saatte niye kendine ızdırap çektiriyorsun ki, diğer maçlardan birini lzlerdin![]()
eto'o bitmiş.