Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü kazanır

1 8.33%
  • Berabere biter

0 0%
  • Beşiktaş kazanır

11 91.67%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 94 arası toplam 94 sonuç

Konu: [19.Hafta] Ankaragücü - Beşiktaş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arjantin ligi çok temposuz Meksika ligi falan daha ekstrem kedi gibi kalecileri de var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sadece ben seviyorum diye değil. Bu maçı izleyen herkes için bir eziyet oluyor. Neyse bir şey demeyeceğim , anlatamıyorum her şey de puana bakılıyor artık azcık oyuna bakılsa keşke. Premier Lig'in neden en iyi lig olduğunu anlıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Oyun kuralları içinde yapılan taktiksel değişkenleri eleştirmek mantıksız. Beşiktaş'ta atmasın dursun desin Ankaragücü. Niye kaleme geliyon desin. Varmı böyle birşey. Sonuçta herşey kurallar dahilinde olduğundan sorun yok. Herşeyi maç sonundaki tabela belirliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sadece ben seviyorum diye değil. Bu maçı izleyen herkes için bir eziyet oluyor. Neyse bir şey demeyeceğim , anlatamıyorum her şey de puana bakılıyor artık azcık oyuna bakılsa keşke. Premier Lig'in neden en iyi lig olduğunu anlıyoruz.
    Dostum yanlış anlıyorsun hala, eğer dediğin FB-BJK yada Bursa-GS gibi maçlarda olsa haklısın sonuna kadar ama bu maçın 2 gidişat şekli vardı zaten ya Beşiktaş 4-5 gol atar yada Ankaragücü 10 kişi savunma yapar aradan sıkıştırmaya çalışır. 2.si tuttu.

Mevcut kadro Bank Asya seviyesinde bile değil ne yazık ki. Ellerinden geleni yapıyor oyuncular, bu takım bundan başka taktik ile oynamaz.

Ayrıca artık çoğu maç aynı saatte niye kendine ızdırap çektiriyorsun ki, diğer maçlardan birini lzlerdin
    eto'o bitmiş.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri