Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

7 77.78%
  • Gaziantep B.B.

2 22.22%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 99 arası toplam 99 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantep B.B. | Türkiye Kupası 3.Tur Eleme Maçı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bir de şimdi aklıma geldi,yazmazsam ayıp olur.Fernandes dün ne güzel asmış frikikten.Türkiye'ye gelmiş en özel yabancı oyunculardan birisi kesinlikle.
    Bu gidişle fazla kalmaz gibi Malum Euro 2012...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bir de şimdi aklıma geldi,yazmazsam ayıp olur.Fernandes dün ne güzel asmış frikikten.Türkiye'ye gelmiş en özel yabancı oyunculardan birisi kesinlikle.
    Bir frikikle mi karar verdin buna

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bir frikikle mi karar verdin buna
    Sence öyle mi Aygüncüm ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sence öyle mi Aygüncüm ?
    Hayır da merak ettim cidden o adamı özel yapan şey ne diye Pek takip ettiğim yok Fernandes'i.Bi kere 7 maç oynatılmadığını biliyorum arada da işte gol atıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hayır da merak ettim cidden o adamı özel yapan şey ne diye Pek takip ettiğim yok Fernandes'i.Bi kere 7 maç oynatılmadığını biliyorum arada da işte gol atıyo
    O soruyu sormandan belli seyretmediğin.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şemsi flood yapıp duruyor yalnız
    Öyle oldu evet.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şemsi flood yapıp duruyor yalnız
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Turgay Demir'in yorumculuğu ile ilgili bir yazı:

Beşiktaş, Gaziantep Belediye Spor ile Türkiye Kupası üçüncü tur maçı oynuyor. Maç atv'de. Yayında anlatıcıdan başka bir de yorumcu var. Böyle yorumcu düşman başına! Adama televizyonu kırdırır!...
    Maç başladı, açtı ağzını, yumdu gözünü; verdi veriştirdi Beşiktaş'a!. Adeta bir küfretmediği kaldı Beşiktaş'ın hocasına ve oyuncularına!.

Gazetecilik, eleştiricilik bu değil ki!

Beşiktaş’ın Gaziantep Belediyesi önündeki futbolu eleştirilebilir elbette. Beğenilmeyen tarafları çoktur. Ama eleştiri adı altında giydirmeye çalışmak, borsaya tabi bir kulüp olan Beşiktaş'ın değerine saldırırcasına bu kadar atıp tutmak, hakarete varırcasına laflar etmek.. Doğrusu akıllı adamın işi olmasa gerek!.. Üstelik yorum yapanın ne söylediğine de bir dikkat etmesi gerekmez mi?

İşte bir kaç örnek:

“Beşiktaş’ın topu sıfıra getirip ortalar yapması lazım, gol ancak böyle olur. Beşiktaş hiç sıfıra inmiyor” diyor.. (Bu yorumu biz her gün yapıyoruz gerçi). Oysa birkaç dakika önce Holosko topu sıfıra kadar götürüp ters orta yapmış ve Beşiktaş golü bulmuş..

“Karvalhal ters işler yapıyor. Bak şimdi Necip’i çıkarması lazımken O Veli'yi çıkarır" diyor.. Gözünün önünde yorgunluktan dili çıkan Veli’nin halinden haberi yok!

“Necip’in çıkması lazım” diyor.. Ama biraz sonra Necip çıkarken “orta sahada koşan kimse yok, Necip’i çıkarmakla hata etti” diyor!..

Her topu ezen, kimseye pas vermeyip kendine oynamaya çalışan Mustafa Pektemek oyundan çıkarken “topu ileride tutabilecek, şut atabilecek bir tek Mustafa var, onu çıkarmak hata” diyor.. Fakat 75 dakika oyunda kalan Mustafa’nın gerçekte topu hiç ayağında tutamadığının, şut atamadığının, sürekli hatalı tercihlerle her topu öldürdüğünün, “gol atacağım” diye Beşiktaş’ın ataklarını sonuçsuz bıraktığının, kısacası Mustafa'nın gününde olmadığının farkında bile değil!..

Almeida oyuna girerken “ayağına top değmeden maç biter” diyor!.. Almeida topa ilk dokunuşunda az daha gol atacak olunca “iyi ki gol olmadı, beni Allah kurtardı” diyor!.. Resmen Beşiktaş'ın gol atmasını istemediğini itiraf ediyor! SEN KİMDEN YANASIN? NİYE?!.. 15 dakika oyunda kalan Almeida, yerine girdiği Mustafa’nın 75 dakikada giremediği kadar pozisyona girince, Almeida konusunu doğal olarak pas geçiyor!..

Antep’in her atağında sürekli olarak “şu adam şöyle yapsaydı gol olurdu; bu adam topu buna atabilseydi gol olurdu” diyor.. Beşiktaş’ın gol yemesini niye bu kadar çok istediğini bir ara ağzından kaçırıyor: “Beşiktaş ikinci golü yiyip maç berabere biterse, yarın manşetlerde Karvalhal’ın hataları bir bir dökülür” diyor.. Beşiktaş kazandı ve tur atladı. Hadi o halde, takım maç kazanınca da yaz hataları. Tabi futboldan anlıyorsan.. Ve çamur atmadan..

Bir ara bu yorumcu her konuştukça TV’nin sesini kıstım. Tahammül edemedim. Televizyonumu gerçekten az daha kıracaktım... Bu yüzden bundan başka söylediklerini duymadım.

Böyle bir eziyeti bize reva gören atv’ye teessüflerimi sunuyorum…
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Almeida oyuna girerken “ayağına top değmeden maç biter” diyor!.. Almeida topa ilk dokunuşunda az daha gol atacak olunca “iyi ki gol olmadı, beni Allah kurtardı” diyor!.. Resmen Beşiktaş'ın gol atmasını istemediğini itiraf ediyor! SEN KİMDEN YANASIN? NİYE?!.. 15 dakika oyunda kalan Almeida, yerine girdiği Mustafa’nın 75 dakikada giremediği kadar pozisyona girince, Almeida konusunu doğal olarak pas geçiyor!..

Maçı dışarda, daha farklı bir ortamda izlediğim için gürültüden duyamadım yorumları. İyi ki de duymamışım. Bu nasıl bir açıklamadır yahu? Kendi haklı çıkmasını Beşiktaş'tan önde görüyor. Bu nasıl bir Beşiktaşlılık! Kazım Kanat, Vedat Okyar, İlker Ateş gibi duayenlerden sonra kalmadı Beşiktaşlı yazar, kalmadı. Ne yazık ki!

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri