yeni transfer Dragan Conjar listeye eklenmiştir
yeni transfer Dragan Conjar listeye eklenmiştir
transferler bombazaten ligi götürmüşsün başarıların devamını beklemekdeyiz
![]()
İlk maçımızı şanslı bir oyundan sonra 2-0 bitirdik hemde deplesmanda. Gerçekten mükemmel bir başlangıç yaptık
SÜPER TOTO SÜPER LİG 1. HAFTA
Bir de takımımızın değeri 1.6M ve bir galibiyette aldığımız ücret aşağıda ki gibi 300KTakımın değerinin 5/1 ini 1 maçta kazandık
Aman tanrım Feneri yendim
SÜPER TOTO SÜPER LİG 2. HAFTA
Lige 2 galibiyetle başlaman çok güzel üstelik bu takımdan birinin fener olması daha iyi olmuştebrikler. Transferler güzel. Bu sezon sonu senin yolundan gitcem anlaşılan
![]()
tabii tabii
Arkadaşlar bu arada en iyi forvetlerimden Danilo Moreno fener maçında 6 ay sakatlandıişim çok zor olacak
6 ay mı. off kötü olmuş ya
SÜPER TOTO SÜPER LİG 3. HAFTA
Last edited by wolffather : 17.Ocak.2012 at 12:50
Sakatlıklar belini bükse de maçları en az kayıpla atlatıp yola devam etmen gerekiyor. Umarım bunu başarabilirsin.
TariboWest
Helal olsun güzel gidiyoruz.Takımın bütçesi baya kötüymüş iyi adamlar alamamışın ama orta sıralarda bitireceğine eminim.
Sakatlıklar öyle böyle olmuyor... Her maçta kesin 1 sakat veriyorum. Hele hücum oyuncuları kesin sakatlanıyor ama Allahtan yarısından çoğu sadece maçta sakatlanıyor yani uzun soluklu bir sakatlığı yok ama maç içinde sakatlanmalar olunca oyunun kaderi değişiyor. Yine de dediğin gibi devam ediyoruz
Arkadaşlar bu arada bizim burada elektrikler kesildi ve trabzon maçını tekrar oynamak zorunda kaldım bu sefer adamları yendimChrstian Perez de sakatlanmadı dolayısı ile
![]()
SÜPER TOTO SÜPER LİG 4. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 5. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 6. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 7. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 8. HAFTA
GS Vladamir Weiss i almış nasıl akıl ettiyse resmen beni dağıttı. Bir de zaten ilk 11 de oynattığım forvetlerim sakattı ve yedek forvetlerim de maç içersinde ilk yarı bitmeden sakatlandı. Böyle olunca hiç bir şey yapamadım.
SÜPER TOTO SÜPER LİG 9. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 10. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 11. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 12. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 13. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 14. HAFTA
SÜPER TOTO SÜPER LİG 15. HAFTA
Quaresma resmen biçti takımı. İyi kanat oyuncularına karşı çok zorlanıyorum.
çok iyi gidiyorsun başarılar...
SÜPER TOTO SÜPER LİG 16. HAFTA