Başarılar dilerim, devre arası transferleri çok iyi olmuş; takıma uyum sağladıklarında çok daha etkili bir Spurs izleyeceğimize eminimNewcastle'ı ise yenememişsin
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Önümüzdeki sezon ligde ve Avrupa'da başarılı olmak için önemli oyuncuları transfer etmem gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden 3 tane yıldız transferi düşünüyorum umarım gerçekleştiririm. Önümdeki tek engel Lig kadrosuna max 25 oyuncu kayıtı yapabilmem.
GANSO
Yıldız Transferine Ganso 'yu Alarak Başlattık..
Yetenekli oyun kurucuyu 15.000.000 € ( 48 ay taksitle ) kadromuza kattık.. Genç oyuncu ile 2015 e kadar sözleşme imzaladık.. Ganso yıllık 2.328.000 € ( Haftalık 48.500 € ) maaş alacak. Ek olarak Maç başına 5.000 € , Gol başına 2.500 ve Şampiyonluk primi olarak 250.000 € alacak..
Ganso süper olmuş.Van der Vaart'ı sat istersen![]()
Bu hangi Ganso Brezilyada ki Neymarın takım arkadaşı olan Ganso mu? Eğer o ise o fiyata çok güzel almışsın
CARLOSS TEVEZZ
Dünya'nın en iyi forvetleri arasında bulunan Carlos Tevez'i renklerimize bağladık..
Manchester City'e Tevez için 19.500.000 € ( 48 ay taksitle ) bonservis bedeli ödedik..
Yıllığı 6.960.000 € ( Haftalık 145.000 € ) dan 3 yıllık anlaşma imzaladık.. Tevez ek olarak Maç başına 18.000 , Gol başına 19.000 ve Şampiyonluk primi olarak 850.000 € alacak..
.![]()
Tevez gercekten mükemmel. Man. City ile kardeşim oynuyor ve inan Agüero ile döktürüyor adam. Umarım Defoe ile uyum sağlar. Yada Adebayor u da al istersen Adebayor u Uç Forvet Tevez'i de Fırsatcı Golcü olarak oynatırsın...
Tevez müthiş olmuş.Transferlerde iyice çoşmuşsun![]()
Tevez otistik gibi çıkmış![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Tevez harika olmuş sezon başında alsaydın takımı çok daha ucuza kapatabilirdin Tevez'i ama bu adam o paraya deger![]()
Transferler gerçekten güzel
Önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidebilirim o yüzden ve Adebayor sezon sonunda gidecek almayıda düşünmüyorum Ade yi. O yüzden Wilfried'i transfer ettim.
Bencede aynen otistik gibi çıkmış adamın en düzgün fotografı buydu
Takıma geldiğimde gözlemci yolladım fakat takıma gelmek istemiyor diyordu raporda o yüzden o zaman teklif atamadım.. Tevez için iyi bir rakam bencede astronomik bir rakamda isteyebilirlerdi
Teşekkür ederim bir oyuncu daha almayı düşünüyorum sonra transferi bitireceğim.
Bi' komple transfer geçmişini atsana bi bakayım ona.