Wilfried süper olmuş.Ben Target Man oynatıyom adam akıyo resmen![]()
Wilfried net target man, sakın harcama başka rollerde.
Bence denersen bi şey kaybetmezsin ama leblebi gibi atarmış gibime geliyor hala daha![]()
2011-12 BUNDESLIGA 18. HAFTA MAÇI
2011-12 BUNDESLIGA 19. HAFTA MAÇI
2011-12 BUNDESLIGA 20. HAFTA MAÇI
***3 haftalık genel değerlendirme: 3'te 3'lük bir seri gayet güzel oldu. 2. Bayern'in puan kayıplarıyla 20.hafta sonunda 8 puan öndeyiz. Reinartz'ın kornerlerdeki golleri artık maç kazandırıyor.. Yeni tranfer Wilfried şimdilik suskun bir kimlik gösteriyor, poacher ya da target man olarak pek bir değişiklik görmedim oyununda. Son maçta Hannover karşısında 1-0 yenik durumdayken 1 kişi eksik kalmamıza rağmen oyunu 3-1 kazanmamız takımın gücünü gözler önüne seriyor. Şimdilik işler gayet yolunda.
20.HAFTA BUNDESLIGA PUAN DURUMU
![]()
Transferler ve maçlar güzel![]()
Maçlar güzel.UEFA'da yeni rakibini merakla bekliyorum![]()
Sporting'in de işi bitmiş artık![]()
Temkinli olmak lazım, Kopenhag'ın yaptıklarını unutmadı bu taraftar :7
2011-12 UEFA KUPASI 2.TUR RÖVANŞ MAÇI
***4-3-1-2 yerinde daha kontrollü olan 4-1-3-2'ye döndüğümüz rövanş maçında kontradan bulduğumuz 2 golle Lizbon'un gardını kolay düşürdük.
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ŞU ŞEKİLDE:
***PSG gözüme kestirdiğim bir rakipti, eleyebilirsem Benfica-Dortmund eşleşmesi galibiyle yarı finalde kapışıcaz.
2011-12 ALMANYA KUPASI YARI FİNAL
***4-1-3-2 ile başladığımda Bayern defansımı açamıyordu, üstüne istatistiklerde daha üstündük, daha sonra 4-3-1-2'ye geçince hemen golü yediki taktiksel hata sonucu elendik, kupa başka bahara artık...
2011-12 BUNDESLIGA 26. HAFTA
***Douglas Costa'nın sakatlanması üzerine mecbur 4-1-3-2 oynadım, iyiki de oynamışım..
Şimdi gözler UEFA'ya çevriliyor...
Bayern'e elenmen kötü olmuş.Lige iyisin.PSG'yi eleriz bence![]()
PSG maçı süper Lugano sağolsun![]()
Lugano ordaki hakemler burdakine benzemez dememişler mi![]()
Maçlar güzel fakat Dortmund zorlu ekip umarım geçeriz![]()
Ligde sürünüyorlar orta sıralarda, tokatlarım gibime geliyor :7
2011-12 BUNDESLIGA 28. HAFTA
***Avrupa maçına kadar ki 3 haftalık lig maratonunun ilk maçını kazanmamız önemliydi.
2011-12 BUNDESLIGA 29. HAFTA
***Ezeli rakibimize karşı beklenmedik bir puan kaybı yaşadıksa da Bayern'in süpriz yenilgisi ile 1 puana sevindik.
2011-12 BUNDESLIGA 30. HAFTA
***Önemli eksiklerimizin olduğu maçta son 25 dk'daki değişikliklerle oyunu lehimize çevirmeyi bildik ve ligde şampiyonluk adına büyük avantaj yakaladık..
30. HAFTA PUAN DURUMU
Birazdan UEFA yarı final maçlarını oynuycam...