Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 220 sonuç

Konu: TFF'de Seçim Zamanı: Yeni Başkan Yıldırım Demirören

Yeni Federasyon Başkanı Mehmet Atalay'dır

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hacıosmanoğlu'nun adaylığına şaşırmadım ama, bunu ciddiye alanlara şaşırdım. şöyle belirteyim; bütün delegeler Trabzonsporlu olsa dahi Hacıosmanoğlu başkan olamaz. hatta yüzde 20 oy alamaz.

Hacıosmanoğlu işsiz bir adamdır. profosyonel adaydır. her seçimde şansını dener.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İstifa etmesi saçmalık bence Mehmet Ali Aydınlar'ın. 2. bir kaosa sürükledi kaosu. Deliller elindeyken, suçluyu belirleyememek aylardır ayrı saçmalık. Ceza hukukuyla, spor hukukunu bir tutmak daha ayrı bir saçmalık. Aslında şikeyi madem nisan'dan beri takip ediyorsun temmuz'da açıklaman da ayrı bir saçmalık. Anladık sürecin devamını bekledin de lig biter bitmez yap da insanlar da ona göre belini doğrultsun. Ülke takımlarının -kulüp,milli- Avrupa arenasına çıkamama riski var. Elindeki rapora ve delillere göre spor hukukçularıyla bu kararı vermek bu kadar zor olmasa gerek. Hele teşebbüs edene bile bu cezaları verecek kadar cesursan. Madem onu oraya yazacak kadar cesursun, uygularken de cesur ol.

Benim lafım süreci yönetenlere arkadaşlar, lütfen kimse kendi kulübünün üzerine alınmasın. Kukla gibi oynatılıyoruz aylardır. Her kafadan bir ses çıkıp duruyor. Bilgi kirliliğin allahı var her alanda, her kulüp hakkında.
    Bunun üzerinde çok duruyorsunuz, UEFA, Fenerbahçe'yi TFF göndermedi, gönderse alırdık diyor, ne cezadan bahsediyor ne de de ihraçtan. TFF sorumluluğu alırdı, Fenerbahçe'ye de kendine güveniyorsan git, eğer suçlu çıkarsan sonuçlarına katlanırsın derdi, olası suç durumunda da bunu ortaya çıkarırdı, şimdi UEFA'nın yaptığı gibi. Benimle alakası yok, gönderselerdi, alırdım diyor.

Ve bu belgeler saklanıyor, Fenerbahçe tüm yazışmalar açıklansın diye bağırırken, bu belgeler saklanıyor, 0 tolerans saçmalığı uyduruluyor, Fenerbahçe'yi UEFA almadı yalanı söyleniyor, biz Fenerbahçe gitmesin diye bir şey söylemedik deniyor ki UEFA savunmasında, federasyon yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde Fenerbahçe'nin suçlu olduğuna bizi ikna ettiler diyor, o dönemi hatırlarsak, Cornu yalan söylüyor demişlerdi, yalan söylediği için Cornu'ya sözde dava açılacaktı ama herhangi bir girişim olmadı bildiğim kadarıyla, tüm bunlar yaşanıyor, ayrıca sen başkanından bile Fenerbahçe'nin açıklanmasını istediği dosyaları saklıyorsun, sonra da istifa etmesi kötü oldu yorumları yapılıyor.

Böyle bir federasyonun devam etmesi mi normal olan? Göz göre göre Fenerbahçe'nin hakkı gasp edilmiş, ortada dönen oyunlar var, federasyona UEFA'dan gelen resmi yazıdan federasyon başkanının haberi yok, bu federasyon mu Türk futbolunu temizleyecek? Yapmayın Allah aşkına, Aydınlar kendisinden bu belgeleri saklayanlar kimler, bunu açıklamalı, farazi kişileri zan altında bırakmamalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Hacıosmanoğlu'nun adaylığına şaşırmadım ama, bunu ciddiye alanlara şaşırdım. şöyle belirteyim; bütün delegeler Trabzonsporlu olsa dahi Hacıosmanoğlu başkan olamaz. hatta yüzde 20 oy alamaz.

Hacıosmanoğlu işsiz bir adamdır. profosyonel adaydır. her seçimde şansını dener.

Aynen ya adam pusuda biryerde seçim olsada gitsem diye bekliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İstifa etmesi saçmalık bence Mehmet Ali Aydınlar'ın. 2. bir kaosa sürükledi kaosu. Deliller elindeyken, suçluyu belirleyememek aylardır ayrı saçmalık. Ceza hukukuyla, spor hukukunu bir tutmak daha ayrı bir saçmalık. Aslında şikeyi madem nisan'dan beri takip ediyorsun temmuz'da açıklaman da ayrı bir saçmalık. Anladık sürecin devamını bekledin de lig biter bitmez yap da insanlar da ona göre belini doğrultsun. Ülke takımlarının -kulüp,milli- Avrupa arenasına çıkamama riski var. Elindeki rapora ve delillere göre spor hukukçularıyla bu kararı vermek bu kadar zor olmasa gerek. Hele teşebbüs edene bile bu cezaları verecek kadar cesursan. Madem onu oraya yazacak kadar cesursun, uygularken de cesur ol.

Benim lafım süreci yönetenlere arkadaşlar, lütfen kimse kendi kulübünün üzerine alınmasın. Kukla gibi oynatılıyoruz aylardır. Her kafadan bir ses çıkıp duruyor. Bilgi kirliliğin allahı var her alanda, her kulüp hakkında.
    Bunu nereden duydunuz bilgilendirirseniz sevinirim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

FENERBAHÇE’Yİ UEFA’YA ŞİKAYET EDENLER, ŞİMDİ UEFA’YI TÜRKİYE’YE ŞİKAYET EDİYORLAR

Son 7 aydır camiamıza yapılan haksızlıklara karşı verdiğimiz mücadelede haklılığımızın ortaya çıkmasının verdiği memnuniyetle beraber Şampiyonlar Ligi’ne gönderilmememizin bazı odaklar tarafından engellenmesinin tescilinden dolayı bir burukluk ve hayal kırıklığı yaşıyoruz.

Gelinen noktada daha düne kadar UEFA’ya bizi şikayet edenlerin bugün dönüp Türkiye’ye UEFA’yı şikayet ettiklerini ulusça izliyoruz. Kulübümüz yaşananlara ilişkin detaylı açıklamasını önümüzdeki günlerde camiamız ve kamuoyu ile paylaşacaktır.

Ancak beklentimiz hemen bugün kulübümüzün haksız yere Şampiyonlar Ligi yolunun kapanmasına neden olanların, başta TFF Hukuk Kurulu Başkanı İlhan Helvacı olmak üzere, istifa etmesidir. Bu yaşananlarda sorumluluğu olanların tamamının istifa etmeleri artık kaçınılmaz bir gerçektir.

Kulübümüz tarafından defalarca dile getirilen tüm hususlar en yetkili ağızlar tarafından "birer suç ihbarı ve ikrarı" bir nevi suçun kabülü şeklinde dile getirilerek istifa kararlarına gerekçe yapılmıştır.

Önemle belirtmek isteriz ki; bu ihbar ve ikrar içeren açıklamalarda adı geçen kişiler hakkında her türlü hukuki ve ceza-i takibat tarafımızdan süratle hayata geçirilecektir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son cümle bana yetti, bizi bu hale düşürenlere de dava açılmalı. Keyfi uygulamalarıyla, kişisel hırslarıyla bu sonucu ortaya çıkaranlar, bedelini de ödemeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

cnntürk'te ilhan helvacı rezil oluyor şu an.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İlhan Helvacı: basında çıkanları pierre cornu'ya söyledim ama cornu basında çıktığını anlamamış olabilir.

Aptal yazıyo zaten alnımızda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Çok değerli bir hukukçu olarak bilirdim eskiden. Ama bu süreçte çizdikleri profille bizim köyü bile yönetemezler. Tercüman olmayan gayrı ciddi yemek masasında Fenerbahçe'nin durumunu konuşmuş efendiler. Yanlış tercüme etmiş olabilirim, o anlamamış olabilir diyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kim ne derse desin türk futbolunu bu kaostan haluk ulusoydan baskasi kurtaramaz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

TFF Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu Toplantı Çağrısı

Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısının 27 Şubat 2012 tarihinde yapılmasına, TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun seçimlerinin yapılması için TFF Statüsü'nün 29. maddesi uyarınca TFF Genel Kurulu'nun aşağıda belirlenen gündem maddeleri ile olağanüstü toplantıya çağrılmasına, işbu toplantıda TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyelerinin seçimlerinin yapılmasına, TFF Statüsü'nün 38. maddesinin 1. fıkrası uyarınca Başkan adaylarının Genel Kurul toplantısından en geç yedi ( 7 ) gün önce TFF Genel Sekreterliği'ne yazılı olarak başvurmalarına, toplantı çağrı kararının ulusal günlük 1 (bir) gazetede ve TFF'nin resmi internet sitesinde ilanına, toplantının 27 Şubat 2012 Pazartesi günü saat 11:00'de, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının aynı gündemle, delege tam sayısının asgari üçte biri ile 28 Şubat 2012 Salı günü aynı saatte; ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantının aynı gündemle, çoğunluk aranmaksızın 06 Mart 2012 Salı günü aynı saatte Ankara Marriott Oteli salonlarında yapılmasına, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 01.02.2012 tarih ve 22 sayılı toplantısında oy birliği ile karar verildi.

Delegelerin toplantıya katılmaları önemle ilan olunur.

GÜNDEM

1. Toplantı çoğunluğunun tutanakla tespiti,

2. Toplantının açılışı,

3. Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşumu, ( 1 Başkan, 1 Başkan Vekili, 2 Üye Seçimi )

4. Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı,

5. Genel Kurul Başkanlık Divanına toplantı tutanaklarını imza yetkisi verilmesi,

6. Başkanın sunuşu,

7. Başkan, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu aday listelerinin Başkanlık Divanına teslimi,

8. Başkan adaylarının konuşmaları,

9. Başkanın Seçimi,

10. Yönetim Kurulunun 14 asıl ve 14 yedek üyesinin seçimi,

11. Denetleme Kurulunun 5 asıl ve 5 yedek üyesinin seçimi,

12. Dilekler,

13. Kapanış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default TFF Başkanı Şenes Erzik mi?

Dört büyük kulübün, 27 Şubat'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimi için ortak adayı Şenez Erzik.
    Bakan Suat Kılıç ile görüşen Şenes Erzik, "Hiç hesapta olmayan bir durum bu. Eğer yardımım gerekiyorsa kaçmamam gereken bir durum söz konusu. Benden başka çare yoksa adayım. Değerlendirmelerimi yapıp bir kaç gün içerisinde adaylığımı açıklayacağım" dedi.

UEFA 1. Asbaşkanı ve FIFA İcra Komitesi Üyesi Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı adaylığına ilişkin, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına eğer benden başka birisi yoksa, yapacak başka bir çarem yok" dedi.

Erzik, TBMM AK Parti Grubunda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile yaptığı yaklaşık 30 dakikalık görüşmenin ardından, gazetecilerin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı adaylığına ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, "Bakan Kılıç ile görüştünüz. Adaylık konusu en çok merak edilen şey. Son kararınız nedir?" sorusu üzerine, "Türk futbolu hiç hesapta olmayan bir süreçten geçiyor. Maalesef çok bilinmeyenli bir denkleme benziyor. Sayın Mehmet Ali Aydınlar, istifa kararı almasaydı belki bu kadar sıkıntıya girmeyecektik" dedi.

İstanbul’da düzenlenecek UEFA Kongresine de 1 ay kaldığını anımsatan Erzik, şöyle devam etti: "Bunun hazırlığı, ’şu, bu derken’ Türkiye Futbol Federasyonu başkansız ve bankanvekilsiz kalmış durumda. Olağanüstü bir genel kurul var. Seçim yapılacak. Kulüplerden çok özel bir durum olduğu için aldığım, ’yardım et’ kampanyaları veya istekleri, beni gerçi UEFA’daki, FIFA’daki konumlarım itibarıyla özellikle UEFA’da 1. başkanvekili olarak bütün federasyonlara tarafsız durumda kalması gereken bir insan olarak buradaki problemlere de ilgisiz kalmamı zorlaştırdı. İlgisiz kalmadım hiçbir zaman. Beni tanıyanlar bilir, ilkem vardır; çok konuşmak yerine çok iş yapmayı ama anlatmamayı tercih ederim. Dolayısıyla yaptıklarımın hepsini anlatmaya kalkarsam hiçbir şey anlatamam. Süreci yakından izlediğim muhakkak. Türkiye açısından söylüyorum, kendi açımdan değil, UEFA ve FIFA’ya zarar getirmeden, öyle bir çözüme iştirak edebilirsem, bakacağım. UEFA ve FIFA ile de çeşitli görüşmeler yapacağım."

"Durum analizi yapacağım"

Belli başlı konularda durum analizi yapacağını belirten Erzik, "Hangi süreç ne aşamada bilmiyorum. UEFA ile yapılan bir takım anlaşmalar var onlar ne durumda, buradan biraz inceleme yapmam lazım. Kaçamayacağım bir durumsa kaçmamam gerekiyorsa bende katkıda bulanabileceksem, düşüneceğim. Burada istek, arzu üzerine bu duruma geldik. Başkan bırakmasaydı böyle bir şey hiçbir zaman aklımdan geçmedi. Doğru da değildi. Başkanın devamı gerekirdi. Bende çok şaşırdım. Bir gün evvel konuşmuştum, böyle bir karar alacağını bilmiyordum" diye konuştu.

Bir başka gazetecinin, "UEFA ve FIFA size sorun çıkarmazsa aday olur musunuz?" sorusuna Erzik, "Bütün bu işlerin ne kadar zor olduğunu bildiğim için eğer benden başka biri yoksa, yapacak başka bir çarem yok" yanıtını verdi.

Erzik bir başka soru üzerine, Bakan Kılıç’ın, gazetecilere yaptığı açıklamada, başkan adayının bu mevkinin gerektirdiği şekilde "deneyimli" olmasını istediğini anımsatarak, "Eğer bana uyuyorsa, ben evet... Yani özeti deneyim" ifadesini kullandı.

Bakan Kılıç’tan adaylık yönünde bir teklif gelmediğini vurgulayan Erzik, kulüplerin böyle bir temayülü olduğunu bildiğini ifade etti. Erzik, "Böyle bir şey var ama henüz netleşmiş bir şey yok" diye konuştu.

Erzik, Suat Kılıç ile yaptıkları görüşmede, "durum muhakemesi" yaptıklarını belirtti.

"Ne zamana belli olur, netleşir" sorusuna Erzik, "Bir iki gün içinde belli olur" yanıtını verdi.

"Sürpriz olmazsa aday diyebilir miyiz sizin için" sorusuna Erzik, "Onu dememek lazım. Çünkü bazı şeylere bakmam lazım" yanıtını verdi.

Erzik, bir başka soru üzerine, başka olması durumunda UEFA’daki görevini bırakmayacağını belirterek, "O olursa zaten Türkiye için iyi olmaz" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA:
    Şenes Erzik TFF Başkanlığı için UEFA'dan izin alamadı, aday olamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha guzel oldu.

Tertemiz sicili olan birisi gelsin, daha once bu isi yapmamis.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sevindim Şenez'in gelmemesine.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yıldırım demirören adaylığını açıklamış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş'ı bitirdi, federasyonu da bitirir, 20 sene bırakmaz artık o koltuğu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rota Demirören'e döndü!

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için kulüpler Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'de karar aldı.

SPORX ÖZEL - Mehmet Ali Aydınlar'ın istifası ve alınan olağanüstü genel kurul kararından sonra şok üstüne şok yaşayan Türk futbolu, TFF başkanlığı için sonunda Yıldırım Demirören'de karar kıldı.

Şenes Erzik'in adaylığını kabul etmesi ve bir gün sonra vazgeçmesiyle büyük panik yaşayan kulüpler, olağanüstü telefon trafiği ve toplantılar sonunda Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e 'başkan olur musun?' teklifi götürdü.

Yıldırım Demirören de kulüplerin bu teklifine sıcak bakarken; ailesi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştükten sonra kesin kararını pazartesi gününe kadar vereceği belirtildi.

Erzik konusunda yaşanan kriizden ötürü 'Yıldırım Demirören olmazsa?' konusunda B planını da hazır tutan kulüplerin, aksi bir durumda Mehmet Atalay'ı da düşündüğü öğrenildi.
    ------

TRT Spor gibi kanallar da Demirören'in yarın adaylığını açıklayacağını söylüyor. Beşiktaşlı arkadaşların gözü aydın. :} Herhalde kimse Demirören'in TFF başkanı olarak Beşiktaş başkanlığından ayrılacağını düşünmezdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

haluk ulusoy gelmeli boyle kaoslari atlatan tek adam

Nesil
    2007

Yıldırım Demirören TFF başkanlığı için aday olmuş, yarın resmi olarak açıklayacakmış...

Kaynak: Lig TV

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Umarim olmaz , ve klup baskani adam hic etik olmaz.

İnşallah Demirören Olurda Kurtuluruz Kalıntılarından

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sonuna kadar destekliyorum Demirören'in başkanlığını. Tabii hem tff başkanı olacağım hem beşiktaş başkanlığını devam ettireceğim demezse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olması Mehmet A.Aydınlar'ın yönetimi kadar skandaldır.Kulüp başkanları eğer Demirören'i aday yaparsa o başka bir skandaldır.Yok mu adam gibi futbol camiasında sicili temiz eli yüzü düzgün bir adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz batırdığı yetmedi,bir de Türk futbolunu batıracak. Bir futbolsever olarak federasyon başkanı olmasını istemem ancak Beşiktaş taraftarı olarak isterim.Yoksa başka türlü kurtulamayacağız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Türk futbolunun biten gazı Demirören tarafından sağlanacak rahat olun. Bir Beşiktaşlı olarak sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Bu arada ligin yeni sponsoru Milangaz olursa şaşırmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayırlısı olsun ne diyelim. Bir de onu görelim başkanlıkta ne tipler gördük bu zamana kadar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF başkanlığı demek Beşiktaş başkanlığından istifası demek Go Demirören Go !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten ben Yıldırım Demirören'i her zaman desteklemişimdir. Haydi başkan kalbimiz seninle.
    FM Gazetesi

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri