Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Braga kazanır

5 33.33%
  • Berabere biter

5 33.33%
  • Beşiktaş kazanır

5 33.33%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 93 arası toplam 93 sonuç

Konu: Braga - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ben beğenmedim Beşiktaş'ı hücumda. Tamam işin savunma yanı çok iyiydi de rakip 10 kişi kaldıktan sonra da gerek varmıydı bu kadar savunma yapmaya ? Hadi tamam yaptın diyelim. ya 2-0'dan sonra ? Bu kadar geride oynanmaz bir oyun arkadaş ya. Git ilerde oyna oyununu. Hiç mi televizyon izlemiyorsun. Aç bi bak Barça'ya ne bileyim iyi oynayan takımlara. Hepsi ilerde oynuyor. Maç boyu yaslandı Beşiktaş sacmasapan bi şekilde. 10 kişi olan taraf Beşiktaş gibi gözüktü defalarca. Çok kötüydü bu acıdan. Pektemek'le dalga geçti adeta 90'da sokarak. Koy o adamı 2. golden sonra Veli'nin, Necip'in yerine takır takır gelsin diğer goller. Çok zor değil. Hücum yaparsan savunma yaparlar bu kadar basit. Beşiktaş çok daha farklı bir skorla ayrılabilirdi Portekiz'den. İşleri çok zor olacak İstanbul'da...
    Açıkçası sana katılmıyorum abi. Zaten Carvalhal'ın atmak için değil yememek için takımı sürdüğü belli. 1-0'dan sonra bence doğru olanı yaptı Beşiktaş. Top sendeyse, onlar gol atamaz.

Ama 2. maçta bu mentalite ile oynarsa temsilcimiz işimiz kolay olmaz.

Tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DepLasmanda kazanıLan 2-0 Lık avantaj önemLi. İnönü de ki maçta onLarın bizim üstümüze baskı kurmaLarına izin vermeden, seyirciyi de arkamıza araLarak oyunumuzu Braga yarı sahasında oynamaLıyız. İLk 30 dakika goL yemezsek, ikinci maçta da Braga yı yenerek eLeriz diye düşünüyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktas , bragayi elerse rakip atletico madrid olcak buyuk ihtimal insallah oyle olur tribundeki yerimi alirim (H)

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri