Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 110 arası toplam 110 sonuç

Konu: S.T. Türkiye Kupası Fenerbahçe Ülker'in

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çembere çok net müdahale var. Hakemler neden iptal etmedi ?
    4. periyottaki katliama böyle bir son yakışırdı çünkü. Şu maça ayırdığım zamana acıyorum, keşke bu kadar hakkımız yenmeseydi 20 fark yeseydik. Bu şekilde olması can yakıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bundan sonra futbol hakemlerine laf etmicem harbiden şuraya bak göz var nizam var açıp görüntüsünü tekrar izliyosun ona rağmen hatalı karar veriyosun yazık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bundan sonra futbol hakemlerine laf etmicem harbiden şuraya bak göz var nizam var açıp görüntüsünü tekrar izliyosun ona rağmen hatalı karar veriyosun yazık
    Bende onu anlamadım zaten. Açıp görüntüye baktılar. Hangi mantıkla sayıyı geçerli saydılar. Basketten anlayanlardan mantıklı bir açıklama bekliyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mücadelemiz yeter.Ender hariç.Bu adam beni deli ediyor.Ne zaman oyuna girse mutlaka rakip hava yakalıyor.
    Oraya gidip resmen evimizde gibi maç seyrettiren taraftara yazık oldu.Onlarında ağızlarına sağlık.Nihayetinde bir maç ve kupa kaybettik ancak son çeyrek ortada.Ellerimizden alıp resmen çaldılar kupayı.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Maçın kahramanı Murat Biricik tebrikler başarılarının devamını diliyoruz

hakkında bir tweet
    https://twitter.com/coachhaliluner/s...29224637612032

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tebrikler Fenerbahçem.. Son 4 yılda 3. kez kazandık Türkiye kupasını.. Güzel bir maç oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başından sonuna kadar hakettik kupayı. Bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmiyordum ama.

Tebriklerrrr Fenerbahçe Ülker ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fenerbahçe Ülker! Kupada ki 3 maçta da iyi oyun sergiledik ve kupayı kazandık. Bu maç basit hatalar yapmasak 15-20 sayı rahat görürdü maç. Sadece 3 tane bomboş turnike kaçtı Kaya , Oğuz ve Bo'dan.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Piangiani olmadan harikayız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tebrikler Fenerbahçe Ülker.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tebrikler takımımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://tinypic.com/view.php?pic=2wh4fi8&s=6

potaya dokunduğu çok açık.Neyse artık tebrikler diyelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bir hata olsa gene iyi son periyotta maçi vermek icin elinden geleni yapti hakemler. sonuç olarak tebrikler fenerbahçe haticeye degil neticeye bakilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Nasıl sövdüm belli değil. Hoş, hakettiğimizden değil maçı ama böyle kaybetmek de üzücü oldu. Her neyse tebrikler Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada kurallara bir göz attım da, oyuncu atışı yaptıktan sonra çembere yapılan müdahale eğer topun girmesini/girmesinin engellenmesini sağlıyor ise ihlal olur, aksi takdirde müdahale legaldir, ve bunun tayinini pek tabii ki hakemler yapar.

Eğer FIBA kurallarına göre çembere dokunulduğunda sonuca bakmaksızın ihlal gerçekleşiyor olsaydı, tekrarı izlenmesine rağmen bu denli açık şekilde dokunmaya kesinlikle ihlal verilirdi. Ancak olay hakemlerin yorumuna bırakılmış durumda.

McCaleb açık şekilde çembere müdahale ediyor ancak bu müdahale topun seyrini değiştirmediği için baskete hüküm verilmiş bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok kolay sayı yiyen bir takımız bu sene ama bu maç çok düşük skorlu oldu. Takıma olumlu hava katacaktır kupa, tebrikler Fenerbahçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE="kNc2JpqVL_Y"]Hakem Rezaleti[/YOUTUBE]
    Sinirlerim yine zıpladı, göz göre bu kadar olur. Bu hakemlerin atandığı maçları izlemem daha, 3 çeyrek hem biz hem de takım resmen vakit kaybetti. Bu saçmalıklar olmasa da yenilebilirdik, mükemmel oynamadık, hatalar yaptık, bu kasıtlı kararlara rağmen de kazanabilirdik o derece tuhaf bir maçtı ama böyle olmaz, bu emeğe saygısızlıktır.

Kaya Peker de şaşırtmadı, maçı izlerken farketmemiştim bu hareketlerini. Engin'e teması, elinden havluyu almasında ki mantık nedir, çok içerlemiş herhalde Galatasaray'a transfer olmasına..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Müthiş oyunlar oynanmıs son çeyrekte, hakemleri de Allah'a havale ediyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri