Eğer Bielsa bi Ali-Cengiz yapmazsa üst biter o maç 2-2 yada bir tarafın 3-1 lik galibiyetiyle. Baya atraksiyonlu maç.
Eğer Bielsa bi Ali-Cengiz yapmazsa üst biter o maç 2-2 yada bir tarafın 3-1 lik galibiyetiyle. Baya atraksiyonlu maç.
eto'o bitmiş.
Schalke'de Draxler Höger çıktı, Jurado Holtby girdi. Ve değişiklik hakkı kalmadı.
Bu arada Topal'da atmış 1-1. Valencia - AZ
eto'o bitmiş.
Raul ikiledi, fena attı. Değil 2 yıl 5 yıllık imzalasın Schalke, ölene kadar oynasın.
Tek golsüz maç Sporting - Metalist maçında da gol oldu. Izmailov Sporting 1 - 0 önde kendi evinde.
eto'o bitmiş.
Topal'ın golü:
http://videa.hu/videok/sport/az-vs-v...0fN2nxtOGHIKyU
Llorente 2-2. Tivitırda yazmıştım eğer böyle devam ederse Raul ve Llorente birer tane daha atar diye.
eto'o bitmiş.
bilbao 2-3 yapti
alkmar 2-1 yeniyor.
Son 10 dk hadi Madrid kazan![]()
Huntelaar mükemmel vurdu ceza sahası dışından direğe çarptı.
eto'o bitmiş.
Gol be koçum Madrid![]()
Salvio mükemmel bir gol attı. Dakika 89, 2-1 önde Atletico Madrid.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Benim deli oğlan Munian yine attı 2-4, 90+21 haftadır izlediğim en güzel maç.
eto'o bitmiş.
Sporting son dkde yemesen olmuyodu dimi![]()
Toplu Skorlar :
Atletico Madrid - Hannover : 2-1
Schalke - A. Bilbao : 2-4
Sporting - Metalist : 2-1
AZ - Valencia : 2-1
eto'o bitmiş.
Bilbao'ya bak yahu bize dua etsinler.Adamları eleyecektik ama şansına gurupğlara kaldılar.Şimdi fırtınalar estiriyorlar.
Böyle bi hücum futbolu olamaz ama Bielsa aştı kendini iyice son 3 aydır.
eto'o bitmiş.
Az Alkmar macinda valencianin golunu atan mehmet topal ;
[YOUTUBE="zgw5uxC7wR0"]mehmet topal[/YOUTUBE]
Star'da Hannover-Atl.Madrid, Ictimai TV'de Valencia-AZ Alkmaar maçı yayınlanıyor.
Ölümüne yatıyoruz bugün iddaada. Özellikle Bilbao - Schalke bitirdi beni.
bilbao maci yine muthis..
Ne gol attı Adrian öyle yahu. Bizim topçular olsa penaltı kazanmak için 5 kere attıydı kendini yere. Atletico Madrid 1-0 öne geçti.
Adrian'ın golüne hayran oldum yahu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adrian harika attı yahu çalım atmadığı adam kalmadıdi canio'nun dediği gibi bizim adamlar hemen yere atardı kendini
böylece ihtimali kalan Metalist var bir tek...2-1 yaparsa uzuyor...
Güzel ve düzgün bir vole, Falcao..
Burak
Metalist Kharkhiv kaçırdığı penaltıyı aradı resmen. O penaltı yüzünden elendiler belki. Diğer maçlardan da sürpriz çıkmadı. Sadece, Valencia'nın bu kadar fark atacağını düşünmüyordum.
Valencia (Mehmet Topal) - A.Madrid (Arda Turan) ilginç ve zevkli geçecek.
S.Lizbon - A.Bilbao eşleşmesinden de Bilbao'nun çıkacağını düşünüyorum.
Lizbon'da çok iyi bir kadro yok ama hocaları sayesinde buradalar...Bilbao'yu geçerler bence...Finalin adı A.Madrid - Lizbon olur diye düşünüyorum...
Bilbao finale çıkar umarım kupayıda kazanırRakibi kim olur bilemem...
Uefa Avrupa Ligi Finali'nde kesin bir tane Türk oyuncu olacakUmarım Valencia-Atletico eşleşmesinin galibi kazanır kupayı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bilbao artık finalde diyebiliriz.Rakipleri Valancia olursa kupayı alamazlar ama Atletico gelirse bence şampiyon olurlar.
Star At.Madrid maç paketi almış her hafta adamların maçını veriyorlarArda açtı Falcao attı
![]()