Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 57.89%
  • Berabere biter

6 31.58%
  • Trabzonspor kazanır

2 10.53%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 111 arası toplam 111 sonuç

Konu: [29. Hafta] Beşiktaş - Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı izlemedim yeğenimi bakıyordum

Yenilmişiz, artık alıştım diyebilirim üzülmüyorum bile.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Isıtıp ısıtıp koymak gibi olacak ama Emre hemen hemen her maç ediyor o küfürlerin ağırlarını ama bir yaptırım göremedik henüz. O yüzden Burak' a ceza alsın demek bana adaletsiz geliyor.
    Bende zaten başta dediğim gibi herkes ediyor ama bir tek Caner ve Baros'a çıkıyor Yoksa Burak'ta ediyor Baros'ta ediyor o da ediyor bu da ediyor .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence hakem es geçti o lafı duymadı. Kameralar yakalamasaydı kimsenin ruhu duymazdı. Caner direk hakemin yüzüne etmiş diye biliyorum, Burak gibi arkasından sövmemiş
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bende zaten başta dediğim gibi herkes ediyor ama bir tek Caner ve Baros'a çıkıyor Yoksa Burak'ta ediyor Baros'ta ediyor o da ediyor bu da ediyor .
    Baros' u koruyamam açıkçası. Hakemlere askerlik arkadaşıymışçasına davranıyor ve hakediyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Stoch"un kufurude unutmayalim furkan ,Dunde demistim hakemlerde insan goremeyebilir duyamayabilir bazi pozisyonlari

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Baros' u koruyamam açıkçası. Hakemlere askerlik arkadaşıymışçasına davranıyor ve hakediyor
    Baros'u yazmamıştım ilk ama Galatasaraylı arkadaşlar gelip Baros'da görüyo derler diye yazıyım dedim yoksa hakemlerin yüzüne çok net küfürler ediyo

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Stoch"un kufurude unutmayalim furkan ,Dunde demistim hakemlerde insan goremeyebilir duyamayabilir bazi pozisyonlari
    Uzmaklıkla alakası yok Arif gerçekler böyle . Zaten ben etmiyorlar demedim . Herkes ederken birine ceza verip diğerine vermemesine benim lafım
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

meçın özetini izledim de gerçekten tarihi fark kaçmış

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Carvalhal bildigin defansif 4-2-2-2 cikmis maca, genelikle Arabistan takimlari kullanir FM'de Barcelonaya karsi.

Kendi evinde boyle bi taktik niye ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçın özetini izledim de bu sezon hiç bu kadar gol kaçan maç izlemedim.Bırakın 5'i 10 olurmuş maç atsalar.Burak gününde olsa rahat 3 tane atarmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok kötü oynadı takım, çok ruhsuzdular. 1-0 öne geçince bile belli ettiler gol yiyeceklerini. Daha 1-0 olduktan sonra 5 dakika geçti üzerinden Trabzon üstümüze çöktü resmen. Rakip de, biz ne kadar kötüysek o kadar iyiydi, mücadele etti maçın sonuna kadar. Dakika 88 olmuş, Olcan gol kaçırıyor ve görev yerine öyle bir koşusu var ki, sanırsın daha 3. dakika falan. Bizim maçı kaybetmemizin püf noktası buydu işte. Mücadele, istek, ruh, vs. hiçbiri yoktu. Carlos Hoca'nın da yanlış tercihleriyle olay buralara geldi. Şampiyonluk, 2.'lik derken, 4. sırayı da gördük. Söylenecek söz yok bunun üstüne.

Sadece Cenk'i tebrik ediyorum bugün için. Bundan sonra da Avrupa Kupaları'na dönebiliriz artık. Nasıl olsa orda vitrin yapmaya çalışan futbolcularla çıkacağız sahaya. Maç seçen ruhsuzlarla oynayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Özetten gördüğüm kadarıyla mükemmel bir maç olmuş ve Trabzon hak ettiği bir galibiyet almış.Burak Yılmaz'ın %100'lük 2 net pozisyonu atamayıp, boş kaleye golü yapıp hanesine bir gol daha yazdırması bendeki kalitesinden dolayı bu kadar golü atmadığı düşüncelerini biraz daha pekiştirdi.29 oldu sanırım toplam.29 gol atmış bir forvetin o bahsettiğim 2 pozisyon gibi pozisyonları amatörce kaçırmaması gerek.Sen köşeye vurursun kaleci kurtarır yada aşırtırsın az farkla çıkar ayrı, ama futbola yeni başlamış forvetler gibi kalecinin üzerine vurması ayrı.Bana göre Beşiktaş'ın bu mağlubiyetle zaten az olan şampiyonluk şansı tamamen bitti.Ts'de play oflar için biraz daha avantaj sağladı.Güzel oyun ve galibiyetten dolayı tebrikler.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://www.ligtv.com.tr/haber/ersandan-bomba-sozler

Ersan söylenmesi gerekeni söylemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Özetten gördüğüm kadarıyla mükemmel bir maç olmuş ve Trabzon hak ettiği bir galibiyet almış.Burak Yılmaz'ın %100'lük 2 net pozisyonu atamayıp, boş kaleye golü yapıp hanesine bir gol daha yazdırması bendeki kalitesinden dolayı bu kadar golü atmadığı düşüncelerini biraz daha pekiştirdi.29 oldu sanırım toplam.29 gol atmış bir forvetin o bahsettiğim 2 pozisyon gibi pozisyonları amatörce kaçırmaması gerek.Sen köşeye vurursun kaleci kurtarır yada aşırtırsın az farkla çıkar ayrı, ama futbola yeni başlamış forvetler gibi kalecinin üzerine vurması ayrı.Bana göre Beşiktaş'ın bu mağlubiyetle zaten az olan şampiyonluk şansı tamamen bitti.Ts'de play oflar için biraz daha avantaj sağladı.Güzel oyun ve galibiyetten dolayı tebrikler.

İzlerken aynı düşünceler benimde aklımdan geçti.Hep aynısını yapıyor ilk o karşı karşıyada biraz ilerleyip çalım yada aşırma denese olmuyor sanki aldı hemen vurdu onu kalecinin olduğu yere sürekli aynı gollerde olmuyor işte biraz anlaması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

30.golü Burak'ın

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    30.golü Burak'ın
    Ciddi olamazsın , şaka
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

16. Default

Yine Yenilmişiz Tühhh!

Acıların Takımı Olduk Çıktık İyi mi Bize Bir Ruh Lazım Ama Erman'ınkinden Olmasın Lütfen

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tüm söyledikleriniz iyi, güzel de Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı biterken, bizimle aynı puana sahip Trabzonspor'un avantaj sağlaması nasıl oluyor?

NOT: Beşiktaş'ın şampiyonluk şansının bittiği konusunda hemfikiriz. Yanlış anlaşılma olmasın.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beşiktaş oyun olarak çok büyük bir düşüşte ve Trabzonspor eğer bu maçtaki oyununu sürdürürse gerçekten Play off'da herşey değişebilir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok yorum yapildi mac icin ama en guzelini ERSIN DUZEN yapmis

Playstation oynarken joistiği bıraksan bu kadar pozisyon olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tüm söyledikleriniz iyi, güzel de Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı biterken, bizimle aynı puana sahip Trabzonspor'un avantaj sağlaması nasıl oluyor?

NOT: Beşiktaş'ın şampiyonluk şansının bittiği konusunda hemfikiriz. Yanlış anlaşılma olmasın.
    Yani ilk 4'ü biraz daha garantiledi.Bu bakımdan söylemek istedim.Bir ara Ts çok kötüydü.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yani ilk 4'ü biraz daha garantiledi.Bu bakımdan söylemek istedim.Bir ara Ts çok kötüydü.
    Tamam, şimdi oldu. Teşekkürler.

Gerçekten de, ilk 5'e bile giremez gibiydiler bir ara. Şimdi Avrupa da kalmadı artık, lige daha fazla asılacaklardır.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri