Maçı izlemedim yeğenimi bakıyordum
Yenilmişiz, artık alıştım diyebilirim üzülmüyorum bile.
Maçı izlemedim yeğenimi bakıyordum
Yenilmişiz, artık alıştım diyebilirim üzülmüyorum bile.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence hakem es geçti o lafı duymadı. Kameralar yakalamasaydı kimsenin ruhu duymazdı. Caner direk hakemin yüzüne etmiş diye biliyorum, Burak gibi arkasından sövmemiş![]()
eto'o bitmiş.
Stoch"un kufurude unutmayalim furkan ,Dunde demistim hakemlerde insan goremeyebilir duyamayabilir bazi pozisyonlari![]()
Baros'u yazmamıştım ilk ama Galatasaraylı arkadaşlar gelip Baros'da görüyo derler diye yazıyım dedim yoksa hakemlerin yüzüne çok net küfürler ediyo
Uzmaklıkla alakası yok Arif gerçekler böyle . Zaten ben etmiyorlar demedim . Herkes ederken birine ceza verip diğerine vermemesine benim lafım
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Carvalhal bildigin defansif 4-2-2-2 cikmis maca, genelikle Arabistan takimlari kullanir FM'de Barcelonaya karsi.
Kendi evinde boyle bi taktik niye ?
Maçın özetini izledim de bu sezon hiç bu kadar gol kaçan maç izlemedim.Bırakın 5'i 10 olurmuş maç atsalar.Burak gününde olsa rahat 3 tane atarmış.
Çok kötü oynadı takım, çok ruhsuzdular. 1-0 öne geçince bile belli ettiler gol yiyeceklerini. Daha 1-0 olduktan sonra 5 dakika geçti üzerinden Trabzon üstümüze çöktü resmen. Rakip de, biz ne kadar kötüysek o kadar iyiydi, mücadele etti maçın sonuna kadar. Dakika 88 olmuş, Olcan gol kaçırıyor ve görev yerine öyle bir koşusu var ki, sanırsın daha 3. dakika falan. Bizim maçı kaybetmemizin püf noktası buydu işte. Mücadele, istek, ruh, vs. hiçbiri yoktu. Carlos Hoca'nın da yanlış tercihleriyle olay buralara geldi. Şampiyonluk, 2.'lik derken, 4. sırayı da gördük. Söylenecek söz yok bunun üstüne.
Sadece Cenk'i tebrik ediyorum bugün için. Bundan sonra da Avrupa Kupaları'na dönebiliriz artık. Nasıl olsa orda vitrin yapmaya çalışan futbolcularla çıkacağız sahaya. Maç seçen ruhsuzlarla oynayacağız.
Özetten gördüğüm kadarıyla mükemmel bir maç olmuş ve Trabzon hak ettiği bir galibiyet almış.Burak Yılmaz'ın %100'lük 2 net pozisyonu atamayıp, boş kaleye golü yapıp hanesine bir gol daha yazdırması bendeki kalitesinden dolayı bu kadar golü atmadığı düşüncelerini biraz daha pekiştirdi.29 oldu sanırım toplam.29 gol atmış bir forvetin o bahsettiğim 2 pozisyon gibi pozisyonları amatörce kaçırmaması gerek.Sen köşeye vurursun kaleci kurtarır yada aşırtırsın az farkla çıkar ayrı, ama futbola yeni başlamış forvetler gibi kalecinin üzerine vurması ayrı.Bana göre Beşiktaş'ın bu mağlubiyetle zaten az olan şampiyonluk şansı tamamen bitti.Ts'de play oflar için biraz daha avantaj sağladı.Güzel oyun ve galibiyetten dolayı tebrikler.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
30.golü Burak'ın![]()
Yine Yenilmişiz Tühhh!
Acıların Takımı Olduk Çıktık İyi miBize Bir Ruh Lazım Ama Erman'ınkinden Olmasın Lütfen
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Beşiktaş oyun olarak çok büyük bir düşüşte ve Trabzonspor eğer bu maçtaki oyununu sürdürürse gerçekten Play off'da herşey değişebilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cok yorum yapildi mac icin ama en guzelini ERSIN DUZEN yapmis
Playstation oynarken joistiği bıraksan bu kadar pozisyon olmaz.