Sanki Ankaragücü biraz kıpırdasa gol bulacak gibi Bilica sayesinde... FB 2. golü bulamazsa son 10-15 dk zor geçer.
Sanki Ankaragücü biraz kıpırdasa gol bulacak gibi Bilica sayesinde... FB 2. golü bulamazsa son 10-15 dk zor geçer.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Uykum geldi artık ya.Gökhan ve Mehmet'in çıkması lazım artık.GS maçı riske atılmamalı.
Selçuk, Ziegler ve Bilica yi futbolcu diye sahaya süren adama hoca falan demem ben illallah artık
...
Ankaragucu a2 gercekten iyi oynuyorlar ama sonuca gidemiyorlar sebeb belli tecrubesizlik ve hepsi 18-22 yas arasi bi aydin tecrubeli tek adamlada olmaz.
Topuz 0-2 yapti
Bilica 5 dakika önce falan 30 saniye içinde rakibe iki kez pas attı deli etti.2-0 oldu oyun pek iç açıcı değil Emre dizini tutuyor umarım birşeyi yoktur.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bienvenu ve Özgür girdi Stoch ve Dia çıktı.
Bu Fenerbahçe Galatasaray'ı hayatta yenemez A2 takıma karşı bile böyle oynanıyorsa
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu arada Ankaragücü taraftarı isyan bayrağını çekti.![]()
Fenerbahçe kazanmanın verdiği rahatlıkla kendini rölantiye almış durumda, Ankaragücü ise nasılsa düştük, maç bitsin de duşumuzu alıp eve gidelim tavırlarında oynuyor. Bizim maçtaki Ankaragücü nerede, bu Ankaragücü nerede? Anlamıyorum ben. Fenerbahçe bugün ahım şahım bir şey oynamadı. Beşiktaş maçında ise adamları resmen gömdük ama 0-0 bitti. Tamam onlarında net pozisyonu oldu ama genelde biz bastırdık ve inanılmaz direndiler. Bu maçta sanki o dirençli takım gitmiş ve boşvermiş bir takım gelmiş. Sanırım bunda düşmelerinin kesinleşmesi büyük rol oynuyor. Ben başka açıklama getiremiyorum.
FM Gazetesi
FM Gazetesi
FB'nin iç saha ile dış sahada oynadığı futbol arasında dağlar kadar var. Saha ve seyircisi önünde FB derbide bir adım önde.
Derbilerin favorisi olmaz.Fenerbahçe evinde iyi oynuyor, bizim maçta da, üzerimizdeki baskıyla da beraber bir adım öndeler diye düşünüyorum.
Gereksiz tartismalar dogcak yine fb-gs maci degil ankaragucu-fb macindayiz su an arkadaslar haftaya içinizi dokersiniz , neyse tebrikler fenerbahce.
Tebrikler son şampiyon.
Arkadaşlar;
Konu: [30. Hafta] Ankaragücü - Fenerbahçe
Başka uyarı yapmayıp konu dışı mesajlar silinecektir. Bilginize.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
konu dışına taşmayalım lütfen
Tebrikler Fenerbahçe...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İddaa'da A.Gücü'ne 3 handikap vardı.4,30 oran getirdi.
Belliki bu maçta amacımız şov yapmak degildi.Aykut Hoca takımı yormadan kazanıp İstanbul'a dönmek istemiş.En iyisini yapmış.9 gün gibi güzel bir dinlenme süresi var antremanlarda İnşallah sakatlık filan olmazsa GS maçına tam kadro hazır bir şekilde çıkıcaz.
Zigler denen vatandaşa, aykut hoca değilde şu Samet desin ki '' Oğlum zigler, sırtına bağladığın taşları kayaları odunları çakılları çıkartta bir maça gel" desin rica ediyorum adam 1 tane kafa hizzasında orta kesemedi arkadaş ya.
Bu akşam A.gücü yerine başka takım olsaydı hallaç pamuğuna çevirirlerdi bizi.
Ter idmanı oldu 3 puan güzel oldu tebrikler çocuklar