Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 213 sonuç

Konu: FM 12.2.1 Versiyonu Yayınlandı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yahu bu adam 30-40 metreden gol mü atıyorda uzun şut 17 falan olacak?Ceza sahası ön çizgisinden gol atan adama nasıl uzun şut istiiyorsunuz ben anlamadım.Yada benim uzun şut anlayışım farklı .

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

O değilde Burak,Olcan fena olmuş Volkan'a da bir şey yapmamışlarsa ileri üçlüde yabancı hakkı kullanmaya gerek bile yok..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oyunu orjinal aldım şu indirimi görüp bende,sadece %100 türkçesi gelecek diye malum site tarafından.
    Son çıkan yamayı da inceledim de stoch un uzun şutunun 13 olması normal,her vurdugu gol mu oluyor ki?

Stoch'un şutları uzun şut değil de bitiricilik sayılabilir şutlardır. Finishing'in 15 yapılması bile mantıklı bir karar. Stoch bir Gerrard gibi şutlar çekse beklentinizi anlarım ama ceza çizgisi önünden plase ve falso karışımı şutlar atıyor.

sow'un ozellikleriyle oynayan lille arastirmacisi mi yoksa Fenerbahce arastirmacisi mi?

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    sow'un ozellikleriyle oynayan lille arastirmacisi mi yoksa Fenerbahce arastirmacisi mi?
    Lille araştırmacıları.

Nesil
    2005

Turgut Doğan 5 ay sakat gözüküyor. Ne alaka ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Turgut Doğan 5 ay sakat gözüküyor. Ne alaka ?
    Ben oyunu kurdum sakat falan değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sakat olmaması lazım. Du bende bakıyım bi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005

Bende sakat gözüküyor.

Sakat değil bende de.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

SI Games, 20 yards (yaklaşık 20 metre) civarındaki şutları oyun motorunda finishing kabul edileceği için finishing olarak değerlendirmemizi istedi.

Bu karar bizim değil, SI Games'in. Dolayısı ile Stoch profili ceza sahası dışından yapılan şutlarda da etkili olacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Turkiye ligi sampiyonlugunun gözukmemesi achivments bölumunde 2012-2013 sezonundan itibaren, ve sampiyonluk konusunda haber cikmamasi. Ve 3 buyuklerin bazi maclarinin tv de yayinlanmamasi sorunlari cözulmemistir bu patch ile. Nasil cözulememez anlayamiyorum, ligi bosunu oynayip sampiyon oluyoruz gibi oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Turkiye ligi sampiyonlugunun gözukmemesi achivments bölumunde 2012-2013 sezonundan itibaren, ve sampiyonluk konusunda haber cikmamasi. Ve 3 buyuklerin bazi maclarinin tv de yayinlanmamasi sorunlari cözulmemistir bu patch ile. Nasil cözulememez anlayamiyorum, ligi bosunu oynayip sampiyon oluyoruz gibi oluyor.
    SI savunmak yerine bence bu sorunun cevabını versin yöneticiler,eğer böyle bir durum çözümlenmediyse ne yapmış bu adamlar sadece Türkiye Kupası formatını mı düzenlemiş ?

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    SI savunmak yerine bence bu sorunun cevabını versin yöneticiler,eğer böyle bir durum çözümlenmediyse ne yapmış bu adamlar sadece Türkiye Kupası formatını mı düzenlemiş ?
    Evet malesef sadece kupa formati duzeltimlis. Asil bizim arastirmacilar niye SI yi bastirmadi bu konuda. Turkiye ligini oynamak hic gelmiyor icimden artik. Niye oynayalim ki eger sampiyonluklarimiz sayilip gözukmuyor ise. Turksportal ekibi niye SI yi bastirmadi bu konuda merak ediyorum???

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Evet malesef sadece kupa formati duzeltimlis. Asil bizim arastirmacilar niye SI yi bastirmadi bu konuda. Turkiye ligini oynamak hic gelmiyor icimden artik. Niye oynayalim ki eger sampiyonluklarimiz sayilip gözukmuyor ise. Turksportal ekibi niye SI yi bastirmadi bu konuda merak ediyorum???
    Bu sorun cozulmeyecek arkadaslar.. Hotfix falan cikmayacak bu sorunu cozmek icin.. Ugrasmislar cozmek icin ama teknik olarak mumkun olmamis ( XML problemi)

Yani anlayacaginiz Turk ligindeki problemler , FM yazilimini bile karistirmis..

Malesef, lig sampiyonluklarini goremiceksiniz Achievements ve Biography kisminda ( Playofftan sonra)

genclerin kanı kaynıyo yaslarından belli bu tarz konusmalar normal...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1.5 ay sonra beklediğimiz yamaya kavuşmuşuz hemen eleştirmeye başlamışsınız bir sakin yav oyunun tadını çıkarın.

Benim tek söyleyeceğim Aziz Yıldırım'ı tekrar Fenerbahçe başkanı ve efsanesi olarak görmenin sevincini yaşadım. Aksi zaten saçma bir durumdu İyi oyunlar ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    1.5 ay sonra beklediğimiz yamaya kavuşmuşuz hemen eleştirmeye başlamışsınız bir sakin yav oyunun tadını çıkarın.

Aynen katılıyorum.Oyundan zevk almayak bakmak lazım.Bu kadar tartışma çıkmasını anlamıyorum.Eleştiri yapılır tamam ama bu kadar çok yaygara çıkması bana garip geliyor.Sonuçta oyun bu diyip hiç kendimi yormam bile oyuncu profillerini irdelemeye.Araştırmacılarada saygı duyarım bu kadar çok uğraş verdikleri için.Kafa yorucu bir iş çünkü.

Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım alakasız yerlere gidiyor bakın..
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Cenk'in potansiyel artışı benim için süpriz oldu. İsmail ve Simao'da değişiklikler olmuş.
    Fernandez'in workrate ve determination 12-13 olmasını beklerdim.

Neyse sonunda çıktı yama artık rahat rahat oynayabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Bazı hatalardan bahsediliyor sigames forumlarında.
    http://community.sigames.com/showthr...garian-leagues.

Ek yama gelecek gibi hepsi kritik şeyler.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Bazı hatalardan bahsediliyor sigames forumlarında.
    http://community.sigames.com/showthr...garian-leagues.

Ek yama gelecek gibi hepsi kritik şeyler.
    Ben actim o konuyu. Umuyorum ki yeni yama gelecek. Sansliyiz ki sadece bizim ligde buyuk hata yokmus, yoksa bosverirlerdi bizi SI. Ama simdi birkac baska liglerde de buyuk hatalar oldugu icin mecbur ilgilenecekler sanirim. Yunan forumlari kayniyormus su anda, onlardaki hata bizimkinden buyuk sayilir. Oynanymaz halde ligleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İsTaNBuL-BaKıRKöY

sonunda çıktı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeni bir şey fark ettim.Çok fazla sakatlık oluyor benim şansıma mı bilmem ama haftada 1 kez oyuncu kaybediyorum.Sizde de oluyormu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

son gelismeler söyle. Yunan ligindeki hata sadece eski versiyonlardaki bir oyunun 12.2 ile acilmasinda oluyor. Yani mesela oyuna 12.1 ile baslamissaniz ve 12.2 patchini indirip o oyuna devam ederseniz bu sorun yasaniyormus. Turkiyemizdeki hata ile ilgili su an SI dan Neil ilgileniyormus, ilk yazdiginda bu sorunun XML yazilimiyla ilgili olduguydu, yapilacak cok sey olmadigini. Ama bakalim su an yine göz atiyorlarmis, insallah cözerler.

arkadaşlar bu gs araştırmasını kim yapıyor birgün beraber maç izlemek istiyorum.emre ile semihte neler buluyor bana anlatsın

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by CaTaL View Post
    arkadaşlar bu gs araştırmasını kim yapıyor birgün beraber maç izlemek istiyorum.emre ile semihte neler buluyor bana anlatsın
    Arkadaş paylaşılan resimler oyunun orjinal yaması değil diyorlar neden konunun bütününü okumayıp yazıyorsunuz tekrar tekrar aynı şeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Arkadaşlar benim paylaştığım oyuncu profilleri(Semih Kaya,Engin Baytar vs.) benim kendim oluşturmuş oldugum datayla ilgili,yeni güncellemeyi orjinal datadan yapmadığım için sizlere böyle sundum..Gerçek profilleri değildir bu oyuncuların..

vedat1987 Misafir

Gökhan Ünal kontratını feshedip boşa çıkmasına rağmen oyunda kontratı Fenerbahçe'de ve Kayserispor'da kiralık durumda. Bu durum atlanmış mıdır yoksa data gönderildikten sonra mı fesih oldu?

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/g...eler_7394.html

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri