Altyapidan ilk kere adam cikarmayi denicemantreman sahasi bitti, top facility oldu artik yonetim seneye gencler akedemisinide top class yapcak bakalim neler neler olacak
![]()
Altyapidan ilk kere adam cikarmayi denicemantreman sahasi bitti, top facility oldu artik yonetim seneye gencler akedemisinide top class yapcak bakalim neler neler olacak
![]()
başarılar hocam![]()
$L.3 mac Tottenham - TRABZONSPOR
8.hafta TRABZONSPOR - Konya
9.hafta TRABZONSPOR - Galatasaray
Tottenham macinda ilk yari iyi oynadik, iyi oynadik derken geriye yaslanmamiza ragmen ileri ciktigimiza gol atmayi basardik. 2'ci yari basinda bir forvet ve bir mc yerine kanat oyunculari aldim maca kontradan daha tehlikeli oluruz diye ama tutmadi. 2 golu birden yiyince mac elimizden kacti.
Konya macini nasil berabere kaldik bende bilmiyorum ama takimda kotu giden bazi seyler var, maclara ozel hazirliklar yapacagiz.
Galatasaray macinda maclara ozel hazirlanma hemen ise yaradi gibi. Artik seri galibeyetlere baslamamiz lazim.
10.hafta Bursa - TRABZONSPOR
$L 4.mac TRABZONSPOR - Tottenham
Bursa macinda 4-5 farkli galip bitirmemiz lazimdi ama tamamiyle beceriksizdik. Beraberliklere baglamiyalim yine
Tottenham maci icin yine ozenle hazirladik futbolcularimizi antremanindan mac konusmasina kadar. 45 dakikasini 10 kisi oynamamiza ragmen tarihi bi zafere imza attik !
[YOUTUBE="s2BzqzJBeQ"]Tottenham Avni Akerde kayboldu[/YOUTUBE]
Harry'den ovgu dolu sozlerde aldik, kendisine tessekur ediyoruz![]()
Tottenham karşısında 10 kişi kalmasan işin sonu fena bitiyormuş : ) Tebrikler.
...
2 saat sonra is bitiyor su evdeki Barca macinida yapip hepsini birlikte paylasacagim.
Barca grubun liderligini garantiledi, en iyi adamlarini getirmezler heralde.
13.hafta Besiktas - TRABZONSPOR
14.hafta TRABZONSPOR - Gaziantep
$L 6.mac TRABZONSPOR - BARCELONA
15.hafta TRABZONSPOR - SAMSUN
EUROPA LEAGUE kuralari
Besiktas macinda sacma sapan bi defans hatasindan gol yedik. Son dakikalar baski kursakta gol gelmedi.
Antep macinda ne oldu bizde anlamadik bi hizla baslad Antep maca, ikinci yari toparladik ama yine gol yedik. Orta sahayi onlara verip sadec defans ve atak yaptik, hizli toplarla golleri bulduk maci 63 den sonra cevirdik.
Barcelonaya karsi zaten sansimiz cok azdi, kadrodaki bir cok isim sakat ve cezali oluncada iyice sansimiz azaldi. Yenildik uzgunuz.
Samsun macini hem ezeli rakip oldugu icin hemde futbolculara moral olsun diye almamiz lazimdi. Kontrollu bi oyunla almayi basardik.
Kura icin konusmiyacagimkendisi zaten konusuyor. Ilk Milani cektim dedim neyse onu gectigimiz taktirde Madrid cikacagini ogrendigimde su tepkiyi verdim. Videonun 4.15 saniyede, boyle kura'nin taa
[YOUTUBE="1JCNk9g1GFg"]4.15[/YOUTUBE]
Merkez orta saha ariyoruz, oyunun iki yonunu oyniyabilecek . Varmi oneriler.
Ya bırak adam aramayı o ne öyle?Çölde kutup ayısı bulma ihtimalin bile daha çok o kurayı çekme ihtimalinden.![]()
Valla ilk tur biliyordum Milan veya Real olacaginiama yinede insan diyor belki cikmaz. Gectigim taktirde oyniyacagim rakibide gorunce verdigim tepkiyle hanimi uyandirdik
Bu arada
Sidney Sam ve P.Henrique ile yollari ayirdik kendilerine basarilar dileriz.
Sezon basi onerilen ve anlastigimiz
Mbaye Niang TRABZONSPOR'da
Albin Ekdal icin sartlari zorliyacagiz
Çok şanssız bir kura yahuinş zorlar ve geçeriz
Kura çok şanslı olmuş, rahat geçersin![]()
Erken final mi desek
Ac Milan'dan fazla cekinmiyorum Pato haric, ozel onlemler alacagiz o macta.
16.hafta TRABZONSPOR - Antalya
17.hafta Eskisehir - TRABZONSPOR
3.tur Erciyes - TRABZONSPOR
18.hafta TRABZONSPOR - Karabuk
4.tur Fenerbahce - TRABZONSPOR
19.hafta Ordu - TRABZONSPOR
20.hafta TRABZONSPOR - Fenerbahce
21.hafta IBB - TRABZONSPOR
22.hafta TRABZONSPOR - Adana
Europa 1ci eleme turu
TRABZONSPOR - AC Milan
23.hafta Kayseri - TRABZONSPOR
Europa 1ci eleme turu rovans
AC Milan - TRABZONSPOR
FERNANDO GAGO'yu denemeye aldik
24.hafta TRABZONSPOR - Sivas
Uefa'da kuramiz sansiz bir kuraydi buna ragmen bence iyi oynadik, evdeki macta daha iyi sonuc alsaydik bence turu gecen biz olabilirdik.
Turkiye kupasinda Fenerbahceye elendik, kupada yedeklerime sans veririm herzaman Fenerbahceye karside oyle ciktik ve yenildik.
Ligde liderle aramizdaki puan farkini kapatik simdi derbi maclarimizida alip sampiyon olmak istiyoruz.
Fernando Gago'yu kadromuza kattik. Sampdoria ve Roma diger ilgilenen kuluplerdi.
Gignaci ocak ayinda kiralamistik onun sozlesmesini fesh ettik, tek kulvarda yarisiyoruz ve ona ihtiyacimiz olmicakti. Kendisine tessekur ediyoruz.