Ligde sona doğru işler iyi gitmemiş ancak Şl'ye katılacağını düşünüyorum.
Ligde sona doğru işler iyi gitmemiş ancak Şl'ye katılacağını düşünüyorum.
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. Maç
1-0 'ın rövanşında evimizde yine 1-0 la geçtik rakibimizi ve yarı finale yükseldik.Daha maçın başında 10 kişi kaldık, sıkıntıya girdik derken işler hiçte öyle gitmedi.Yine iyi bir oyun ortaya koyduk ve bulduğumuz 1 golle maçı kazanmasını bildik.Yarı finalde rakibimiz Atletico Madrid oldu
Premier Lig 32. Hafta
Formumuz üst düzeyde olarak geldik bu deplasmana.Hemde ezeli rakibimiz konumundalar.Ve Qpr formsuz ve moralsiz.Ama yine de bizi mağlup etmeyi başardılar.Biz oynadık ama Qpr kazandı.En büyük nedeni ezeli rakibimiz konumunda olmaları, kendi evlerinde kaybetmek istemediler.
Premier Lig 33. Hafta
Baştan aşağıya kontrolümüzde geçen maçta rahatça kazandık.
Premier Lig 34. Hafta
Bu sezon oynadığım en tatsız tuzsuz maçtı.Ne bir gol, ne bir gol pozisyonu, ne bir kart çıktı maçta.
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç
Bana futbolda adaletten bahsetmeyin.Bu kadar iyi oynadığımız maçta 2 farklı yenilmek koyuyor adama.Yazık olacak bize.Daha maçın başında geriye düştük.Ama 10 dakika sonra penaltı kazandık.Murphy efendi penaltıyı gole çeviremedi.Ardından kaçan pozisyonlar.Ne kadar çok olduğunu anlatamayacağım ama kalecileri 9.0'la oynadı.Bu kadarı yeterlidir.
Premier Lig 35. Hafta
Atletico maçları arasında, evimizde Aston Villa'yı 5-3 mağlup ettik.İlk yarıyı 3-0 önde kapatsakta skoru koruyamadık.50-55. dakikalar arasında, yani tam 5 dakika da 4 gol oldu maçta ve maç 4-3'e geldi.Ardından tempoyu düşürdük ve 5-3 kazandık.
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç
2-0'ın rövanşında, tur şansımızın çok az olduğu maçta 3-1 mağlup oluyoruz.Maçta yine geriye düştük.Beraberliği sağlasakta bir türlü Falcao'yu durduramadık ve mağlup olduk.Bu kadar emeğe yazık oldu.İlk maçta olanlar olmasa çok daha farklı olabilirdi.Turu geçseydik rakibimiz Chelsea olacaktı.Ezeli rakibimiz konumunda oldukları için iyi maç çıkarıp kupayı alabilirdik.Ama olmadı.
Premier Lig 36. Hafta
Atletico maçının yorgunluğu ve Ruiz'in sakatlığıyla beraber, oyunu Arsenal'a teslim ettik.Gayet iyi savunma yaptık.Ama 82'de 10 kişi kaldık ve 10 kişi kaldığımız pozisyonun frikiğinde kalemizde golü gördük.İyi dayandık ama saçmaca kaybettik.
Premier Lig 37. Hafta
Ardarda gelen 2 mağlubiyetin ardından, Newcastle'ye patladık.Daha doğrusu Abdellaoue patladıAttığı 5 golle bize galibiyeti getirdi.
Premier Lig 38. Hafta
Ligin son haftasında Liverpool'a konuk olduk.Öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamadık ve maç 1-1 sona erdi.Yenseydik 6. lığımızı koruyacaktık ama olmadı ve 7. olarak ligi bitirdik.
Premier Lig Puan Tablosu
Ligi hemen hemen istediğimiz yerde bitirmeyi başardık.Çok daha iyilerini yapabilirdik.Ama saçma bi 8 maçlık mağlubiyet serimiz vardı.Seri az olsaydı veya içinden 2-3 maçı kazanabilseydik şuan çok farklı yerde olabilirdik.Son maçla da 6.lığı kaybettik.Kurallar bölümünde 7. UEFA'ya gider yazıyor ama daha yanımızla EL işareti çıkmadı.5. olan Tottenham'ın da çıkmadı daha henüz.Bakalım ne olacak, kurallara göre gitmemiz lazım.Gidemezsekte yazık olur, son maçta galibiyeti kaçırmıştık.
Last edited by berkay123456 : 01.Nisan.2012 at 02:41
İlk sezon için iyi başarı. Yalnız takımında bir devamlılık problemi var. Seri yakalamada sıkıntı çekiyorsun. UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali'nde şanssız bir kura çekmişsin. Onun dışında gelecek sezon daha iyi yerlere gelebilmem için rotasyonlu bir kadro ve başarıya aç oyunculara ihtiyacın var.
Çok inişli çıkışlı, ilginç bir sene geçirmişiz ama işlerin çok da kötü gittiğini söyleyemeyiz, dünyanın en büyük 2. liginde 7. olmuşuz ve yine dünyanın kulüpler bazında en büyük 2. kupasında yarı final oynamışızİnşallah gelecek sene daha iyi geçer, başarılar.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
-------------
Last edited by lofthei : 01.Nisan.2012 at 02:34 Reason: aynı mesaj
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Güzel transferlerle seneye ilk 4 bekliyorum senden...
Yarı final iyi bence avrupaya gidememk kötü olmuş artık seneye daha güzel kadro bekliyoruz
Futbol ve adalet mi? Futbol zaten adaletsiz bir oyun, ancak futbolu bilmediğin zaman.Bana futbolda adaletten bahsetmeyin.Bu kadar iyi oynadığımız maçta 2 farklı yenilmek koyuyor adama.Yazık olacak bize.Daha maçın başında geriye düştük.Ama 10 dakika sonra penaltı kazandık.Murphy efendi penaltıyı gole çeviremedi.Ardından kaçan pozisyonlar.Ne kadar çok olduğunu anlatamayacağım ama kalecileri 9.0'la oynadı.Bu kadarı yeterlidir.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Adam hayata küstü.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Biraz ara vermiştik, devam edelim.Transferlerimizi gerçekleştirdik.Önemli oyuncu olarak pek yollarımızı ayırıdğımız oyuncu olmadı, aksine yetenekli bazı oyuncularla anlaştık.
Sağ bek eksikliğimizi Milli oyuncumuz Gökhan'la doldurduk.Corchia için baya uğraştık ama kulübü çok çıktı fiyat olarak.
Defansa derinlik katması amacıyla, satılık listesinde olan Bassong'u kadromuza dahil ettik.Ucuza ve yerinde bir transfer oldu.Duruma göre as bile oynayabilir.
Porto'nun ucuz fiyata satılığa çıkardığı Guarin'i kadromuza kattık.Orta alanımızın belkide yeni dinamosu olabilir.
Kaleci eksikliğimiz pek yoktu ama Adler'i boşta kalmış görünce hemen kaptım.Bedavaya çok iyi bir transfer yaptık.Uzun yıllar kalemizi koruyabilir.
Orta alanımıza tam bir joker oyuncu aldık.Hemen hemen her şekilde yararlanacağız kendisinden.Aynı zaman genç ve gelişmeye açık.Onun adı Nainggolan..
7M'ye gelecek yönünde Kovacic'i kadromuza dahil ettik.Gelecekte çok iyi bir oyuncu olacak.
Transfer Özeti şu şekilde.Gönderilen tek önemli oyuncumuz Senderos oldu.Diğerleri yedek takımdan gittiler.
Nainggolan ve Adler transferleri güzel. Yalnız Adler'in özellikleri başlarda düşük. Yerinde antreman programları uygulandığı takdirde eski günlerine dönebiliyor. Onun dışında Guarin rotasyon için iyi bir oyuncu. Gökhan Gönül transferi için harcanan 11 m € biraz fazla kaçmış . Daha iyisini bulabilirdin.
Transferler süper olmuş,gökhan bassong ve belçikalı orta sahayı çok beğendim,Nainggolanı bende 2.sene Fenerbahçeye almaya çalıştım ama gelmedi Zenite gitti,sendeki performansını merak ediyorum
Fulhamı severim ama gazi antep ile 7 tane atmıştım
![]()
Transferler çok yerinde olmuş.