1.MAÇ
Maçın hakkı kesinlikle onların değildi,biz pozisyon bulduk biz oynadık ama onlar kazandı.Rooney bizde olsaydı 5 atardık bunlaraneyse artık 2.maçta sakat falan olursa Rooney şansımızı olur.Cezalı Gökhan ve sakat Jenssen 2.maçta sahada olacaklar umutluyuz çünkü çok iyi oynadık.
2.MAÇ
Penaltı olmasa daha iyi olabilirdi ama olmadı müthiş oynayarak United'ı çok zorlayarak elendik.Taraftarımız güzel mücadelemizden dolayı gece geç saatlarde Sabiha Gökçen Havaalanında toplanarak oyuncularımıza desteklerini ve memnuniyetlerini gösterdiler.
YARI FİNAL
Kupada finale çıktık rakibimiz Gaziantepspor umarım kupayı alırız
Kariyerin çok gerçekçi gidiyor, sonuna kadar takipçinim. Antepi de yenersin...
Maç Kadıköy'de mi?
33.HAFTA
Allahım sana geliyorum 90+3 yıkın yakın heryeri kendimden geçtim şuan yok böyle birşey.
[YOUTUBE="tLmxS24FVdA"]90+ da gelen golden sonra Kadıköy[/YOUTUBE]
34.HAFTA
ŞAMPİYONUZ !
[YOUTUBE="fSNQBc7-D9o"]Şampiyonluğu kutluyoruz ![/YOUTUBE]
TÜRKİYE KUPASI FİNAL
Bu zaferi doyasıya kutladık,sezonu 3 kupayla kapattık ve başkanımızı 3 kupayla uğurladık.Bakalım yeni başkanda para olacakmı güzel bütçe verir umarım.
Avrupa kupasına giden 3. takımımız kupa finalisti olan Gaziantepspor oldu.
1-Esteban Granero
2-Kyle Bartley
AS KADRO
Kadromuz bu şekilde yedeklerimizde stoperler hariç istediğimiz gibi,bu transfer döneminde biraz para kazanmaya çalıştık ve oturan kadroyu bozmamak istedik yetiştirdiğimiz gençleri iyi fiyatlara yolladık,Arsenaldan aldığım Kyle çok iyi olacak peşinde koşacaklarPaloshiyi sezon sonunda almaya çalışacağım 2010 da denemiştim harikaydı bu senede güzel gibi geldi,Darwin geçen sene 3 ay sakatlanmıştı profili baya bi düştü toparlanırsa takımda kalır toparlanamazsa sezon sonu veya devre arasında satmaya çalışacağım.
HAZIRLIK DÖNEMİ
Güzel bir kamp oldu sezona hazırız.
Sezona kupayla başladık.Defansımızın bel kemiği Botia bu maçta 1 aylığına sakatlandı.
1.HAFTA
2.HAFTA
3.HAFTA
Gol yemeden 3 maçıda kayıpsız geçtik.
OM ile üst tur için çekişeceğiz zor olacak.
1.MAÇ
İlerde üretken olamadık ama 1 puan iyidir.
4.HAFTA
5.HAFTA
Stochun 1 ay sakatlanması moralimizi bozdu ama galibiyetler sevindirici.
2.MAÇ
6.HAFTA
7.HAFTA
3.MAÇ
Bir an geçen sezonki eşleşmen geldi aklıma. Noluyo lan 3 maçlı eleme mi olur dedim içimden.![]()
8.HAFTA
9.HAFTA
10.HAFTA
Aklımız Manchester maçındaydı o yüzden konsantre olamadık.
PUAN DURUMU
4.MAÇ
Bu galibiyet hesapta yoktu çünkü 3 as oyuncumuz sakattı (Stoch,Gomez,Kyle) ona rağmen oynanan güzel futbol ve 3 puan bizi umutlandırmaya devam etti.
11.HAFTA
12.HAFTA
Şampiyonlar ligi maçı öncesi gene puan kaybettik.