Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 216 sonuç

Konu: Siyah Çoraplılardan Doğan Sevda| Fenerbahçe |

Hybrid View

Yönetimimizden güven güncellemesi

Oyuncularımız Bekir İrtegün ile 3 ve Mert Günok ile de 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
    Fenerbahçe SK

Bilica İtalya'dan Fener'i taşladı!

İyi mücadele ettik ancak şansızdık.Ordu bir geldi pir geldi evimizde 2 puan bıraktık...

Derbide Galatasaray favori gösteriiyordu açıkcası real life daki gibi bir maç olucağını tahmin etmedim Gs formundaydı biz ise oldukca şanslıydık tek şutumuz kaleyi buldu oda gol oldu bu arada maçın adamı Sabri Sarıoğlu seçildi.!

Derbi sonrası basından haberler

ZTK TÜRKİYE KUPASI

Buca'yı rahat geçiceğimizi düşündüm açıkcası o yüzden oturtmaya çalıştığım 4-4-2 ile sahaya çıkıp sadece 3 yabancı oynattım ilk defa Özer'i kadroya aldım.Maç her konuda başa baştı iki tarafta üstünlük kuramadı Emre'nin 8. dakikada atılması ardından sırası ile Serdar Kesimal ve Kara'nın sakatlanması ile çıkıntı dolu dakikalar yaşadık ancak galip gelmeyi başardık ilk defa kadroya girdiği maçta gösterdiği performansta ötürü Özer gözüme girdi.

ZTK TÜRKİYE KUPASI MAÇ SONUÇLARI

ZTK TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI SONRASI BASINDAN HABERLER

ZTK EŞLEMELERİ

Evimizde Sivas'ı ağırladığımız maçta topa hakimdik ancak Sivas'ın kontra ataklarına engel olamadık. Hücümda bizden daha etkiliydiler 10 kişi kaldıklarında bile, takımda kontra atak zaafı olmayabaşladı bunun başlıca sebebi zorunlu olarak değişen defans göbeği.

Basından Haberler

Last edited by morukderki : 15.Nisan.2012 at 04:52

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Güçsüz rakibimizi farklı geçtik.Bizim açımızdan en kötü olay Bekir'in 3 ay sakatlanması oldu.

Bekir İrtegün 3 ay sahalardan uzak!

MAÇ SONUÇLARI

MİLLİ TAKIM FİKSTÜRÜ

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI EŞLEMELERİ

Leandro Bacuna Fenerbahçe'de!

Kendisi ile 3,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.Klübüne 500.000$ nakit 5.000.000$ 48 ay taksit ve 40 lig maçı sonrası 2.000.000$ ödemek sureti ile anlaşılmıştır.

Leandro Bacuna'ya Fenerbahçe Forması altında başarılardileriz.
    Fenerbahçe SK

Karabükdeki zorlu maçı Henri Bienvenu'nün yıldızlaşması ile yendik.Sow'un durakladığı şu günlerde Bienvenu kurtarıcı rolüne soyundu.

ZTK ÇEYREK FİNAL EŞLEMESİ

Başa baş bir maçtı ancak şanssızdık nazar boncuğumuz olsun.

Güçsüz rakibimiz Ankaragücü'nü rahat geçtik. Dia sakat olduğu için Bacuna ile çıktığım maçta kendisi Dia'yı aratmadı.

Maç Sonrası Basından Habeler

Yönetim güven güncellemesi

Gerçekten sıkıntılı bir maçtı rakibe kontra atka pozisyonu vermenin yanında birde gol atamamaya başladık. Tam yenilmelik serisi gitti diyorum penaltıdan Stoch gol attı

Maç sonrası basından haberler

Bursa maçına göre daha rahat bir oyun vardı. Eskişehir çok sert oynadı sakat vermediğim için sevinçliyim açıkcası.

ZTK ÇEYREK FİNAL EŞLEME SONUÇLARI

Dört büyüklerden kimsenin kalmaması ilginç oldu doğrusu.

Kupa'nın acısnı oynadığımız mükemmel oyun ile çıkardık. Stoch harikalar yarattı.

25 maç sonrasında Süper Lig puan tablosu

Klübümüzden antreman tesislerini geliştirme sözünü aldık.

Mersi karşısında etkili oyunumuzu 2 gol ile süsledik, goller Bacuna ve Sow'un ayaklarından geldi.

Dortmund'un defans oyuncusu Koray Günter sezon sonu takımımıza katılacaktır.
    Fenerbahçe SK

Bir sorunum var Anahtar Oyuncu seçeniğinde sadece 14.500 haftalık maaş verebiliyorum bunun sebebi nedir? Transferlerin çoğu 48 ay taksitle bunun etkisi varmıdır? Birde maaşı nasıl arttırırım.

Üstün ve tkili oynadığımız maçta hakettiğimiz bir galibiyet aldık.Maçın tek kötü olayı Alex ve Stoch'un sakatlanması oldu.

Süper Lig'den haberler

Arsenal futbolcusu Türk asıllı Oğuzhan Özyakup ile bedelsiz olarak anlaşılmıştır kendisi sezon sonu takıma katılacaktır.
    Fenerbahçe SK

Orta saha rotasyonunda Emre Can ile iyi yer tutucağını düşünüyorum yaşının genç olması sayesinde bir kaç sene sonra Türkiye'de iş yapabilir.

MİLLİ MAÇ ARASI

Türkiye 2 -1 Slovakya

Milli Maç Sonrası Basından Haberler

Burak Yılmaz Sakatlandı!

Gökhan Gönül Sakatlandı!

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri