Anket Sonuçlarını Görüntüle: Euro 2012 Sampiyonasinda ceyrek-finale kalan asagidaki 8 takimdan hangisi sampiyon ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • İngiltere

1 2.70%
  • Ukrayna

0 0%
  • Portekiz

3 8.11%
  • İrlanda

1 2.70%
  • Sırbistan

0 0%
  • İtalya

3 8.11%
  • İspanya

6 16.22%
  • Türkiye

23 62.16%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 124 sonuç

Konu: Turkiye A Milli Futbol Takimi | Siz Inandiniz Biz Basardik | Sira Dunya Kupasi'nda

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben de bu kadroyu kurdum. Fikir olur sana belki.
    Egemen'den harika kaptan oluyor, atlama. (2. kaptan Nuri Şahin)
    (Fenerbahçe/Türkiye çalıştırıyorum)

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ben de bu kadroyu kurdum. Fikir olur sana belki.
    Egemen'den harika kaptan oluyor, atlama. (2. kaptan Nuri Şahin)
    (Fenerbahçe/Türkiye çalıştırıyorum)
    tavsiyen icin cok sagol. kadrolarimiz nerdeyse ayni, sercan sararer benim databasede cikmiyor. Sanirim deniz naki de yok. sampiyona oncesi kadroda olcay sahan vardi farkli olarak, sonra cikarmak zorunda kaldim 23 e indirirken. olcan adin da cok faydali oluyor, mustafa pektemek de talihsiz bi sakatlik gecirdi. mahir yerine onu dusunuyordum kadroda, olmadi.

Egemen guzel kaptan da basit hatalari var, canimi sikiyor. sampiyonada mecbur kalmadikca kullanmadim. mehmet topali da sadece stoper olarak kullaniyorum, orda cok verimli. sampiyonada mecbur kalip orda oynattim ama sonra vazgecemedim. omer ve mehmet ideal ikili benim icin, zaman icinde degisebilir tabi bu :]

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Euro2012 den Kisa Notlar...

Gol krali 9 golle Mevlut Erdinc oldu.

Turnuvanin en iyi oyuncusu yine Mevlut Erdinc. Attigi 9 gol ile turnuvanin yildizi olmayi hakketti.

Rooney 5-4 kazandigimiz yarifinalde bize attigi 4.gol ile siralamada ucunculugu elde ediyor.

Ve turnuvanin altin karmasi!
    Milli takimimizdan 6 oyuncu altin karmada yer alirken 4u gumus karmaya girmeyi basardi.

Dunya siralamasinda 13. gorunuyoruz. Ancak Avrupa Sampiyonasi sonrasi siralama guncellenmedi, daha yukarilara tirmanicaz buyuk ihtimal.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 25.Haziran.2012 at 16:40

4. Default

Tebrikler Bu Göremeyecegimiz Şampiyonlugu oyundada olsa bize yaşattın bende başladım türkiye ile bi şampiyonluk yaşamak için önerin varmı bana ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Tebrikler Bu Göremeyecegimiz Şampiyonlugu oyundada olsa bize yaşattın bende başladım türkiye ile bi şampiyonluk yaşamak için önerin varmı bana ?
    En iyi oyuncularla oyna yeter :] yas ortamalasini da genclestirmekte fayda var. Kapasitesi yuksek bir takim, herseyi basarabilir. Ben sampiyonluk beklemiyordum acikcasi, ben de sasirdim bu sonuca. Bir de oncesinde belirtmistim, stoperde sikinti yasarsan Topali o mevkiye kaydir kusursuz oynar. Dmc kullanirsan o bolge icin isim cok zaten, ben 4-5-1 kullandim. Oyuncu yapisi buna cok musait.

bu arada imageshack hesabimdaki yuklediklerimi silince hepsi kayboldu resimlerin, onlari geri almanin bir yolu var mi ona bakiim ben bi :]
    o kadar goz nuru vardi, hepsi gitti yazilanlar kaldi sadece. saglik olsun :]

Temmuz 2012 dunya siralamasi da aciklandi!
    Kazandigimiz sampiyonlukla 9 basamak birden yukseldik ve 4. sirayi aldik.

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 25.Haziran.2012 at 16:53

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

resimler uçmuş mu hocam bende mi öyle ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Börk View Post
    resimler uçmuş mu hocam bende mi öyle ?
    sileyim dedim fazlalik yapmasin diye, hesapta silince burda da silindi. onu akil edemedim
    en azindan final macini yeniden yukleyim, resimsiz olmamis :]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    EUROPEAN FOOTBALL
    CHAMPIONSHIP 2012

FINAL MACI

1 TEMMUZ 19:00 - NSC OLYMPIYSKYI, KIEV
    TURKIYE 3-2 Irlanda
    Arda Turan [12', 30', 45+1'] - S Coleman [16'], A McGeady [37']

Arda Turan | 9.6 | 3 Gol

Macin Golleri

dk.12 Nuri Sahin sagda Gokhan Gonulu goruyor. Gokhan arka direkte demarke durumdaki Ardaya harika kesiyor
    ve Arda da guzel bir kafa vurusuyla milli takimimizi finalde one geciriyor. 1-0

dk.16 D Gibson sol taraftan Irlanda adina kose atisi kullaniyor. On direkte Coleman kafa vurusuyla
    macta dengeyi saglayan golu kaydediyor. 1-1

dk.30 Mevlut calimlarla dip cizgiye kadar inip geride Ardaya cikariyor. Arda topu alir almaz cok duzgun
    ve sert bir sekilde doksandan filelere gonderiyor. Milli takimimiz yeniden onde! 2-1

dk.37 Irlanda sag kanatta Coleman ile hucuma cikiyor. Coleman dip cizgiye kadar inip topu yerden
    sert bir sekilde arka direge kesiyor. Arka direkte yakin mesafeden golu yapmak McGeady icin zor olmuyor.
    Macta yeniden esitlik var maalesef. 2-2

dk.45+1 Mevlutun pasinda Arda ceza alani icinde topla bulusuyor. Arda bekletmeden vurusunu yapiyor
    ve bu golle hattrick yapiyor. Arda bugun Irlandanin kabusu, milli takimimiz yeniden onde! 3-2

dk.90 Ve hakem Warren Harper son dudugunu caliyor.
    Galibiyetteki en buyuk pay Arda Turana aitti, adeta yildizlasti.
    TURKIYE tarihinde ilk defa Avrupa Sampiyonu oluyor! Turkiye tarih yaziyor!

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 25.Haziran.2012 at 17:10

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

ölüm grubundan mucizevi bir biçimde çıktın (bence) daha sonra zor olan rakipleri yendin e birde süpriz bir final oynadın(bence) tebrik etmekten başka bir şey gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

WC 2014
    Avrupa Elemeleri

GRUP 4
    Andorra
    Estonya
    Macaristan
    Hollanda
    Romanya
    Turkiye

Dunya kupasi eleme maclarini oynama zamani geldi. Kadro secimini yaptik. Iskelet kadroyu koruduk, 1-2 yeni ekleme yaptim. Andorra maci icin forvet mevkiinde ekstra yer actim. Bol gollu bir galibiyet almam lazim. Hollanda macindan once Andorra maci olmasi iyi oldu, fazla yorulmadan hatta as oyunculari dinlendirerek Hollanda macina daha diri cikabilecez.

Andorra ve Hollanda maclari icin aday kadrom,

Maclar,

8 Eylul - Kadir Has Stadyumu
    Turkiye - Andorra

12 Eylul - Amsterdam Arena
    Hollanda - Turkiye

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

WC 2014
    Avrupa Elemeleri

Milliler Andorra'ya Acimadi !

8 Eylul - Kadir Has Stadyumu
    Turkiye 6-0 Andorra
    Mevlut Erdinc [4', 11', 31', 36', 44'], Necip Uysal [83']

Mevlut Erdinc | 10.0 | 5 gol

Portakallar Sokta !

12 Eylul - Amsterdam Arena
    Hollanda 1-4 Turkiye
    Dirk Kuyt[pen 66'] - Mevlut Erdinc [17', 25', 42'], Arda Turan[pen 22']

Mevlut Erdinc | 9.7 | 3 gol

Bu maclardan sonra ilk defa milli formayi giyen 2 macta da basariyla kalemizi koruyan Cenk Gonen ile milli forma altinda ilk golunu atan Necip Uysal medyada bana karsi minnettarliklarini belirttiler. Mevlut Andorra macinda attigi 5 golle bir macta en cok gol atan futbolcu olarak, yine Andorra karsisindaki 6-0lik galibiyet ile de alinan en farkli galibiyet olarak rekorlar sayfasina gecildi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Milli Takim Aday Kadrosu Aciklandi

Estonya ve Romanya maclari icin aday kadroyu olusturdum. As kadromdan cok sayida eksigim var. Sakatliklar beni zorladi. Aykut Demir ve Tolgay[ilk aciklanan kadrodaki sakatlanan Mehmet Ekicinin yerine dahil edildi] ilk kez kadroya dahil ettigim isimler. Orta sahadaki sikintidan kaynakli Mehmet Topuz da kadroya girme sansi elde etti. Daha once Euro2012 elemesi playoff macinda Iskocyaya karsi ilk macta sonradan oyuna girip 8 dakika sonra sakatlanmis ve oyundan cikmisti.

Sakat Oyuncular

+ Burak Yilmaz
    + Gokhan Gonul
    + Mehmet Topal
    + Mehmet Ekici
    + Necip Uysal
    + Emre Belozoglu

Maclar

13 Ekim - Inonu Stadyumu
    Turkiye - Estonya

17 Ekim - National Arena
    Romanya - Turkiye

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Neymiş bu Mevlüt.

Mevlüt Poacher mı abi ?

14. Default

Mevlüt senin sayende dünya devlerine gider artık

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Neymiş bu Mevlüt.
    Euro2012 oncesi elemelerde hic kullanmamis, burun kivirmistim ozelliklerine. Avrupa Sampiyonasinda oyle oynadi ki beni de sasirtti, simdi vazgecilmez forvetim. Sanirim hizli ve cevik olusu taktigime de uygun oldugundan onu on plana cikardi.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Mevlüt Poacher mı abi ?
    Evet, poacher kendisi :]

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Mevlüt senin sayende dünya devlerine gider artık
    Halen PSG de oynuyor, ben gitsin istemem cunku forma sansi bulamaz oralarda. Nuri misal R.Madrid'de ama forma sansi bulamadigi icin takima fit gelmiyor. dk60 olunca kondusyonu bitiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

WC 2014
    Avrupa Elemeleri

Millilerden 5 Yildizli Galibiyet !

13 Ekim - Inonu Stadyumu
    Turkiye 5-0 Estonya
    Selcuk Inan [24'], Mevlut Erdinc [29', 70'], Arda Turan [55'], Mehmet Topuz [88']

Mevlut Erdinc | 9.3 | 2 gol

Galibiyet Serisi Bozulmadi !

17 Ekim - National Arena
    Romanya 0-1 Turkiye
    Gabriel Tamas [ 72'] - Gokhan Tore [67']

Serdar Kesimal | 7.8

Galibiyet serisine devam ediyoruz. Ilk mactaki farkli galibiyet sonrasi Romanya karsisinda zorlandik. Orta alanda iyi top dolastirdilar, topa daha cok sahip oldular. Pozisyon bulmakta zorlandik, ilk defa Mevlut de formda olmayinca gol gec geldi. Bu mac haftasinda da Aykut Demiri ve Tolgay Arslani kadromuza kattik, Aykut kisa bir sure de olsa milli formayi ilk kez sirtina gecirdi, Tolgaysa bu sansi elde edemedi. Bircok sakatlik vardi ancak yine de puan kaybi yasamadik. Suan icin hersey cok guzel gidiyor.

Tolga Cigerci ve Emre Can onceki davetlerimde milli formayi reddetmislerdi ancak son donemde aradaki buzlar eridi. Her ikisi de Turkiye U21de forma giymeye basladilar. Onumuzdeki hazirlik maclari takviminde bu oyunculari cagirmayi dusunuyorum.

Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Milli Takim Aday Kadrosu Aciklandi

Brezilya ve Italya maclari icin aday kadroyu olusturdum. Bu hazirlik doneminde A Milli duzeyde forma giyebilmeleri ve kadroya kaynastirma amacli U21de yer almis genc isimleri kadroya dahil ettim. Bunlardan bazilari A milli takimda ilk kez forma giyme sansini yakalayabilirler. Alacagimiz sonuclar da onemli cunku dunya siralamasinda 3.siradayiz ve onemli rakiplerle oynuyoruz, yerimizi etkileyen sonuclar alabiliriz. Yine de genclere mumkun oldugunca yer vericem. Ozellikle gurbetci futbolculari oynatip kalici olarak kadroya katmak istiyorum.

Sakat Oyuncular

+ Arda Turan
    + Selcuk Inan
    + Volkan Demirel

Maclar

17 Kasim - Maracana
    Brezilya - Turkiye

21 Kasim - TT Arena
    Turkiye - Italya

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 03.Temmuz.2012 at 01:11

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FIFA Hazirlik Maclari

Maracana'da Yenilmedik

17 Kasim - Maracana
    Brezilya 2-2 Turkiye
    Thiago Silva [44'], Hulk [68'] - Mevlut [26'], Mehmet Ekici [77']

Hulk | 8.9 | 1 Gol

Italyanlari Bozguna Ugrattik!

21 Kasim - TT Arena
    Turkiye 3-1 Italya
    Mehmet Ekici [45+1'], Hamit Altintop [54'], Mustafa Pektemek [90+3'] - Onur Kivrak KK [66']

Hamit Altintop | 8.3 | 1 Gol | 1 Asist

Harika 2 mac yaptim, cok keyifliydi. Ilki Maracanada, 70binden fazla seyircinin oldugunu bilmek heyecan vericiydi oncelikle. Iyi basladik ama sol kanatta ilk yari Ozgur ikinci yari Hasan Ali, Hulk'un karsisinda perisan oldular. Macin da kahramani oldu zaten Hulk, mukemmel bir oyuncu. Golu de yaklasik 25 metreden atti, soke eden bir goldu. Tolga, Emre, Alper, Musa, Ozgur ve Hasan Ali ilk defa milli formayi giydiler. Hepsinden de memnun kaldim. Sol kanadimiz icin fazla elestri yapamam, ne de olsa karsilarinda Hulk vardi.

Ikinci macta da basabas bir mucadele vardi. Son dakikaya kadar Italya macin icinde kaldi ama 90 da Pektemek'in goluyle 3-1 kazanmayi bildik. Ortasahamiz mukemmel oynadilar, ozellikle Hamit devlesti bu macta.

Sans verdigim gencler bu maclarda guven verdiler, hersey olumlu devam ediyor. Dunya Kupasini iple cekiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FIFA Dunya Siralamasi Aciklandi

2012 yilinin Aralik ayi itibariyle FIFA tarafindan yayimlanan listede Ispanya liderligini korudu. Turkiye ise 2.basamakta yer aldi. Elemelerdeki kayipsiz gidis milli takimimizin siralamadaki yerini korumasini sagladi. Daha once Avrupa Sampiyonasini kazanarak 3. basamaga kadar cikan ve kendi rekorunu kiran takimimiz simdi gozunu liderlige dikti.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sıralamada zirveye çıkmaya az kalmış. İspanya'yı altımıza almanın vakti geldi.
    TariboWest

Az kalmış hocam ha gayret.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

2012 yilinin Aralik ayi itibariyle FIFA tarafindan yayimlanan listede Ispanya liderligini korudu. Turkiye ise 2.basamakta yer aldi. Elemelerdeki kayipsiz gidis milli takimimizin siralamadaki yerini korumasini sagladi. Daha once Avrupa Sampiyonasini kazanarak 3. basamaga kadar cikan ve kendi rekorunu kiran takimimiz simdi gozunu liderlige dikti.

Aman Allahım İlk 20 de Brezilya Yok ŞOK ŞOK ŞOK !!!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1.5 sene kalmış hocam ha gayret

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Cezayir ile Oynayacagimiz Hazirlik Maci Icin Milli Takim Aday Kadrosu Aciklandi

Cezayir ile oynayacagimiz hazirlik maci aday kadrosunu belirledim. Onceki kadrodan cok farkli degil, saglik durumu duzelen Arda sakatligi bulunan Mehmet Ekicinin yerine dahil olurken Emre Can ve kaleci Omer Kahvecinin yerlerine Selcuk Inan ve Volkan Demirel dahil oldular.

Kaleciler: Onur Kivrak[trabzonspor], Cenk Gonen[BJK], Volkan Demirel[fenerbahce]

Defans: Gokhan Gonul, Serdar Kesimal[fenerbahce], Hasan Ali Kaldirim[kayserispor], Ismail Koybasi[BJK], Musa Nizam[antalyaspor], Omer Toprak[leverkusen], Mehmet Topal[valencia]

Ortasaha: Alper Uludag[aachen], Gokhan Tore[hsv], Serdar Gurler[sochaux], Arda Turan[a.madrid], Nuri Sahin[r.madrid], Emre Belozoglu[fenerbahce], Selcuk Inan[galatasaray], Tolga Cigerci[wolfsburg], Hamit Altintop[roma], Necip Uysal[bjk]

Forvet: Mevlut Erdinc[psg], Burak Yilmaz[trabzonspor], Mustafa Pektemek[BJK]

Sakat Oyuncular

+ Mehmet Ekici

Mac Takvimi

13 Subat 2013 - Stade Olympique du 5 Julliet
    Cezayir - Turkiye

Cezayir'i rahat geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FIFA Hazirlik Maclari

2013 Yilina Galibiyet ile Basladik

13 Subat 2013 - Stade Olympique du 5 Julliet
    Cezayir 0-2 Turkiye
    Selcuk Inan [69'], Serdar Gurler [72']

Selcuk Inan | 8.2 | 1 Gol

Ilk yari itibariyle kisir bir mac oldu. Mustafa Pektemek ve Burak Yilmaz etkisiz kaldilar. 2.yari ustunlugumuzu hissettirmeye basladik. Net gol pozisyonlarini bulmakta zorlandigimiz macta golu Selcuk Inanin uzun mesafeli sutuyla bulduk. Hemen sonrasindaki kontra atakta ikinci kez milli formayi giyen Serdar Gurler kale onunde direkten donen topu tamamlayinca macin skoru ortaya cikti. Onumuzdeki fiksturde rakip, elemelerdeki grup macinda karsilasacagimiz Macaristan olacak.

Güzel skor elde etmişiz.

Sol Beke Antep'teki İvan'ı Milli Takıma Çağırırsan Şahane Olur.

Colman'ı da Kaçırma

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

2013 yilinin Mart ayi itibariyle FIFA tarafindan aciklanan listede Ispanya liderligini korudu. Turkiye ise bir basamak geriledi. Afrika Kupasini kazanan Fildisi Sahili siralamada 2.basamaga kadar yukseldi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

A Milli Takim Aday Kadrosu Aciklandi

Macaristan ile oynayacagimiz grup eleme maci icin aday kadrosu belirlendi. Onemli oyuncularimizdan bircogu sakatliktan oturu kadroya giremediler. Forvet mevkiinde yonetimimde ilk kez Burakin sakatliginda Sercan Yidirim da kendine kadroda yer buldu. Bunun disinda Kemal Tokak da Galatasarayda son haftalarda gosterdigi basarili performans sonrasi kadroya dahil oldu. Volkan Sen de performansi odullendirilen isimlerden.

Kaleciler: Onur Kivrak[trabzonspor], Cenk Gonen[BJK], Volkan Demirel[fenerbahce]

Defans: Serkan Balci[trabzonspor], Serdar Kesimal[fenerbahce], Hasan Ali Kaldirim[kayserispor], Musa Nizam[antalyaspor], Omer Toprak[leverkusen], Mehmet Topal[valencia], Kemal Tokak[galatasaray]

Ortasaha: Alper Uludag[aachen], Serdar Gurler[sochaux], Arda Turan[a.madrid], Nuri Sahin[r.madrid], Emre Belozoglu[fenerbahce], Selcuk Inan[galatasaray], Tolga Cigerci[wolfsburg], Mehmet Ekici[Bremen], Volkan Sen[trabzonspor], Jem Karacan[reading]

Forvet: Mevlut Erdinc[psg], Sercan Yildirim[galatasaray], Mustafa Pektemek[BJK]

Sakat Oyuncular

+ Burak Yilmaz
    + Gokhan Gonul
    + Hamit Altintop

Cezali Oyuncular

Gokhan Tore
    Ismail Koybasi

Mac Takvimi

27 Mart 2013 - Puskas Ferenc Stadion
    Macaristan - Turkiye

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri