Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 190 sonuç

Konu: Zorla kaşınan çocuk (Oğlum bak git)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyazın skeç harika ötesi oldu ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

herkes çocuğa saydırıyoda ilk çöpçü vurmuş çocuğa, kameraya çektiklerini görünce de çocuğun artistliğini sineye çekip sabırlı gibi gözükmüş bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çöpçü niye vurmuş onuda söyleseydin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

mutlaka yapmışlardır bi fırlamalık ama her sataşanın, her laf atanın tutup kafasını yarıcaksak hepimiz kafası gözü yarık gezerdik.

Bir kere kafa yarıldı mı bir daha yapmaz işte. Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

daha neler karşında ki çocuk yahu.. Benim de yiğenim var hayatınız da görmediğiniz kadar yaramazdır, hiperaktif zaten. Ondan da şikayetçi olanlar var yaramazlıklarından dolayı ama şimdi biri onun kafasını yarsa bende onun hayatını yararım yani, o da bi daha bi çocuğa el kaldırmaz o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    mutlaka yapmışlardır bi fırlamalık ama her sataşanın, her laf atanın tutup kafasını yarıcaksak hepimiz kafası gözü yarık gezerdik.
    Adam ilk başta kafasını yarmıyor zaten çocuğun o hareketlerinden sonra kendini tutamayıp patlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beyazın videosunu da koyun da izleyek olm bak git

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu afacanlıkla hiperaktiflikten öte ...'lık orayı siz biliyorsunuz zaten kalkıp adam git demesine rağmen kemeri çıkarıyorsa bunun altında yaramazlık aramamak gerek bence.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ben videoda 13-14 yaşında birinin kafasına 12 dikiş atılacak şekilde vurulması gereken bir şey göremiyorum şahsen. Gerçi ne olursa olsun vurulmaması gerekir. Bilmiyorum artık küçük yiğenim var küçük kardeşlerim var onlara yapılsa gözüyle bakıyor olabilirim ama hiç bir çocuğa yaramazlığından dolayı şiddet uygulanmamalı öz anası babası bile olsa.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bu afacanlıkla hiperaktiflikten öte ...'lık orayı siz biliyorsunuz zaten kalkıp adam git demesine rağmen kemeri çıkarıyorsa bunun altında yaramazlık aramamak gerek bence.
    yaramazlıktan dolayı vurmuş, çocuğun artistliğinden kafasını yarmış.

ben bu adama hak verenleri anlamıyorum gerçekten

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    beyazın videosunu da koyun da izleyek olm bak git
    [YOUTUBE="EtMxNex13EE"]Beyaz Show[/YOUTUBE]

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haha Gollum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Ben videoda 13-14 yaşında birinin kafasına 12 dikiş atılacak şekilde vurulması gereken bir şey göremiyorum şahsen. Gerçi ne olursa olsun vurulmaması gerekir. Bilmiyorum artık küçük yiğenim var küçük kardeşlerim var onlara yapılsa gözüyle bakıyor olabilirim ama hiç bir çocuğa yaramazlığından dolayı şiddet uygulanmamalı öz anası babası bile olsa.

yaramazlıktan dolayı vurmuş, çocuğun artistliğinden kafasını yarmış.

ben bu adama hak verenleri anlamıyorum gerçekten
    O zaman annesine babasına verip veriştirelim, yetiştirmeyi becerememişler, olmamış bu. O çocuk doğuştan böyle değil, ailesinde, çevresinde gördüklerini taklit ederek bu kıvama gelmiş değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    O zaman annesine babasına verip veriştirelim, yetiştirmeyi becerememişler, olmamış bu. O çocuk doğuştan böyle değil, ailesinde, çevresinde gördüklerini taklit ederek bu kıvama gelmiş değil mi?
    Hayır bence bizi tahrik eden kişilerin kafalarına elimize aldığımız 2 metrelik demir sopalarla sonunu düşünmeden vuralım. Ölse de önemli değil nasıl olsa haklıyız.

13-14 yaşında birinin kafasına sopayla vuran kişinin haklı olduğunu savunduğunuzun farkında mısınız? Dava açılsa adamın yaptığı kasten adam öldürmeye girer, mini etek giymenin tecavüzde tahrik unsuru olmasını savunuyorsanız o başka.

Hepimiz çocuktuk, türlü fırlamalıklar illaki yaptık. Zillere basıp kaçtık, insanların kusurlarıyla dalga geçtik, hatta yeri geldi çevremizde ki insanları, komşumuzu vs rahatsız ettik. Şahsen ben hem küçükken hemde 20li yaşlarımda bir çoğunu yaptım.

Eğer bana da biri yaptığım yaramazlıklara karşı 2 tokat atsaydı "özür dilerim çarpmanın etkisiyle bi anda kendime geldim, hadi el ele tutuşup bu kardeşliği herkese gösterelim" demezdim. O çocuk ne yapıyorsa hatta daha fazlasını yapardım.

Sorunu aileye bağlayıp sosyal bir sorun haline getireceksek bence bu kadar dengesiz ve kontrolsüz kişileri nasıl kamu işlerine verildiğinden başlayabiliriz. Ayrıca çocuk olmamış derken neyi kastettiğini anlamadım? Kendisine vuran birine karşılık vermesi mi olmamış?

Burada çocuğu savunduğum anlamı da çıkmasın, söylemek istediğim NE OLURSA OLSUN (ki karşısında kemerini sallayan 13 yaşında bir velet var) kimsenin kimseye bu şekilde şiddet göstermeye hakkı yok. Bu haksızlık başkalarının alkışlamasını sağlıyorsa toplum olarak ağır bir tramva geçiriyoruz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Ben olaya şöyle bakıyorum; bu çocuk büyüyünce ne yapar?
    A- Canı sıkılınca kemerini çıkarıp ona buna dalar.
    B- Yan gözle baktı diye çekip adam vurur.
    C- Hatalarını görmez, saygıyı neyim öğrenmez haksız olduğu durumlarda bile böyle atarlı "çocuk" olur.
    D- Psikopat olur.
    E- Bu "kafayla" giderse uzun yaşamaz, parkinson hastalığından neyim ölür.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.Bu çocuğa o kadar git dedi adam.Çocuk babası yaşındaki adama kemer çekmiş vurim mi vurim mi diyor.Hatta adama vurmak için kemeri sallıyor ama ıska geçiyor.Bir de bu çocuğun anlattığı konu doğru değil.Adamın kekemesiyle dalga geçmiş,adam tokat atmış sonra bildiğimiz olaylar.O dayak bu çocuğa hak olmuş zaten.Asla şiddet yanlısı biri değilim.Bu çocuk dövülür.Bu ilk değildir büyük ihtimal sonuncuda olmaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

17 yaşındaymıs bu arada.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yok artık

Nesil
    2006
    Yer
    11

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çocuğun giydiği tişört de pazarlanabilir aslında

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Xipe Totec View Post
    Ben olaya şöyle bakıyorum; bu çocuk büyüyünce ne yapar?
    A- Canı sıkılınca kemerini çıkarıp ona buna dalar.
    B- Yan gözle baktı diye çekip adam vurur.
    C- Hatalarını görmez, saygıyı neyim öğrenmez haksız olduğu durumlarda bile böyle atarlı "çocuk" olur.
    D- Psikopat olur.
    E- Bu "kafayla" giderse uzun yaşamaz, parkinson hastalığından neyim ölür.

psikolog musun psikiyatrist mi psikanalist mi?

hayır yani onlar da 5 saniyelik zaman dilimine bakıp herhangi bir öngörüde bulunmazlar da.

mesela bana göre çocuk hiç de öyle sandığınız gibi artis mahalle bebesi değil, bildiğin normal bi çocuk, mahallenin dayı veledi olsa, pislik bi eleman olsa, tek başına bodoslama kemerle gitmez( kaç yaşında adama öyle gidiyorsun dayılık yapıyorsun, küreği daha saniyesinde oturtabilirdi, hadi geçtim o kadar artistlik yaptıktan sonra adam karşılık vermiyor, alacağını almışsın işte, çeker gidersin, adamın vurmasını isteyip, en sonunda da kemerle dürtüp saldırtıyorsan da niye kaçıyorsun? mahallenin pislik veledi bunu düşünür), bu saçmalığın nereye varacağını bilecek tecrübede biri olurdu, misal 15 arkadaşını toplayıp öyle giderdi.

Nesil
    2006
    Yer

iyiyle kötüyü ayırt edemeyen bir toplumuz. o çocuğun kötü niyetli pislik bi eleman olmadığını ilk izleyişimde anlamıştım. bir kere şuursuz, o hareketleri yapıyor. girdği risk bariz, olacaklar belli. bu akılsızlığı ancak cidden duygularına kapılmış bir çocuk yapabilir, o çocuğa vuran çöpçü bir kere baştan tokat atarak büyük ihtimal hata yapmış. tabii bilmiyoruz ne olduğunu kesin konuşmak doğru değil ama ses yapmayın falan diye tokatladığı söyleniyor. hiçbir olay bizim kulağımıza geldiği gibi değildir tamamiyle bunu yıllardır öğrenememiş bir popülasyonuz . çocuk küfür etti diye tokatlamış o yüzden haklıymış vs vs . bir kere bu olay hakkında bana göre çocuğun kafasına dikişi atılırken başka bir yerde olayla alakası olmayan birinin çıkıp yorum yapması hadsizliktir zaten. herkes ahlak bekçisi kesilmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Herhangi bir tarafa haklıdır veya haksızdır demiyorum , fakat gençlerimiz hadsizlikte sınır tanımadığı sürece bunlar olacaktır , hiç de acımıyorum o çocuğa . Eskiden büyüğe saygı diye birşey varmış. Bir de bir arkadaşa ithafen yazıyorum , herkesin çocukluğu ve ergenliği hiperaktif geçmiyor , o yaşlarda da gayet efendi çocuklar var .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer

çocuk bu. onu yargılamak bir kere bence baştan aşağı yanlış da orası çok tartıştırır.

büyüğe saygı kavramı ... bu da bence çok yanlış düşünülüyor. 50 yaşında biri öyle veya böyle bir sebeple akrabana annene kızkardeşine çirkin hareketler(anlamışsındır)yapsa, zoraki eylemlerde bulunsa(yine anladın) ne yapacaksın?

büyüğe saygı diyip işin içinden çıkmak kolay. olayın derinine inemeden yorum yapılmamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

İyi o zaman efendi çocuklar evinde otursun, yaramaz, hadsiz, kendini bilmez çocukların sokakta kafalarını yarın. Eğer videonun sonunda çocuğa 2 tokat çekip gönderseydi aynı şeyleri söylemezdim ama demir bir sopayla birinin kafasına vurulmasından rahatsız olunması için vicdan sahibi olmak gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İnan bana büyüğüne kemer çeken kişiden adam olmaz.Maç izlerken fazla sevindim diye bana bir amca vurdu,ağzımı açıp laf söylemedim.Bir de özür diledim.Kişinin içinde büyüğüne saygı yoksa kemer de çeker,bıçak da çeker silah da çekip adam da öldürür.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri