Her isin icinde bu Sinan EnginBesiktas bunu haketmiyor
Her isin icinde bu Sinan EnginBesiktas bunu haketmiyor
Bu kişilikteki, tavırlardaki bi adamın federasyon başkanı olması ne kadar acıdır
Şuan Uefa'da başta Şenes Erzik olmak üzere görev yapan Lütfi Arıboğan, İlhan Helvacı, Levent Bıçakçı, Levent Kızıl ve Mahmut Özgener'de var. Hatta Popescu bile var : )
Bu kadar adam var ama haklarımızı savunmak veya Uefa'da söz hakkı babında hiç bir etkinliğimimizin olmaması üzücü. Bunca adam orada ne yapıyor ?
Last edited by di canio : 31.Mayıs.2012 at 14:01 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
...
popescumuo ne iş yapıyor yabancılar şube müdürümü
![]()
![]()
![]()
Allah seni bildiği gibi yapsın Demirören. Babanı da sevmezdim Demirören.Seni Allah'a havale edebiliyorum sadece. Bunca Beşiktaşlının ahı yerde kalmayacak emin ol.
Defolup gittin, hâlâ pisliklerini temizlemekle uğraşıyoruz ve uğraşacağız da. Mahvettin 109 yıllık koca çınarı. Hakikaten büyük(!) adammışsın.
![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 31.Mayıs.2012 at 23:15 Reason: Kullandığımız kelimelere dikkat edelim, nefret bile etsek kullanmayalım
Biz dışardan bakıyoruz herşeyin farkındayız da bu adamı destekleyen bu adamı TFF başkanı yapanların hiç mi suçu yok? Biz görüyoruz da bu adamlar görmüyor mu? GS ve Bursa'dan başka istifaya çağıran yok. Adam hala TFF başkanı yahu inanılır gibi değil, nasıl bir ülkede yaşıyoruz çözemiyorum.
Ah bu Galatasaray olmasa Türk futbolunun hali ne olurdu : )
Hiç iyi olmazdı, bundan emin olabilirsin.
Vaadedilenler yalanmisSadri Seneri kandirmaktan kolay ne var
herkes birlik olsa faha fazla durmaz o adam basta ama oyle degil, adamlar madde degisiyor resmi itirazi sadece Trabzonspor bide baska bir kulup yapiyor Bursa veya Galatasray. Yanlis hatirlamiyorsam Trabzon ve Bursaydi
Sporx'in ozel haberiydi, tam hatirliyamadim simdi.
Last edited by Bordo61Mavi : 01.Haziran.2012 at 00:45 Reason: soz duzenleme
Beşiktaş tarafı Demirören'den kurtulmanın mutluluğu içinde olabilirdi ama o gün Türk futbolunu bu kişi yönetemez açıklamasını yapmalıydı. Bu başlık açılırken bile Beşiktaş'a şok ceza diye açıldı. Cezanın gelmesi, Demirören'in bu hale sokmuş oluşu hangimiz için şok oldu. Belki sadece kralı bize karışamaz anlayışımızdan ötürü şok etkisi yaratmış olabilir. Tüm bunların yanında Demirören'in yönetmekten ziyade taraflı idaresi karşısında Beşiktaş'ın yine sesi çıkmadı.
Fenerbahçe tarafı da Demirören'i el üstünde tutan taraflardan birisidir. Yaptığı onca anormalliğe rağmen bir tek açıklama, bir tek tepki ne yönetiminden ne anında örgütlenebilen taraftarından geldi. Zaten Demirören'i desteklemişlerdi. Yaptıkları, gördüğü destek ve sessizlik üçgenindeki bu durum her şeyi anlatıyor. Oysa Mehmet Ali Aydınlar'da sessizliğe hasret kalmıştık.
Trabzonspor tarafı kapalı kapılar ardında bizim anlayamayacağımız bir ince zeka ile Demirören ile anlaşmıştı. Anlaştığına destek vermekten daha doğrusu yoktur sanırım. Sonra Demirören Trabzonspor'un istediklerini yapmayınca Trabzonspor tarafının hakaret ettiği zekamız aslında Einstein ile yarışıyormuş.
Gel gelelim Galatasaray'a. Federasyonun yaptıklarına tepki göstermeleri tamamen göstermeliktir. Hatta ve hatta fırsatçılıkla suçlayanlara bile katılır duruma geldim. Dediğin doğru olsa bile -bu ateş üflemekle sönmez vb.- ne amaçla dediğini bilmezsen bir anlam ifade etmez. Galatasaray takımı Avrupa'ya gidebilsin ama anormal anormal kararlar çıksa da sorun değildir. Şike yapan varsa teşvik veren varsa iddia ile maç sonucuna tesir eden varsa, katili, hırsızı ne kadar pisliği varsa farketmez. Dürüst bir oyun peşindemisin yoksa kendini kurtarma derdinde mi? Fenerbahçe'nin futbol lisansı alınsa, Beşiktaş'ın boynu altında kalsa ve Galatasaray şampiyonlar liginin daimi üyesi olsa Demirören baştayken ne ifade eder. Şampiyonluk bitti ama hala bir açıklama gelmedi. Oysa söylenecek çok şey vardı. 105. maddeydi sonrasında hakkımızdı kullandık oldu.
Vasıfsız olduğu halde bu kadar destek gören Demirörenleri gördükçe içimizde bir adım ilerleyemeyen cevherlere üzülüyorum. İnşallah Survivor'daki Cevher başarılı olur.
Babası boşuna şirketlerinden uzak tutup oyalansın diye futbolla uğraştırmıyor adamı, yoksa şirketlerinin de hali fena olurdu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
krampon dan inciler![]()
Yıldırım Demirören: "Böyle kulüp mü yönetilir, BJK'nin aldığı ceza kabul edilemez. Fikret Orman'ı PFDK'ya sevk ettik, gereği yapılacak..."
UEFA; "Ortada para cezası vardı evet, ancak bu miktarın yarısı + Holosko teklifi bizi gerçekten sinirlendi."
(Dalga geçme amaçlı yazmıyorum komik diye paylaşmak istedim yoksa tüpçü başkan yüzünden beşiktaşın bunun gibi bi cezaya çarptırılması çok üzücü )
Ünal Aysal: "Beşiktaş'ı utandırdı sıra Türkiye'de mi!"
Şampiyonluk kupasının getirildiği Galatasaray Lisesi'nde Demirören'i bir kez daha istifaya çağıran Ünal Aysal sert konuştu: “Yanlış bilgiler verip Beşiktaş'a büyük utanç yaşatmıştır. Kendi kulübüne bunları reva gören bir başkanın TFF'den derhal istifa etmesi gerekiyor.”
Sarı-Kırmızılı kulübün ligde 18. kez mutlu sona ulaşmasının coşkusu sürüyor. Şampiyonluk kupasının dünkü adresi ise kulübün temellerinin atıldığı Galatasaray Lisesi’ydi. Burada bir konuşma yapan Başkan Ünal Aysal, önemli mesajlar verirken, sert ifadeler kullanmaktan da geri durmadı. İşte Aysal’ın öne çıkan sözleri:
"Şampiyonluk başlangıç"
- Şampiyonluk bizim için sadece bir başlangıç. Türk futbolunun içinde bulunduğu durum ortada. Bunun için artık söylenecek pek bir şey yok. Biz bu durumda çekingen veya ağır davranmıyoruz. Bu konuda müsterih olun. Soğukkanlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
"Sonunda yalnız kaldık"
- Galatasaray’ın ortak noktası sevgidir. Biz sevgiyle büyüyoruz. Diğer kulüpler gibi kavgadan beslenmiyoruz. Galatasaray kendi kültürüyle büyür. Kimsenin lokal ve siyasi desteğini beklemiyoruz. Biz kendi iç ve dış bağlantılarımızla yolumuza devam edeceğiz. Her kelimemizi 3 kere düşünerek konuşuyoruz. Ağır davranmıyoruz.
- Emin olun, Avrupa’nın ilk 10 takımından biri olacağız. Tünelin ucundaki ışığı görmenin ötesine gittik.
-İlk günden beri bu şike olayının bir an önce çözülmezse tüm kulüplerin ceza alabileceğini söylemiştik. Biz en başından beri bıktırıncaya kadar konuştuk ve mücadele ettik. Ama şimdi olduğu gibi yalnız kaldık.
"Eğer zarar görürsek..."
- Kendi kulübünü bu hale getiren, bunları reva gören bu utancı yaşatan bir başkanın (Yıldırım Demirören) TFF’den derhal istifa etmesi gerekiyor. Yanlış bilgiler verip Beşiktaş’a büyük utanç yaşatmıştır. Biz ihtarnamemizi çektik. Bu durumdan zarar görürsek her türlü zararı kişilerden tazmin edeceğiz.
‘Ceza gelirse fark açılır’
- Biz hedefleri olan bir takımız. Bu hedef Avrupa’nın ilk 10 takımı arasına girmek ve burada kalıcı olabilmek. Şu an için kendimi başarılı saymıyorum. Avrupa hedefine ulaştığımızda kendimi başarılı sayacağım. Bazı takımların ağır ceza alması gündemde. Bu gerçekleşirse Galatasaray farkı açacaktır.
Kaynak: Fanatik / Serdar Dinçbaylı-Metin Karabaş
"Bazı takımların ağır ceza alması gündemde. Bu gerçekleşirse Galatasaray farkı açacaktır."
Yorumsuzsun : )
...
Kabul etmelisin ki Türkiye'de bu önlenmeye çalışılıyor. Eğer şike sürecinin başında cezalar uygulansaydı bundan sonraki süreçte ceza almayan takım kim olursa olsun Lyon'un Fransa'daki hakimiyeti gibi bir hakimiyet kuracaktı. Ceza almayacak takımın Galatasaray olduğunu düşünürsek 4 sene üst üste şampiyon olduk marşını değiştirmek zorunda kalacaktık.
Tüm bunlara rağmen Galatasaray yönetiminin fırsatçı olduğunu düşünüyorum. Verdiğin kararı delik deşik edecek yan uygulamalar yaparsan kimse sana güvenmez. Şampiyon olsan da Avrupa'da 10 sene kupa alsan da bana yutturamazsın ve ilk aklıma gelen örnekle 105. maddeden yararlanışını unutturamazsın.
Bunların niyeti ciddi anlamda düzelmemiz değil kirli bir süreçte rakiplerin ortadan yok olması ve bu kirli süreçte ligde hakimiyet kurmaktır.
Celta Vigo-Cordoba karşılaşması... Birinin La Liga’ya çıkması, diğerinin de play-off’a yükselmesi için beraberlik yetiyordu. Maçta tek şut atılmadı, tek korner çıkmadı ve müsabaka 0-0 bitti.
470 milyon euro borcu bulunan Valencia, futbolcularına aylarca ödeme bile yapamayan Malaga, Şampiyonlar Ligi’nde... Çünkü Platini’nin yardımcısı, İspanya Futbol Federasyonu Başkanı...
UEFA’nın “Şikeye sıfır tolerans” sloganına taş çıkartacak cinsten oynanan karşılaşma, herkesin beklediği gibi sonuçlandı: 0-0.
Celta Vigo ile Cordoba arasındaki maçın berabere bitmesi halinde biri La Liga’ya çıkacak, diğeri ise play-off maçlarına kalacaktı. Yani iki takıma da birer puan yetiyordu. Bu karşılaşmanın anlaşmalı olacağını ve UEFA tarafından gözlem altına alınmasını isteyen diğer takımlar, İspanya Futbol Federasyonu’na başvurdu. Federasyonun bu müsakabaya gözlemci göndereceğini yazan gazeteler, kaos olmaması için bu maça temiz raporu verileceğini iddia ettiler.
Maçın 90 dakikalık istatistikleri ise karşılaşmanın anlaşmalı olduğu gerçeğini açıkça ortaya koyuyordu. İki takım, 90 dakika boyunca kaleye tek bir şut bile atmadı. İki ekip de tek korner atışı kullanmadı. Tek sarı kart görülmedi. Oyunun 85. dakikasının orta sahada geçtiği, takımların sadece 3 kez rakip ceza sahası içine girdiği belirlendi. 1591 pas verildi. Bunun 741’i Celta, 850’sinin ise Cordobalı futbolcular tarafından yapıldı. Bu pas trafiğinin La Liga’da bile rekor olduğu, Barcelonalı oyuncuların bile kendi aralarında bu kadar pas vermediği açıklandı. Topa sahip olma oranları ise yüzde 55 Celta’nın, yüzde 45 ise Cordoba’nındı. 90 dakikalık maçta sadece 7 faul düdüğü çalındı, bunların hiçbiri kart gösterecek cinsten değildi.
Beşiktaş, UEFA’nın mali kriterlerine uymadığı ve gerçek dışı beyanda bulunduğu gerekçesiyle Avrupa kupalarından men edildi ama maalesef bu durum İspanyol takımları için pek de geçerli değil. İspanyol basını, La Liga’daki çok sayıdaki kulübün siyah-beyazlıların durumunda olduğunu savundu.
Gazeteler, La Liga’nın UEFA tarafından korunduğunu iddia ederek, buna örnek olarak Valencia Kulübü’nü gösterdiler. İspanyol ekibinin 2011-12 mali yılında toplam 470 milyon euro borcunun olduğuna vurgu yapan gazeteler, bu borca rağmen UEFA’nın kulübü önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ne dahil ettiğini belirttiler. Gazeteler ayrıca, Valencia Başkanı Manuel Llorente’nin kulüp hesaplarını Monaco ve İsviçre gibi vergi cenneti ülkelere kaydırdığını da hatırlatarak, bunun UEFA’nın ilkelerine aykırı olduğuna dikkat çektiler. Buna karşın UEFA Başkanı Platini’nin sessiz kalmayı tercih ettiğini dile getirdiler.
İspanyol basını ayrıca bu yıl İspanya’yı yine Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Malaga Kulübü’nün ise futbolcularına aylarca para ödemediğini, transfer taksitlerini geciktirdiğini ve UEFA’da çok sayıda dosyası olduğunu işaret ederek, “UEFA bizi koruyor. Çünkü Platini’nin yardımcısı, bizim Federasyon Başkanı Angel Maria Villar” diye yazdılar.
Kaynak : http://www.haber3.com/uefadan-cifte-...#ixzz1wtoNieuf
uefa affetmez , uefa ceza verir , uefa şöyle yapar böyle yapar , sanki uefa çok adaletliymiş gibi.
Celta Vigo - Cordoba'ya gelmeden önce Lyon - Zagreb maçı var dı ve unutuldu?
gerisini okuma geregi duymadim cunki asilsiz haber olduguna burdan inandim valencia elindeki bir çok oyuncusunu satarak borcunu en aza indirmistir. ki bu yil"da oyle tum oyuncular satis listesinde soldado hariç =)470 milyon euro borcu bulunan Valencia, futbolcularına aylarca ödeme bile yapamayan Malaga, Şampiyonlar Ligi’nde... Çünkü Platini’nin yardımcısı, İspanya Futbol Federasyonu Başkanı...
Arif okumalısın bence gerisini de , ki gerisini okumama gerekçeni doğru bulmadım şahsen.Furkan'ın da dediği gibi satış listesinde olabilir , borcu hala vardır , azımsanacak bir miktar da değil , ki satış yapmadılar henüz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Karşıyaka - Gaziantep Bşb. maçını da ekleyebiliriz listeye...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dikkatimi şey çekti. Araplar'ın değil mi Malaga. Onlar oyuncularına para ödemeyecekte kim ödeyecek. Adamlar evlerinde para basıyor.
Takımların şike yaptıgı,mali durumlarının gerçektende içler acısı olduğu falan kabul edildi hatta benimsendi ve şimdi bu işten nasıl sıyırırızın derdine düştüler.Sahaya yansıyan birşey yok.Kişileri kurumları ayıralım.Bu yapılanlar ağır değil,suç olması için ağır teşvik veya ağır şike girşimi olmalı.Uefa şuna buna tölerans gösterdi bizim başımız kelmide ceza alacaz.Sıradaki yol nedir merak ediyorum.
Bursaspor'a verilen 1 yıl Avrupa Kupalarından men cezası CAS tarafından kaldırıldı.
Çok doğru bir karar kutluyorum Platinimi...![]()