Off Uefa'da Türk derbisi![]()
Off Uefa'da Türk derbisi![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Ve evet uefa maçları geldi çattı...Bu süreçte ligde liderliğimi kordum fakat bu sene 2 maçta da yenildiğim trabzonspora kupada elendim...işte lig maçları...
Shot at 2012-06-11
Shot at 2012-06-11
Shot at 2012-06-11
Shot at 2012-06-11
Shot at 2012-06-11
Shot at 2012-06-11
Shot at 2012-06-11
Shot at 2012-06-11
Bunlar da kupa maçları...2 senedir kupada varlık gösteremiyoruz...
Shot at 2012-06-11
Shot at 2012-06-11
Shot at 2012-06-11
Ve evet...ilk tottenham maçı...maç evimizde...riera-kazım-selçuktan yoksun olarak çıkıyoruz maalesef...Bakalım sonuç ne olacak...hedef gol yemeden galip gelmek...
kolay gelsin gelsin hocam tottenhamı geçersek süper olur
Turu İngiltere'de zora soktu Servet![]()
Evet ikinci maç başlamak üzere...açık bi oyun oynamayı düşünüyorum...beraberlik de kurtarmıyor nerdeyse...3 gollü beraberlik lazım en az o da zor...hedef galibiyet o yüzden...haydi aslanlarımm
Sağlık olsun hocam,takipteyiz.
De bir sorum olacak arkadaşlar ben bu veletleri ne yapcam?
tutor olayı var hocam onla ilk başta gizli özelliklerini ve determinetion larını arttırmayı denersin sonra kira
aynen oyuncu kişilikleri önemli mesela kişiliği prof olan büyük oyuncularla eğitim yaptırmaya dikkat et birde determination a yüksek olmasına dikkat et genç oyun cu ne kadar prof sa ve determinationu ne kadar yüksekse o kadar hızlı gelişiyor benim bildiğim bu kadar hocam ayrıca tutor yaptırırken kişiliklerin yakın olması da önemli tutorla ppm de kazandırabiliyorsun genç oyuncuya http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=104293
Oyun 12.2.2 mi ?
bir de bir soru daha...bu gelen veletler 15 yaşında...benim antrenman programına giremiyorlar ana kadroya çıkarmadan dimi?
reserve kadrodayken as takımla antremanlara çıkabiliyor
Eyvallah hocam...
sözleşmeleri yth yazar onunla tam zamanlı sözleşme imzaladıktan sonra çıkar
Hocam Amc olarak düşündüğün elemandan Amc değil de Aml olur tamTottenham maçları şanssızlık olmuş, ligdeki Fenerbahçe derbisinde ise son dakikada bayağı sevinmişsindir herhalde
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."