Aymen sakatliktan donuyor son mac yedeklerdeydi.
Dentinho'da uyum saglamaya basladi.
Ruzgari arkamiza aldik gibi, 3 veya 4'cu sira bizim.
Fransadaki 2 kupanin kurbani oluyoruz bu sene yinekupa sahipleri Rennais ve Montpellier, yanlis hatirlamiyorsam ikiside ligin 10'cu sirasina yakinlar
![]()
Yonetim sene sonu isimize son vermese iyidir![]()
Valla adamda heves birakmadi bu fransa ligi. Son 3 macimizida alirsak 67 puanda bitirmis oluyoruz ama avrupa yok.
Yonetimle gorustuk ve bana kendimi ispatlamam icin zaman vereceklerini soylediler.
Yeni sezona hazirlanirken, gelen haberle deliye dondum. Baskanimiz bana sormadan Munoz'u satmisDefansi kotu olan bir takimin en iyi elemanini satmasi ne derece akkili bir davranistir anlam veremedim
Simdi 2 Dc STOPPER gorevi yapacak adam ariyoruz.
Cabaye'yi Milan istedi 20 milyon sterline reddetik (Allahtan baskan karismadi yine) 25 uzeri bir rakam gelirse dusunebiliriz bu transfere izin vermeye.
Bi kac transfer yaptim onlari acikliyacagim sonra, 2 mc 2 dc alip transferi bitirmek istiyorum.
Cabaye gidecek gibi Milan tekrar geldi, 25 civari bi paraya cekmeye calisiyoruz bonservisi.
Cabaye içim 25 milyon çok iyi para eğer verebilirse Milan sat bence, Çok sağlam 2-3 oyuncu parası eder.
...
Bunun hayalerini kurarken, Milana karsi yaptigim hazirlik macinda 3 ay sakatlandiTam mac sonrasi Tiote'yi PSG istedi, teklifi reddedince onlada aramizda tartisma oldu oda gitmek istiyor. Valencia'ya gidecek buyuk ihtimal.
Mc ariyoruztransfer listesinede dusmus kimse yokki.
Griezzmani getirerek cok buyuk is yaptik. Kendisini istiyen bir cok buyuk kulup vardi.
Papis Cisse'yi gecen sene istedik olmadi bu seneye nasipmis.
Fabien Delph'da sakatlandi. Takimda mc kalmadiSuan hazirlik macinda mc gorevinde kaleci var
![]()
Ibanezi sattip yerine Aly Cissokho'yu alayimi11 milyon karsiliginda anlastim ama simdilik 1 hafta daha bekletiyorum ???
Bedava olarak kadromuza katiyoruz, uzun ugraslar sonucu ikna etmeyi basardim![]()
Alper Potuk is yaparmi Fransada?
Mc bulamiyoruz![]()
Colmani alacagimda bi turlu Turk vatandasligini alamadi, adami beklete beklete sonunda nefret ettirecez kendimizden. 90 gun gecti halen kagitlarini bekliyormus Turk pasaportu icin![]()