premier ligde haftanın maçında chelsea emirates de zorlanmadan 1-4 gibi bir skorla arsenali ezdi.
![]()
Premier Lig'de 2.Hafta
Süper Kupa'da Manchester United ve Tottenham karşılaşıyor.
Tottenham iyi oynarsa neden olmasın![]()
Süper Kupa'da Manu'ya gidiyor
Premier Lig 3.Hafta
Utd. da ambargo koymuş kupalara yeter artık.![]()
Rica etsem hepiniz kadrolarınızı koyabilir misiniz
Arkadaş koyuyor şimdi![]()
Chelsea
Man. City
Man. Unt.
Tottenham
Arsenal
Newcastle Unt.
Not: Wolves takımı teknik direktörü 3 gündür olmadığından ayrılması söz konusudur.O yüzden kadrosuna dair bilgi verilmemiştir.
Premier Lig'de 4.Hafta
premier ligde 5. hafta
premier ligde 5. hafta sonucu puan durumu
![]()
man city , man utd ve chelsea iyi başlamıs lıge tottenham ve arsenalde toparlar diye dusunuyorum
beyler sorması ayıp bilgisayarların özellikleri ne nasıl ilerleyebiliyorsunuz
oyunu kuran benim.benim pc fena sayılmaz 4 gb ram var.digerlerinde az bişey kasma oluyor ki bu standarttır(yani 2 kişide oynarken aynı kasar 7 kişide oynarken aynı kasar)fazla bir problem yaşamıyoruz.sadece transfer dönemleri herkes transfer yaptıgı için oyun ağır ilerliyor o kadar![]()
premier ligde haftanın maçında chelsea stamford bridgte manu yu zorlu geçen bir müsabaka sonunda 1-0 maglup etti.
premier ligte 6. hafta toplu sonuçlar
![]()
Lig tüm hızıyla devam ederken 2 teknik adamın koltuğunun sallanması gazetelerin manşetlerinde yer aldı.
![]()
Premier Lig'de 7.Hafta
Tottenham yenilgisinden sonra Newcastle resmi sitesinden açıklanan haberlere göre Baysak ile sözleşme fest edildi.
Everton klübü,Newcastle haberinden sonra sitesinde yayınladığı haberde klübü Baysak adlı teknik adama emanet ettiklerini söyledi.
Medya: Bu bizim için süpriz bir karar olsada,Everton klübü Baysak'la daha önce planlamış gibi görünüyor.Şimdi merak edilen konu ise Baysak adlı teknik adamın Everton klübünde yapacakları.Umarım batırmaz![]()
Şimdi 8.haftanın sonuçları geliyor
Last edited by dexlampers : 27.Haziran.2012 at 21:48
Premier Lig'de Bu Hafta
Arsenal bloklar arası bağlantıyı kuramıyo
Bloklar arası mesafe 30 KM![]()
arsenal takımına güveniyorum...
Premier Lig'de 9.hafta
10. Hafta
10. Hafta Sonrası Lig Tablosu
Ve ...
![]()
Ben demiştim demekten nefret ediyorum ama demiştim hocam,maalesef iyi gitmiyorduk ve transferler kötüydü.
Liverpool menajeri oyunda mı yok anlamadım ben onu. Çok az maçta var gibi görünüyordu da.