Sportif başarı gelmezse sağlam batabilir Kasımpaşa. Risk alıyorlar, büyük oynuyorlar.
Sportif başarı gelmezse sağlam batabilir Kasımpaşa. Risk alıyorlar, büyük oynuyorlar.
Bu kadroya başarı gelmezmi hiç ya önyargılı olmamak lazım İBB out Kasımpaşa in oldu artık
Yeni kurulmuş bir takım yüzde yüz başarılı olacak diye bir şey yok. Neredeyse takım sıfırdan kuruldu ve bütün oyuncuları yeni. Tamam transferler gayet iyi ama yeni kurulan takım sonuçta uyum sorunu falan beklenmedik sonuçlar çıkabilir. Hemen hemen 1,2 eksik takım dışında ligdeki diğer takımlarda isabetli transferler yapıyor.
Bu tür politikalar çok iyi sonuç verebilir ancak beklenmedik kötü gidişle çok ters işlerde açar kulübe. Kasımpaşa iyi işler yaptı umudum bu takımın üst sıraları zorlaması.
Portolu Djalma Kasımpaşa'da
Kasımpaşa, Porto'nun Angolalı oyuncusu Djalma'yı 1 yıllığına kiraladı.
http://kasimpasaspor.org.tr/haberler...ma-kasimpasada
Şu Kasımpaşa'nın FM 2013'teki finansal bilgileri nasıl olacak çok merak ediyorum. FB'den sonra Kasımpaşa kariyeri açarım bu gidişle![]()
Rizespor, Nijeryalı golcü Kalu Uche'yi sezon sonuna kadar kiraladı.
şeklinde bir haber gördüm şaşırdım baya. Meğer aynı isimde bir başka futbolcuymuş. Hadi isim benzerliğini geçtim birde mevkisine kadar aynı. Bu bahsedilen Enyimba Aba kulübünde oynuyormuş ve 26 yaşındaymış.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
kasimpasa cok hucum oyuncusu transfer etti eyvallah kaliteli oyuncular ama o defans tam bir bomba bence cok sorun yasarlar
Kasımpaşa Fildişili'yi bitirdi! Resmi...
Transfer çalışmalarını sürdüren Kasımpaşa, Fransa 1. Ligi takımlarından Nice'te top koşturan Kafaumba Coulibaly'i kadrosuna kattı.
Özer Hurmacı transferi de tamamlandı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kasımpaşa iyi transferler yapıyorda Coulibaly'i ne yapacaklar Ernst varken çift ön libero oynatacaklar galiba.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
oha ya adamlar bu kadar transferi napcak.
Kasımpaşa , 22 yaşındaki Uruguaylı forvet oyuncusu Santiago Damian García Correa ile sözleşme imzaladı.
1.81 boyundaki 22 yaşındaki oyuncu hücum hattının her bölgesinde görev yapabilmesiyle dikkat çeken bir isim. Geçtiğimiz sezon Brezilya ekibi Atletico Paranaense ile 15 maça çıkan genç oyuncu 2 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi. 2008 ile 2011 yılları arasında Uruguay’da Nacional forması giyen forvet, oynadığı 69 karşılaşmada 38 gol atarak dikkatleri üzerine çekmiş ve Brezilya’ya transfer olmuştu.
http://kasimpasaspor.org.tr/haberler...kasimpasamizda
Geçenlerde bir yerde gördüm, Lucas Neill, Kader Keita ve Niang'ı da istiyorlarmış.
onların maaşlarını karşılayamazlar
Kasımpaşa gerçekten muazzam bir kadro kurdu uyum sorunu çabuk biterse Avrupa neden olmasın ?
Kaç yabancı oldu ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Forvet : Garcia-Viduez-Uche
Orta Saha : Coulibaly-Djalma-Sarmov-Dimitrov-Ernst
Defans : Pintos
Kale : Isaksson
Tam 10 yabancı var sorun olmaz...Metin Diyadin çok şanslı böylesine kaliteli bir kadro ile çalışıyor...
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Süper Lig’in flaş takımı Kasımpaşa ara transfer dönemi öncesinde çalışmalarını hızlandırdı.
Teknik direktör Şota’nın raporu doğrultusunda temaslara başlayan Kasımpaşalı yöneticiler, Ozan İpek'ten sonra Milan’da forma şansı bulamayan Bakaye Traore ve Dinamo Kiev’in golcüsü Artem Milevsky ile de her konuda anlaşma sağladı. Kalu Uche için gelen teklifleri değerlendirecek olan Kasımpaşa’nın bu transferden elde edilecek parayla yıldızları kadrosuna katacağı öğrenildi. Bu sezon Serie A’da tek lig maçında 54 dakika süre alan Traore, İtalya’da beklentilerin uzağında kalırken, Nancy’den büyük umutlarla Juventus’a imza atmıştı.
Çizme’de forma şansı bulamayan 27 yaşındaki futbolcu için Juventus’la kiralık olarak el sıkışan Kasımpaşa, Kiev’in golcüsünün de işini bitirdi. İstanbul ekibinin el sıkıştığı Milevsky, Dinamo Kiev formasıyla 2009’da Ukrayna’da gol kralı olurken, son dönemde yaşadığı problemler nedeniyle kadroya girmekte sıkıntı yaşıyordu.
(Fanatik)
...
Juventus mu Milan mi? haberi yazanin daha oyuncunun nerde oynadigindan haberi yokayrica kalu ucheyi milevsky ye tercih ederim... böyle bir aptallik yapmazlar umarim.
Juvedeki oyuncu gelir belkide. Milevyski işi zor gibi.
discovery channel; "gizlice avına doğru yaklaşan timsah saldırıya geçiyor."
yaban tv; "necmi abi, kafasına vur,kafasına!"
Bu 3 oyuncu da Kasımpaşa'nın seviyesini yukarı taşır ancak üçü de bu sezon forma giymediği için biraz sıkıntı yaratabilir.
Canım FEDA olsun sana !
Ozan İpek transferi bonservis nedeniyle yattı!
Sentugo.
Ibricic in tüm hakları kasımpaşaya devredilmiş.
Kasımpaşa adına iyi bir haber aslında bu transferin gerçekleşmemesi.
Canım FEDA olsun sana !
http://amkspor.com/2013/05/20/pasada...ba-daha-2.html
No way !! Come on ! Enough Kasımpaşa enough![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
djalma kiralikti, yerini babel ile dolduracaklar anlasilan. cok iyi bir transfer olur, superligin tozunu attirir bu adam.
Daha hocada tam karar kılmadan transfer mi yapıyor bunlar![]()
Ryan Babel gelsinde karar kılması kalsın![]()
Anelka İle görüşülüyormuş.Yönetim doğrulamış.
Ryan Babel iyi bir sol kanat oyuncusu.Djalma'dan daha kaliteli.Gelirse şaşırmam.