Takım şaha kalktı !!! Ama biraz geç kalktı
Lig 32.Hafta
Lig 33.Hafta
Lig 34.Hafta
Takım şaha kalktı !!! Ama biraz geç kalktı
Lig 32.Hafta
Lig 33.Hafta
Lig 34.Hafta
Football is simple,but Football Manager is not
Bence tam zamanında kalkmış takım şaha.Play-off'ta devam eder bu performans umarım![]()
Ligde 32. Hafta : Zorlu Deplasmandan Galibiyetle Ayrıldık 0-2
Ligde 33. Hafta : Rajnoch Yaktı Bizi 1-1
Ligde 34. Hafta : Bu Sefer De Doka Yaktı Bizi 1-1
2 maçta da öndeydik rajnoch ve doka sağolsunlar bizi 5. yaptılar maalesef şampiyonluk grubuna giremedik...Bizim rakibimiz Bursaspor olurken Kayserispor ise Eskişehirspor ile oynayacak.
Kupa Almadan Sezonu Kapatmak Hoşumuza Gitmiyor !!!
Kupa Yarı-Finali
Kupa Finali
Vee...Kupa'nın Sahibi --> Kayserispor
A.Ligi Play-off Yarı Final 1.-2. Maçlar :
Bursa'yı Hurşut'un sayesinde zorda olsa eleyebildik.Finalde rakip Kayserispor...
Play - Off 1. Tur
Eskişehirspor' u Skor Olarak Olmasa Bile Oyun Olarak Eze Eze Yendik.
Sıradaki Ezilecek Rakip --> Gençlerbirliği
Not: Ben Kupayı aldığım için Avrupa' ya gitmem kesin. Ancak Kaan' ın Avrupa' ya gitmesi için önce beni geçmesi lazım![]()
Geçemezse ne olacak ? senin altındaki takımmı gelecek ?
A.Ligi Play-off Final 1.-2. Maçlar :
2 Güçlü ekibin maçında ilk maçta avantajlı bir skorla evimize döndük ve 2. maçta ofansif futbolun güzelliklerini yansıtıp Şampiyonluk grubu 4.'sü Galatasaray ile eşleştik.
Zaferciğim çok konuştu şimdi susar tabi![]()
Ben Avrupa'da maç yaparken bekleyip sıkılma diye sen de gel istedim![]()
Zafer abi yardırır dediydim ama dayım daha iyi maçlar oynamış![]()
Gençlerbirliği UEFA A.Liginde !
Azofeifa mükemmel bir oyun ortaya koydu attığı 3 golle bizi UEFA A.Ligi'ne götürdü.2. Ön eleme turu oynayacağız UEFA A.Liginde.
Bir Ankaralı olarak Gençlerbirliğini destekliyorumGayet eğlenceli gidiyor karıiyer, başarılar ..
Teşekkürler.Transferde ucuz isimlere yöneleceğiz.
Kariyer çok eğlenceli sıkı takiğçinizim![]()
Geçtiğimiz Sezon Neler Başardık ve Neler Öğrendik ?
Ligde 6. Olduk
Türkiye Kupası' nı Aldık
UEFA Avrupa Ligi'ne 4.Ön Elemeden katılmaya hak kazandık.
Öncelikle kadromuzu koruduk ve elimizde mevcut olan kadro ile ligde gelebileceğimiz en iyi yere gelmeye çalıştık. Ancak sezon başında Gökhan Ünal' ı iyi kullanamamış olmamız ve Brezilya' dan kiraladığımız forvet "Bill" ' in fos çıkması sebebiyle zor günler yaşadık. Gol yollarında oldukça zorlandık. Ancak öğrendiğimiz birkaç şey sayesinde toparlanabildik.
Öncelikle Amrabat' ı 3lü forvetin sağında kullanmak yerine kanatta "inside forward" olarak kullanmanın daha yararlı olacağını, Gökhan Ünal' a maaş ödemediğimiz için takımda kalması gerektiğini ve bu oyuncudan yarar sağlamayı öğrenmemiz gerektiğini, Cangele' nin çok sıkı bir şekilde şut çalışması gerektiğini, Modise' nin Advanced Playmaker pozisyonunda mükemmel bir "komutan" a dönüştüğünü, Abdullah Durak' ın bu genç yaşında ortasahada bulabileceğimiz en iyi dinamo olduğunu, daha iyi bir defans hattına sahip olmamız gerektiğini ve son olarak Hasan Ali' ye yedek bir bek almamız gerektiğini öğrendik. Transfer döneminde bu eksikliklerin üzerine gidip taktiğimize buna göre belirleyeceğiz.
Ancak hala bir problemimiz var; Eğer oynadığımız tek forvet kötü performans sergilerse ne yapacağız ? Bunu ben de bilmiyorum.
Last edited by Corpus : 04.Ağustos.2012 at 00:09
Berat,İnsua ve Bobo Alkaralar'da !
Daha önce sözleşmesi biten oyuncu Eneramo ile anlaşan Gençlerbirliği şimdi de sözleşmesi biten oyuncular Berat Çetinkaya,Federico İnsua ve Bobo ile anlaştıklarını resmi sitesinden duyurdu.
Evet açıklıyorum beyler.Şu ana kadar hiçbir platformda konusu açılmamış bir meseleyi üzülerek belirtiyorum.
Kayserispor Gençlerbirliği maçları öncesi şike yapmıştır.Gençlerbirliği sağlam teşvik primi ile Kayserispor'u ayartmıştır.Herkes bilsin ikisi de şikeci![]()
Benim haberim olmadan Süleyman Hurma yapmış olabilir. Kendisine hiç belli olmaz![]()
Transferler güzel devamını bekliyoruz![]()
Enaramo iyi çalışır güncelemeleri bekliyorum...
Zafer daha başarılı , Kaan bu işi bilmiyor![]()
Bobo coşturur Zaferim Avrupa'da başarılar sana Kaan nasıl olsa birşey yapamayacak![]()
Hahaha Anıl bana başarısız dersen fail olursun böyle canım![]()
Kariyerinizde başarıalr diliyorum.Favorim Gençlerbirliği.Kayseri'yi hiç sevmem nedense![]()
Biri Transfer mi Dedi ?
Biri Brezilya' dan Transfer Yapacaksa O Biz Oluruz !
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=af0iH_uzAj8"]Kayseri Aslanı[/YOUTUBE]
Maicosuel , 1.000.000 £ karşılığında Kayserispor' a transfer olmuştur.
Gençler Transferde Hız Kesmiyor !
![]()
Gençlerbirliği sözleşmesi biten oyuncular Nizamettin Çalışkan ve kaleci Damian Gonzalo Albin ile anlaştı.
VARAN 2 --> Saso Fornezzi
Kaleci Transferi Yapılacaksa En İyisini Biz Yaparız !!!
Saso Fornezzi 200.000 £ karşılığında Kayserispor' da !