emre'den sonra topal bayağı kalas gözüktü. umarım ilk dokunuşunu ve çevikliğini geliştirebilir. yoksa işimiz var...
emre'den sonra topal bayağı kalas gözüktü. umarım ilk dokunuşunu ve çevikliğini geliştirebilir. yoksa işimiz var...
bu takima acilen stoper ve emre tarzi topu ileriye tasicak adam lazim cristian ile olmaz bu is.
Mehmet Topal'ın özellikleri belli zaten.Fazlasını beklemek yanlış olur.Sezonda 2-3 tane uzaktan,1-2 tanede kornerlerde karambolden atar.Hücum anlamında daha fazlasını veremez.Savunma yönü ve mücadelesi şu anda onu bu konumda tutan.Takım iyiyse oda iyi bir takım oyuncusu olur.Takım kötüyse oda en çok göze batan adamlardan olur.
İngiliz spiker Vaslui'nin popülasyonu şu anda Şükrü Saraçoğlu'ndaki taraftar sayısı kadar dedi.
Edit: Hakikaten öyleymiş.![]()
Steam ID: fotosuki
Baroni Emrenin yerini dolduramıyacak anlaşıldı.
Fark oluyordu bu maç hesapta. Bişey biliyoruzda konuşuyoruz ama bazı arkadaşlar gerçek futboluda FM zannediyor sanırım. Umarım turu geçer FB
Fenerbahçe'nin alması gerekiyor. Bu arada ilk defa Fenerbahçe konusuna yazıyorum![]()
Hazırlık maçından belliydi zaten böyle bir oyunun olacağı
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Volkan riskli oynuyor
Egemen ne yaptı öyle.![]()
egemeni bence olimpiyat güreş takımına almalılardı hata olmuş kornerde el ense girdi şimdi de adamı sırtlıyor kalıplı da maşallah
kuyt neler yapabileceğini gösteriyor. forvette güveniyorum kuyt'a.
bari berabere kalın be para gelsin azcık
![]()
Atağı mahvettiler.
Hakem gözünün önündeki tabanı görmedi.
Çok şükür yedik golu.
Haha Egemen Ribery yaptı)
Vaslui attı. 0-1
1-0 vaslui öne geçti
1-0 oldu ikinci Young Boys hesabı olacak gibi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fenerbahçe'nin işi çok zor artık.
Saçma gol yedi Fenerbahçe. Kötü oldu bu.
Herkes Mehmet Topal'a sövüyor twitter'da.
inşallah fener dağılmaz diyecem de zaten hiç bir iyi oyun belirtisi gösteremediler
Vaslui'ye bak yahu adamlar o kadar oynadılar bi hata sayesinde attılar ancayoksa atamıyolardı...
Hepsini geçtim yenilmezlik serisi bu maçla mı bozulacak arkadaş.
Mehmet Topal aynı hataları valencia-a.madrid maçında yapıldı diye gönderildi bence fener emreyi çok arayacak
Topal ve Egemen hediye etti golü.
Mehmet Topal beğenmiyorum.